Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canim iki tane okudum
Allah kabul etsin cnm.
Canim cok gecmis olsun kuzucuga usuttumu acaba ? Dikkat et kuzulara ve kendini .. sen burda bizim nesemiz enerjimizsin o yuzden kendine iyi bak .. bizi sensizlikle mahrum etme ... masaAllah sana yoldasimmmm
Canimm benim evet biraz disari cikarttim usudu sanirim nane limon mideyi toparladi. birazda terlettim. bugun dr gotureyim alerjisi var nukseder diye korkuyorum. o yuzden kah koh yapsa solugu dr da aliyoruz. Sukurler olsun bu sene bir kere nuksetti. InsAllah bir daha nuksetmeden bitip gider.
ohh ne iyi yapmissin canim arada kafa dagitmak sart bize.
Gunaydin cnm nasil oldu oglun.ateşi oldunmu?
yok cnm ates olmadi.iki kere kustu nane limon verdim gecti. birazda terlettim. bugun bir gotureyim kontrole
Gunaydin canim , aynen canim bazen bi bakiyorum 100'u gecgin mesaj hepsini tek tek okuyorum , bi kac gun girmesem icinden cikamam heralde artik 200 mesajmi olur 300'mu olur

ucu kactimi basini yakalamak zor oluyor vallahi..

Hoşbuldum tesekkur ederım gercekten ınsanlar derdını sevıncını paylasmak ıcın gırıyor bı baskasının ne yazdıgını kafaya takmak için degıl. :)
benım ılk gebelıgım ve erkek olucak kısmetse. Allah her ıkısındende tattırsın inşallah ıkıncısı kız olur saglıklı bı sekılde. zaten aralarını cok uzatmadan ıkıncıye de nıyetlıyım.
bende guatr rahatsızlıgı var cnm en basında hamılelıgımı ogrendıgımde doktor bunun bı rısk oldugunu soylemıstı. kı sonrasın da beta takıbı yaptılar cok az artıyordu degerlerım.dıs gebelık veya saglıksız gebelık düşük olur demıslerdı. tabı 2 hafta falan sürdü bu surec kalp atısını duyunca rahatladık cok sukur. sımdı hıcbır sorunumuz yok heyecnla beklıyoruz bebegımızı :)

Kizlar gunaydin malum ben kv dedeyim yogunuz sukur leke kesildi ama belirtiler de gitti gibi eve gecince carsamba gunu tekrar test yapip ona gore hareket edicem gorusuruz yine okuyorum yazamiyorum

Bata 6 gün var idrar testi yaptım negatif çıktı
Canim daha cok var benim neden bu kadar erken belirti verdigine sasirdim acikcasi hos hamile oldugum bile net degil cunku gebelik testlerinde silim cizgi yaniltiyomus millet siligi gorup hamileyim dye sevinip sonra adet oluyomus normali adet gunu belli olmasi testte daha koskoca 6 gun var bekle ins hayirlisiyla olur

Amin canim oyle gercekten ne durumda olan insanlar var . Rabbim tasiyacagimiz kadar yuk versin ins ..

Hosgeldin canim ne güzel icten Dua larin var Rabbim bebegini hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Cok uzun aradan sonra bebek evin nesesi olacak, ne güzel valla :)
Ben bile 7 sene sonra ücüncüyü abileri paylasamiyor öyle coo seviyolarki :)

Topigimize hosgeldin canim burasi herkese acik . Malesef bazen bazi insanlar insanin sevincinide uzuntusunude kursaginda koyuyorlar ellerine ne geciyor onuda anlamis degilim .. burda rahatlikla istedigin gibi sevinebilirsin canim

Amin Allah cc razi olsun
Dua müminin sılahı zırhıdır Rabbim dillerimizi duasız bırakmasin insaALLAH
MaşaALLAH Rabbim evlatlarinizi saliha salih kullardan eylesin insallah :)

Hayirli mubarek olsun bebis yolda insallah :)
Canim benim ben henuz takipteyim ne zaman yumurtluyorum ona bakip insaAllah onunuzdeki ay calismalara basliyacagim . 3 tane oglum var Rabbim hayirli bi sekilde birde kiz evladi nasib eder niyet ve muradim o . Allah herkesin gonlundeki hayirli kilsin ins

Amin ınşaALLAH Rabbim hayirli ise hayirli bir kiz evlat versin size ve butun kiz cocuk isteyenlere ınşaALLAH
Oğullarinizin da her daim hayrini gorun ınşaALLAH Allah bağışlasın..

Gecmis olsun cnm. Bende troit hastasiydim ikinci oglumda. Oyle yavas artabiliyor bu hormonlardan kaynakli aslinda ama cok sukur minigin sikica tutunmus sana. Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin. Bencede arasi cok olmasin zaten eve kapaniyorsun ikisi birden cikar buyur gider. Simdiki aklim olsa vallaha buyuk 6 aylikken yapardim ikinciyi ikiz gibi buyurlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…