- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.921
Iyi akşamlar canı m sana da geçmiş olsun benimde eşim evde bugün bütün gün disardaydik çarşıya gittik gezdik hava bursada çok güzeldi ama çok yoruldum yattım dinleneyim biraz aksam ada misafirliğe gitçez hafta sonu yoğun geç iyo ben artık test yapmayı bıraktım zaten kasık ağrılarım akıntı m bütün belirtiler geçti diğer topik te zamanlamamin iyi olduğunu söylediler inşallah kizim gelir bu ay heyecanla bekliyorum yanlız dün sağ kasugim öyle fena agirdiki acaba bebis gelmiş olabilirmiHerkese iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim? Bugun yogundu oglani dr goturdum. Usutmus kulak iltihabi olmus biraz antibiyotik verdi kulagina. Baska sikintisi yok cok sukur. Eve gel uyut yemek yap doyur esim de evde. O evde olunca hiic oturmuyorum zaten. Gece de belim acilmis bobreklerim agrimaya basladi. Petegi actim yattim yataga ayaklarimi isitiyorum. Komsum hamileydi bugun dr gitmis kizi olacakmis. Benim ufaktan 2 ay buyuk oglu var onunda. İnsAllah bizede nasip eysin Rabbim.
ay iyi baklım sevindim. inşallah iltihabta geçer :)Herkese iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim? Bugun yogundu oglani dr goturdum. Usutmus kulak iltihabi olmus biraz antibiyotik verdi kulagina. Baska sikintisi yok cok sukur. Eve gel uyut yemek yap doyur esim de evde. O evde olunca hiic oturmuyorum zaten. Gece de belim acilmis bobreklerim agrimaya basladi. Petegi actim yattim yataga ayaklarimi isitiyorum. Komsum hamileydi bugun dr gitmis kizi olacakmis. Benim ufaktan 2 ay buyuk oglu var onunda. İnsAllah bizede nasip eysin Rabbim.
Dun catladiginda agrimistir canim. İnsAllah bebisin gelmistir canim. Ohh ne guzel iyi yapmissiniz. İstanbulda da guzel ama hastalik havasi bir terle bir usu...Iyi akşamlar canı m sana da geçmiş olsun benimde eşim evde bugün bütün gün disardaydik çarşıya gittik gezdik hava bursada çok güzeldi ama çok yoruldum yattım dinleneyim biraz aksam ada misafirliğe gitçez hafta sonu yoğun geç iyo ben artık test yapmayı bıraktım zaten kasık ağrılarım akıntı m bütün belirtiler geçti diğer topik te zamanlamamin iyi olduğunu söylediler inşallah kizim gelir bu ay heyecanla bekliyorum yanlız dün sağ kasugim öyle fena agirdiki acaba bebis gelmiş olabilirmi
İnsAllah canim saolasin. Sen nasilsin?ay iyi baklım sevindim. inşallah iltihabta geçer :)
bende iyiyim canım bi sıkıntı yok çok şükür :) sen nasılsın? ay sormuşssam kusura bakma sen ne zamandır bebiş istiyordun? (biraz hafızam sıkıntıdaİnsAllah canim saolasin. Sen nasilsin?
Ne nispeti ne femek istedin canim anlayamadim benay kızlar nispet yapar gibi bi anda gelmedim cidden kusura bakmayın
yani canım siz kız istiyorsunuz bende 2 tane kız var dedim yaNe nispeti ne femek istedin canim anlayamadim ben
Ah tatliimm o hafiza kaybi bende de cok var maalesef balik havuc hic sevmem omega da kilo yapiyo. Aslinda cok muallakti bu konu. Ufak 7 aylikken hamile kalmisim 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum. 1 sene korunduk. Sonra olsun.olmasin su bu derken buntopigi kurdum iste. Bu ay ilk defa yumurta takibi yapiyorum. Onumuzdeki ay deneyecegiz galiba insAllah bakalim.bende iyiyim canım bi sıkıntı yok çok şükür :) sen nasılsın? ay sormuşssam kusura bakma sen ne zamandır bebiş istiyordun? (biraz hafızam sıkıntıda)
Ah tatliimm o hafiza kaybi bende de cok var maalesef balik havuc hic sevmem omega da kilo yapiyo. Aslinda cok muallakti bu konu. Ufak 7 aylikken hamile kalmisim 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum. 1 sene korunduk. Sonra olsun.olmasin su bu derken buntopigi kurdum iste. Bu ay ilk defa yumurta takibi yapiyorum. Onumuzdeki ay deneyecegiz galiba insAllah bakalim.
Askolsun canim ne alakasi var ya ne guzel iki evladin var Allah bagisladin nispeti olur mu evladin Rabbimin emaneti onlar kizi da bir erkegi de. Hic oyle dusunme. Biz istiyoruz Rabbim nasip ederse olur olmazsa da erkek de olsa bas tacimiz olur. Sen nizi uzmez bize umut olursun. Tam tersi burda olman muylu eder bizi. Sakin aksini dusunme cnm..yani canım siz kız istiyorsunuz bende 2 tane kız var dedim yaondan içim rahat etmedi. kusura bakmayın demek istedim
Korunurken oldu nasil oldu hala cozemedik ya. Kondom firmasina dava acmak niyetindeydi esimhmm sürpriz gebeilikti galiba.ay inşallah en kısa zamanda isteyen herkes hamile kalır
sağol canım benim gene içim rahat etmedi bi yazıyım dedim. sizlerde inşallah ikiz ikiz kızınız olurAskolsun canim ne alakasi var ya ne guzel iki evladin var Allah bagisladin nispeti olur mu evladin Rabbimin emaneti onlar kizi da bir erkegi de. Hic oyle dusunme. Biz istiyoruz Rabbim nasip ederse olur olmazsa da erkek de olsa bas tacimiz olur. Sen nizi uzmez bize umut olursun. Tam tersi burda olman muylu eder bizi. Sakin aksini dusunme cnm..
şu sağlık ocaklarından dağıtılanlar mı?Korunurken oldu nasil oldu hala cozemedik ya. Kondom firmasina dava acmak niyetindeydi esim
Saglik ocagi dagitiyor mu ki hic duymadim. Yok canim markette o... adiyla satilanşu sağlık ocaklarından dağıtılanlar mı?
Aboooo korun istedigi bi goz Allah verdi ikigoz... Olsun tek cift ucuz hepsine sukur ederiz..sağol canım benim gene içim rahat etmedi bi yazıyım dedim. sizlerde inşallah ikiz ikiz kızınız olur
ay hiç deneme şimdiden söylüyüm ben hayatımda böyle kötü bir şey görmedim. bende doğumdan sonra prezervatifle korunacaktık ama :/ diğer marka kullanıyorduk biz. şimdi sen öyle diyince bi korktum :/ sorun sizde olmasın canımSaglik ocagi dagitiyor mu ki hic duymadim. Yok canim markette okey adiyla satilan
Sorunu az cok biliyorum da simdi yazmiyim burda anladin senay hiç deneme şimdiden söylüyüm ben hayatımda böyle kötü bir şey görmedim. bende doğumdan sonra prezervatifle korunacaktık ama :/ diğer marka kullanıyorduk biz. şimdi sen öyle diyince bi korktum :/ sorun sizde olmasın canım
valla canım bir çok sorun olabilir amaSorunu az cok biliyorum da simdi yazmiyim burda anladin sen
valla canım bir çok sorun olabilir amaaklıma ilk gelen olma ihtimali var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?