Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
hayatsn cnm sen bu ay kacinci gunun yunurtladin? bu aykini yazmadin hic hatirlamiyorum. ilk ay 14 sobraki 12. gun oldu dogru dimi? bu ay nasil?
Cnm benim..mart ayi ovumda 12.gun ,,subattaki 14.gundu...nisanda test yapicam artik..resim atmadim ama 12.gun oldu 2 gun one atti diye yazmistim dogru hatirlamissin

Son düzenleme:
Günaydın canim bu gün daha iyiyim galiba adet olcam belim çok fazla agriyo bu kadar erken gebelik belirtisi olamicagina göre çok mu erken kestik ilişkiyi bilemedim
Canim ilac kullaniyor musun? Kullandigin ilaclar yumurta gwlisimini etkiliyor mu? Kisa dongulu adete gore gec yu.urtladin bence. İliskiyi bence tam vaktinde kestin canim. Ben ufak oglumda iliskiden 2 gun sonra kasik agrisi batma adet agrisi baslamisti. İnsAllah tutunmustur minik prenses.

Cnm benim..mart ayi ovumda 12.gun ,,subattaki 14.gundu...nisanda test yapicam artik..resim atmadim ama 12 gun oldu 2 gun one atti diye yazmistim digru hatirlamissin
Evet dogru hatirlamisim demek ki. Bencede bu ay da testle dene bwlki mevsim dongusune 12. Gunde olmustur canim.

Canim senin yimirtlama zamani ile benimki ayni 13 u gunduz ve aksam yaptigim testler koyu idi 14 gunduz de oyle ama ogleden sonra siliklesti yani hizlica catliyolar
Evet bende oyle hissettim. Aksam agrilarim kesildi sanki. Bugunun testini birazdan yapip resim aticam. Onumuzdeki ayda ayni olursa isim daha lolay gibi

Aynenn canim anne icin rahatlik oluyor elbette büyütürken fazla yipranmiyosun. Ama bu kez insallah fazla uzatmak istemiyorum yas farki fazla olmasin bide öyle deneyim hep merak ettim nasil olur iyi anlasirlarmi diye :)
Canim korkma erkek cocuklarinin ergenlikleri hicde öyle korkuldugu gibi olmuyor valla erkeklerin icinde hep bi kücük cocuk kaliyorya o masumluklarini hic kaybetmiyolar. Suan benim oglum bi bakiyorum hala kücük bi cocuk ama bazende bi bakiyorum benden bile bin kat daha olgun., suan ikisinin arasinda gidip geliyo bakalim. Ama bana cok düskün hic kiyamaz üzmeye yavrum :) zaten erkek cocuklari anneye cok asiri düskün kücükken bi ayri büyüyünce bi ayri. Sanirim kiz cocugunu en fazla esim icim istiyorum. garibimin ne kiz kardesi ne halasi nede teyzesi yok oglanlarda anneye düskün olunca yanliz kaliyo :)

Ilaç kullandım canim bağırsak düzenleyici ilaçlar yumurtlamayi etkiledi mi bilmiyorum normalde adet günüm e daha var bazen erken de oliyor ağrılar önceden başlar bende zaten bende bu kadar geç yumurtlacigami düşünmüyordum daha yumurtlayali bir hafta olmadı adet belirtileri başladı eğer tutmadiysa bende bu ay sadece test yapicam çin takvi ne devam et cem inşallah tutmuştur ama çok heyecanlı bir süreç

Gunaydin demetim Anladim canim bende adet dongunun duzensizlugini kastediyorsun sandim , bende nisani tekrar test ile gecirecem bu sefer baska testler aliyim diyorum cunki bu testler kafami karistirdi , hatta haziranda baslarim belki calismalara

Sag ol canim benimde ara ara boyle olur tam geçti diyorum tekrar basliyo
InsaAllah bi an evvel gecerde giderde bi daha rahatsiz etmez seni canim

Testlerin yumurtladigini gosteriyodu cnm zaten 2.cizgin koyuyken en sondan 2 tanesinde biraz daha silikti..tabi iyilce siliklesmesi lazim
Iste bende hic bisey anlamadim canim bu yuzden onumuzdeki atida testle gecirmeyi dusunuyorum ama bugun belimde agrilarim var aksamdanda akintim cogaldi , test yapicam bakalim ne gosterecek

benim ard atda ayim nisan mayis nisani pas geciyorum. nisandaki duruma gore mayisi degerlendiricem. olmazsa temmuz olmazsa eylul.olmazsa kasim. o da olmadi 2018 de bakicaz artik.
ben cin takvimine hic bakmadim benimkini nasil gosteriyo sen hangi takvime bakiyorsun canim benim icinde bakarmisin ? 83 ocak dogumluyum

Z zuleyha nasil oldun kusum iyi misin?
canim simdide girip olmusum asiri halsizim mevdim degisikliginden galiba butun kaslarim agriyo dunyanin isini yapmis gibi

Katiliyorum anneyeasiri korumaci merhametli oluyor kuzular yaa. Benim buyuk oglu da oyle. Ayy desem hemen telasla noldu biyerin mi acidi der. Gecen elim azcik kesildi nerdeyse agliycak yavrum gwcivek korkma diyor bana bide. Cok tatlilar yaaa. Bende ikinciyle arasi cok olmasi istiyorum ama yine de en kotu 3.5 yas olucak yine cok oldu sanirim. Armudun sapi uzumun copu derken omur bitiyor aslinda.

Z zuleyha cnm cin takvimin..

Gerçek Yaşınız: 34
Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 36
2017-Mart: ERKEK
2017-Nisan: ERKEK
2017-Mayıs: ERKEK
2017-Haziran: KIZ
2017-Temmuz: ERKEK
2017-Ağustos: ERKEK
2017-Eylül: KIZ
2017-Ekim: KIZ
2017-Kasım: KIZ
2017-Aralık: KIZ
2018-Ocak: KIZ
2018-Şubat: KIZ

Ay heyecanli olmaz mi tutsa bu sefer de kizmi erkek mi telasi. Rabbim hayirlisini nasip etsin.

Ozaman bende eyluldemi baslasam en azindan cinide uygulamis olurum eylulede daha varya zaman cok gecmis oluyo benim ilk ikide tutuyo hamile kaldigim aya bakarsan ucte tutmuyo . Bioritme gorede temmuzdan sonra esim icin kiz donemi basliyo ondan onceki denediklerimde hep ara donemlerdi .

Z zuleyha valla senin testler benimde aklimi karistirdi. Disari ciktigonda senin testlerden almistin galiba 4 pakrt. Keske baska marka alaydin.
Aldigim testleri bi sonraki bata kadar kullanacam canim adetliykende test yapacagim acaba adetliykende yumurtluyormuyum diye . Olmazsa baska testleri denerim, gerci bunlarda adete yakin denemistim baya bi silikti ama bilmiyorum ki kafa 1000 oldu yaa
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…