Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
zaten duzensiz dedigim muhtemel yumurtlamam duzensiz demek istedim canim. bakalim onumuzdeki ay da teste devam edecegim. nasil yumurtlayacagim. yine ayni 14 olursa mayista baslarim hayirlisiyla. farkli tarih atarsa mayis haziran takip temmuz calisma yapariz.

Testlerin yumurtladigini gosteriyodu cnm zaten 2.cizgin koyuyken en sondan 2 tanesinde biraz daha silikti..tabi iyilce siliklesmesi lazim

benim 13. gun yaptigim test koyulasmaya baslamis. demek ki 13 aksam ikisi esit oldu. 14 sabah testte gordum 14 aksam catladi. yani 24 saatte catladi. 14-3=11. gun iliskiyi kesmem lazim o zmn benim.

Iste ben encok yoran dusunce cnm...nisan da olcakti sözde ama haziran a kaldi artik..ardarda aylari dusuncekmisin cnm..insnmasakta cin takviminden dolayi

Iste ben encok yoran dusunce cnm...nisan da olcakti sözde ama haziran a kaldi artik..ardarda aylari dusuncekmisin cnm..insnmasakta cin takviminden dolayi
benim ard atda ayim nisan mayis nisani pas geciyorum. nisandaki duruma gore mayisi degerlendiricem. olmazsa temmuz olmazsa eylul.olmazsa kasim. o da olmadi 2018 de bakicaz artik.

hayatsn cnm sen bu ay kacinci gunun yunurtladin? bu aykini yazmadin hic hatirlamiyorum. ilk ay 14 sobraki 12. gun oldu dogru dimi? bu ay nasil?

benim 13. gun yaptigim test koyulasmaya baslamis. demek ki 13 aksam ikisi esit oldu. 14 sabah testte gordum 14 aksam catladi. yani 24 saatte catladi. 14-3=11. gun iliskiyi kesmem lazim o zmn benim.
Canim senin yimirtlama zamani ile benimki ayni 13 u gunduz ve aksam yaptigim testler koyu idi 14 gunduz de oyle ama ogleden sonra siliklesti yani hizlica catliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…