- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.141
Cok gecmis olsun bagirsak sorunu cok kotu ilk oglum kucukken bi ay kadar cok kotuydum bende ama kendiliginden gecmisti ama o izdirabi cok iyi bilirim . Rabbim safi ismiyle tecelli etsinAlıyorum canı m zaten bağırsak problemi bayadır vardı bende bazı geç iyo tam iyilestim derken gene basliyo hamile kalırsam nasıl olacak bilmiyorum sürekli karin agrisi yapiyo doktora sordum hamile kalmak istiyorum diye kalabilirsin dedi sıkıntı yaratmaz dedi ağrı olursa zor olur
Hadi hayirlisi yumurtlamiyorum diye kaygi cekiyordun canim aslinda tamda vakitliymis 30-35 gun arasi adet oluyordun dimi canim ?Kizlar benintest pic... Enteresan bir sekilde 14. Gun yumurtladim yani. Bakalim ne zmn adet olacagim. Testlere 1-2 gun daha devam edip birakayim diyorum.
Aynen cnm. Gecen ay 30 gunde oldun bakalim. Bu ay boyle onumuzdeki ay da takip yapicam guvenemiyorum. Mayisa erteledim denemeyi ben. Erken yumurtluyorum cunku.Hadi hayirlisi yumurtlamiyorum diye kaygi cekiyordun canim aslinda tamda vakitliymis 30-35 gun arasi adet oluyordun dimi canim ?
Canim iyimisin nasil oldinKizlar nerdesiniz??
Cok zor oluyor yaa o yuzden hep olmayacakmis gibi dusunmeye calisiyorum.Whiteandblue demetcim , bende uc numaraya hamileyken gittim kiz elbiseleri aldim elimde kaldi , oyle biseyi bi daha aslaaaa yapmam buyuk bi yikim oluyo daha cok uzuluyo insan
Aynen cnm. Gecen ay 30 gunde oldun bakalim. Bu ay boyle onumuzdeki ay da takip yapicam guvenemiyorum. Mayisa erteledim denemeyi ben. Erken yumurtluyorum cunku.
Canim iyimisin nasil oldin
Canim daha iyiyim de oksuruk birakmiyo ..Cok zor oluyor yaa o yuzden hep olmayacakmis gibi dusunmeye calisiyorum.
Tsk ederim gülüm iyim cok sükür valla benim büyük 13 e girecek ortanci 7 yasinda oyüzden ben pek üc cocuklu gibi olmuyorum :) büyük oglum fazla takilmaz bize zaten suan ergenlik döneminde ama sükür cok yardimci olur bana. Valla korkmayin kuzum bence cok cocuk harika bi duygu, ben herkese diyorum en az 3 yapin diye :) tek pismanligim aralarini keske bukadar uzatmasaydim diyorum pek ortak yönleri olmuyor.
Ebrucum bende ayni fikirdeyim . Simdi ye kadar en kucugum 5 yadinda olurdu ve rahatca 4'u yapardim esimlede cok konusuruz hangi kafayla bu kadar bekledik diye. Kismet boyleymis demekki ama buyuturkende zorluk cekmiyo insanTsk ederim gülüm iyim cok sükür valla benim büyük 13 e girecek ortanci 7 yasinda oyüzden ben pek üc cocuklu gibi olmuyorum :) büyük oglum fazla takilmaz bize zaten suan ergenlik döneminde ama sükür cok yardimci olur bana. Valla korkmayin kuzum bence cok cocuk harika bi duygu, ben herkese diyorum en az 3 yapin diye :) tek pismanligim aralarini keske bukadar uzatmasaydim diyorum pek ortak yönleri olmuyor.
Spastik kolon dedi bide polip çıkartmıştı kötü huylu olan polip değilmiş gene de tekrarlanmış olabilir diye bi kere daha yapalım dedi bi arada colyak tan suohelendiler allahtan o b ari cikmadiAllah allah gcmis olsun canim. Peki 3 ssene once ne dedi doktor? Neden oluyor alerjik bir durum mu
ay gecmis olsun canim benim. insAllah birsey yoktur.Spastik kolon dedi bide polip çıkartmıştı kötü huylu olan polip değilmiş gene de tekrarlanmış olabilir diye bi kere daha yapalım dedi bi arada colyak tan suohelendiler allahtan o b ari cikmadi
Anliyorum cnm sen iyi ol yeter..arada boyle bizi haberdar et yeter..insallah hersey guzel olacakCanlar iyi akşamlar,ailevi sorunlardan dolayı 3 gündür giremiyorum,ama hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum affedin lütfen ne kadar sürer bilmiyorum, dua ya şu ara katilayamayacagim.ama okuyabilirsem etiketlerim..okuyamayacagim için uzulecegim ama iyi değilim.Özlem'le de bulusamadik cumartesi,çok uzuldum.affedin lütfen((
ay masallah kocaman olmus seninkiler canim. ama bence arasi az oluncada anne cok yoruluyor canim yaa. boylesi daha iyi olnus bak 3 ile 4 arasini cok acma sende. ergenlik donemi zor oluyor mu? buyuk 8 e girecek benimde ergenlik korkutuyor gozumu benimde. gerci cok sukur evde baskin karakter benim babadan pek cekinmez de benden cook cekinir. yinede o hep psikodestek almak istiyorum ogluma.Tsk ederim gülüm iyim cok sükür valla benim büyük 13 e girecek ortanci 7 yasinda oyüzden ben pek üc cocuklu gibi olmuyorum :) büyük oglum fazla takilmaz bize zaten suan ergenlik döneminde ama sükür cok yardimci olur bana. Valla korkmayin kuzum bence cok cocuk harika bi duygu, ben herkese diyorum en az 3 yapin diye :) tek pismanligim aralarini keske bukadar uzatmasaydim diyorum pek ortak yönleri olmuyor.
gunaydin canim. nasilsin?Anliyorum cnm sen iyi ol yeter..arada boyle bizi haberdar et yeter..insallah hersey guzel olacak
olsun bacim gec olsun guc olmasinCoklu alintiyi yeni cozdum iyimi
BenDe merak ettim simdi cnm.benimkide 2 gun one atmisti yumurtlamam..bebek dusundugumuz ay bilemicez ozaman..degiskenlik gosteriyor..Kizlar benintest pic... Enteresan bir sekilde 14. Gun yumurtladim yani. Bakalim ne zmn adet olacagim. Testlere 1-2 gun daha devam edip birakayim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?