Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hayirli aksamlar kizlar .. tesekkurler biraz daha iyiyim ama oksuruk devam ediyo halsizdim biraz agri kesici aldim ..

Yaa benim testler buranin markasi , ve kafami karistiran olay su 8'ci gunden basladim yapmaya , o gunun testi 10 dk sonra cekilmis fotoda baya pic gibi , hatta bu iki hundur yaptiklarim dahada silik gibi cikti ilk 5 dk'da. Attigim resimde bekleyip kurudugu icin silik duruyo o yuzden ben 8'ci gunden baslayarak 5 dk sonrasi resimlerini cektim buraya yuklemek istiyorum ama boyutu buyuk diye kabul etmiyor.

Yeni wcde akintim artmis farkettim yani yumurtlamaya baslamis olabilirim ..

Cok gecmis olsun bagirsak sorunu cok kotu ilk oglum kucukken bi ay kadar cok kotuydum bende ama kendiliginden gecmisti ama o izdirabi cok iyi bilirim . Rabbim safi ismiyle tecelli etsin

Hadi hayirlisi yumurtlamiyorum diye kaygi cekiyordun canim aslinda tamda vakitliymis 30-35 gun arasi adet oluyordun dimi canim ?
Aynen cnm. Gecen ay 30 gunde oldun bakalim. Bu ay boyle onumuzdeki ay da takip yapicam guvenemiyorum. Mayisa erteledim denemeyi ben. Erken yumurtluyorum cunku.

Aynen cnm. Gecen ay 30 gunde oldun bakalim. Bu ay boyle onumuzdeki ay da takip yapicam guvenemiyorum. Mayisa erteledim denemeyi ben. Erken yumurtluyorum cunku.

Canim iyimisin nasil oldin

Cok zor oluyor yaa o yuzden hep olmayacakmis gibi dusunmeye calisiyorum.
Canim daha iyiyim de oksuruk birakmiyo ..
Kiz 30-35 gun lik dongu normal duzensiz olmuyo diye biliyorum ben duzensizlik genelde bir ay olup diger ay olmamak. Arada gun atliyorsa yumurtlamada ona gore oluyordur ..
Bende eger tekrar hamile kalirsam asla bisey almiyacagim cinsiyetinden emin olana kadar

S Simay155 canimmm nasilsin? Nasil kuzucuklar? Senin keyfin nasil canim? 3 cocukla hayat nasil oluyor canim? Bazen gozum korkuyor acikcasi.
Tsk ederim gülüm iyim cok sükür valla benim büyük 13 e girecek ortanci 7 yasinda oyüzden ben pek üc cocuklu gibi olmuyorum :) büyük oglum fazla takilmaz bize zaten suan ergenlik döneminde ama sükür cok yardimci olur bana. Valla korkmayin kuzum bence cok cocuk harika bi duygu, ben herkese diyorum en az 3 yapin diye :) tek pismanligim aralarini keske bukadar uzatmasaydim diyorum pek ortak yönleri olmuyor.

Ebrucum bende ayni fikirdeyim . Simdi ye kadar en kucugum 5 yadinda olurdu ve rahatca 4'u yapardim esimlede cok konusuruz hangi kafayla bu kadar bekledik diye. Kismet boyleymis demekki ama buyuturkende zorluk cekmiyo insan

Anliyorum cnm sen iyi ol yeter..arada boyle bizi haberdar et yeter..insallah hersey guzel olacak

ay masallah kocaman olmus seninkiler canim. ama bence arasi az oluncada anne cok yoruluyor canim yaa. boylesi daha iyi olnus bak 3 ile 4 arasini cok acma sende. ergenlik donemi zor oluyor mu? buyuk 8 e girecek benimde ergenlik korkutuyor gozumu benimde. gerci cok sukur evde baskin karakter benim babadan pek cekinmez de benden cook cekinir. yinede o hep psikodestek almak istiyorum ogluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…