- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.161
Gunaydinn cnmm iyim kahvalti yaparken bakayim dedim..sen nasilsin?gunaydin canim. nasilsin?
zaten duzensiz dedigim muhtemel yumurtlamam duzensiz demek istedim canim. bakalim onumuzdeki ay da teste devam edecegim. nasil yumurtlayacagim. yine ayni 14 olursa mayista baslarim hayirlisiyla. farkli tarih atarsa mayis haziran takip temmuz calisma yapariz.Canim daha iyiyim de oksuruk birakmiyo ..
Kiz 30-35 gun lik dongu normal duzensiz olmuyo diye biliyorum ben duzensizlik genelde bir ay olup diger ay olmamak. Arada gun atliyorsa yumurtlamada ona gore oluyordur ..
Bende eger tekrar hamile kalirsam asla bisey almiyacagim cinsiyetinden emin olana kadar
Sag ol canim benimde ara ara boyle olur tam geçti diyorum tekrar basliyoCok gecmis olsun bagirsak sorunu cok kotu ilk oglum kucukken bi ay kadar cok kotuydum bende ama kendiliginden gecmisti ama o izdirabi cok iyi bilirim . Rabbim safi ismiyle tecelli etsin
iyi canim ne olsun. test yapicam diye ilaci ictim yattim bir bakiyim dedim bende.Gunaydinn cnmm iyim kahvalti yaparken bakayim dedim..sen nasilsin?
Testlerin yumurtladigini gosteriyodu cnm zaten 2.cizgin koyuyken en sondan 2 tanesinde biraz daha silikti..tabi iyilce siliklesmesi lazimHayirli aksamlar kizlar .. tesekkurler biraz daha iyiyim ama oksuruk devam ediyo halsizdim biraz agri kesici aldim ..
Yaa benim testler buranin markasi , ve kafami karistiran olay su 8'ci gunden basladim yapmaya , o gunun testi 10 dk sonra cekilmis fotoda baya pic gibi , hatta bu iki hundur yaptiklarim dahada silik gibi cikti ilk 5 dk'da. Attigim resimde bekleyip kurudugu icin silik duruyo o yuzden ben 8'ci gunden baslayarak 5 dk sonrasi resimlerini cektim buraya yuklemek istiyorum ama boyutu buyuk diye kabul etmiyor.
Yeni wcde akintim artmis farkettim yani yumurtlamaya baslamis olabilirim ..
iste canim ondan korkuyorum bende. acelemiz yok emin olana kadar.BenDe merak ettim simdi cnm.benimkide 2 gun one atmisti yumurtlamam..bebek dusundugumuz ay bilemicez ozaman..degiskenlik gosteriyor..
gunaydin cnm nasil oldun?Sag ol canim benimde ara ara boyle olur tam geçti diyorum tekrar basliyo
Dun aksam testi unutmussun aman cnm dikkat et...bude tamamen siliklesmediyse 3 kere yap gundeiyi canim ne olsun. test yapicam diye ilaci ictim yattim bir bakiyim dedim bende.
Iste ben encok yoran dusunce cnm...nisan da olcakti sözde ama haziran a kaldi artik..ardarda aylari dusuncekmisin cnm..insnmasakta cin takviminden dolayizaten duzensiz dedigim muhtemel yumurtlamam duzensiz demek istedim canim. bakalim onumuzdeki ay da teste devam edecegim. nasil yumurtlayacagim. yine ayni 14 olursa mayista baslarim hayirlisiyla. farkli tarih atarsa mayis haziran takip temmuz calisma yapariz.
Aynen cnmbenim 13. gun yaptigim test koyulasmaya baslamis. demek ki 13 aksam ikisi esit oldu. 14 sabah testte gordum 14 aksam catladi. yani 24 saatte catladi. 14-3=11. gun iliskiyi kesmem lazim o zmn benim.
ya unuttum gec yemek yendi oglanin dersi derken. aslinda 13 u gece de yapsaydim olurdu ama tahminim dogru benceDun aksam testi unutmussun aman cnm dikkat et...bude tamamen siliklesmediyse 3 kere yap gunde
benim ard atda ayim nisan mayis nisani pas geciyorum. nisandaki duruma gore mayisi degerlendiricem. olmazsa temmuz olmazsa eylul.olmazsa kasim. o da olmadi 2018 de bakicaz artik.Iste ben encok yoran dusunce cnm...nisan da olcakti sözde ama haziran a kaldi artik..ardarda aylari dusuncekmisin cnm..insnmasakta cin takviminden dolayi
cinin de disina cikmak istemiyorum. butun olasiliklar kiz olsun da erkek olursa Taktir-i ilahi deriz.Iste ben encok yoran dusunce cnm...nisan da olcakti sözde ama haziran a kaldi artik..ardarda aylari dusuncekmisin cnm..insnmasakta cin takviminden dolayi
Günaydın canim bu gün daha iyiyim galiba adet olcam belim çok fazla agriyo bu kadar erken gebelik belirtisi olamicagina göre çok mu erken kestik ilişkiyi bilemedimgunaydin cnm nasil oldun?
Sag ol canimBursalim 123 cnm cok gecmis olsun tekrardan.
Canim senin yimirtlama zamani ile benimki ayni 13 u gunduz ve aksam yaptigim testler koyu idi 14 gunduz de oyle ama ogleden sonra siliklesti yani hizlica catliyolarbenim 13. gun yaptigim test koyulasmaya baslamis. demek ki 13 aksam ikisi esit oldu. 14 sabah testte gordum 14 aksam catladi. yani 24 saatte catladi. 14-3=11. gun iliskiyi kesmem lazim o zmn benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?