- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.121
Ya benim iki ay denedim iki gun uc gun onceyi tutmadi bu bi gun once birakmama ragmen sorunlu sonu gorunmuyor yani sanki benim o kadar once birakirsam hic tutmaz gibi geliyor aklima geldi kan vermek ama ne bileyim muayene filan etmek isterse musait degilim diye isin dogrusu gitmek istemedim banyoya giremiyorum burdaYok cnm degildir. Bak bastaki kizi olanlarinkini oku kimi 3 kimi 4 gun kala birakmis iliskiyi. 15 i pic olsa 3 gun kala olacak.
Yok cnm istezsen muayene etmiyorlar. Birde mesela bizim burdaki hastanede yada tip merkezinde sadece kan testi yaptiruyorsun muayene olmadan. Yaptirsan varsa 2 gun sonra tekrarlarsin. Artik guzelse dr gidersin cnm. İnsAllah hamilesindir. İcime hep bebis geliyor gibi doguyor sana hayirlisi bakalim.Ya benim iki ay denedim iki gun uc gun onceyi tutmadi bu bi gun once birakmama ragmen sorunlu sonu gorunmuyor yani sanki benim o kadar once birakirsam hic tutmaz gibi geliyor aklima geldi kan vermek ama ne bileyim muayene filan etmek isterse musait degilim diye isin dogrusu gitmek istemedim banyoya giremiyorum burda
Yarin vakit olursa vereyim olmazsa canimYok cnm istezsen muayene etmiyorlar. Birde mesela bizim burdaki hastanede yada tip merkezinde sadece kan testi yaptiruyorsun muayene olmadan. Yaptirsan varsa 2 gun sonra tekrarlarsin. Artik guzelse dr gidersin cnm. İnsAllah hamilesindir. İcime hep bebis geliyor gibi doguyor sana hayirlisi bakalim.
Iyiyim canım sen nasılsın evet kendim için gittim benim ishaller hala kesilmedi doktor kolonoskopi verdi onun işlemlerini yaptırdım daha önce de olmuştum 3 yıl kadar önce devlet hastanesinde yaptır cam 3 ay sonraya gün verdi o zamana kadar hamile kalmazsa m yaptircam kalırsam tabiki kalacak bel ağrım çok fazla bu ay tutmadı gibi hep önden olurum zaten bakalım bu ay nasıl olacakBursalim 123 nasilsin canim? Hallettin mi hastane islerini. Kendin icin mi gittin canim?
Insallah hadi bakalim guzel haberlerle..Bekleyim bakalim hayırlısi
Gecmis olsun cnm da uzun surdu gercekten ilac aliyomusun..reflör aldinmi ictinmiIyiyim canım sen nasılsın evet kendim için gittim benim ishaller hala kesilmedi doktor kolonoskopi verdi onun işlemlerini yaptırdım daha önce de olmuştum 3 yıl kadar önce devlet hastanesinde yaptır cam 3 ay sonraya gün verdi o zamana kadar hamile kalmazsa m yaptircam kalırsam tabiki kalacak bel ağrım çok fazla bu ay tutmadı gibi hep önden olurum zaten bakalım bu ay nasıl olacak
Sadece kan vermek istiyorum dersin cnm..kan tahlili yaptirsan suan icin yeter.Ya benim iki ay denedim iki gun uc gun onceyi tutmadi bu bi gun once birakmama ragmen sorunlu sonu gorunmuyor yani sanki benim o kadar once birakirsam hic tutmaz gibi geliyor aklima geldi kan vermek ama ne bileyim muayene filan etmek isterse musait degilim diye isin dogrusu gitmek istemedim banyoya giremiyorum burda
Alıyorum canı m zaten bağırsak problemi bayadır vardı bende bazı geç iyo tam iyilestim derken gene basliyo hamile kalırsam nasıl olacak bilmiyorum sürekli karin agrisi yapiyo doktora sordum hamile kalmak istiyorum diye kalabilirsin dedi sıkıntı yaratmaz dedi ağrı olursa zor olurGecmis olsun cnm da uzun surdu gercekten ilac aliyomusun..reflör aldinmi ictinmi
Iyiyim canım sen nasılsın evet kendim için gittim benim ishaller hala kesilmedi doktor kolonoskopi verdi onun işlemlerini yaptırdım daha önce de olmuştum 3 yıl kadar önce devlet hastanesinde yaptır cam 3 ay sonraya gün verdi o zamana kadar hamile kalmazsa m yaptircam kalırsam tabiki kalacak bel ağrım çok fazla bu ay tutmadı gibi hep önden olurum zaten bakalım bu ay nasıl olacak
Allah allah gcmis olsun canim. Peki 3 ssene once ne dedi doktor? Neden oluyor alerjik bir durum muIyiyim canım sen nasılsın evet kendim için gittim benim ishaller hala kesilmedi doktor kolonoskopi verdi onun işlemlerini yaptırdım daha önce de olmuştum 3 yıl kadar önce devlet hastanesinde yaptır cam 3 ay sonraya gün verdi o zamana kadar hamile kalmazsa m yaptircam kalırsam tabiki kalacak bel ağrım çok fazla bu ay tutmadı gibi hep önden olurum zaten bakalım bu ay nasıl olacak
Canim uzulme su akar yolunu bulur. İnsAllah tez zamanda sorunlarina cozum bulursunuz canim.Canlar iyi akşamlar,ailevi sorunlardan dolayı 3 gündür giremiyorum,ama hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum affedin lütfen ne kadar sürer bilmiyorum, dua ya şu ara katilayamayacagim.ama okuyabilirsem etiketlerim..okuyamayacagim için uzulecegim ama iyi değilim.Özlem'le de bulusamadik cumartesi,çok uzuldum.affedin lütfen((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?