- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.201
Duygulandim cnm okurken:)Aynenn canim anne icin rahatlik oluyor elbette büyütürken fazla yipranmiyosun. Ama bu kez insallah fazla uzatmak istemiyorum yas farki fazla olmasin bide öyle deneyim hep merak ettim nasil olur iyi anlasirlarmi diye :)
Canim korkma erkek cocuklarinin ergenlikleri hicde öyle korkuldugu gibi olmuyor valla erkeklerin icinde hep bi kücük cocuk kaliyorya o masumluklarini hic kaybetmiyolar. Suan benim oglum bi bakiyorum hala kücük bi cocuk ama bazende bi bakiyorum benden bile bin kat daha olgun., suan ikisinin arasinda gidip geliyo bakalim. Ama bana cok düskün hic kiyamaz üzmeye yavrum :) zaten erkek cocuklari anneye cok asiri düskün kücükken bi ayri büyüyünce bi ayri. Sanirim kiz cocugunu en fazla esim icim istiyorum. garibimin ne kiz kardesi ne halasi nede teyzesi yok oglanlarda anneye düskün olunca yanliz kaliyo :)
Cnmm gunaydinnn bekliyoruzTahlil yaptirdim sonuc ogleden sonra cikicak :)
AAa ayni ben ..yani benimki.mm@zuleyha cnm cin takvimin..
Gerçek Yaşınız: 34
Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 36
2017-Mart: ERKEK
2017-Nisan: ERKEK
2017-Mayıs: ERKEK
2017-Haziran: KIZ
2017-Temmuz: ERKEK
2017-Ağustos: ERKEK
2017-Eylül: KIZ
2017-Ekim: KIZ
2017-Kasım: KIZ
2017-Aralık: KIZ
2018-Ocak: KIZ
2018-Şubat: KIZ
Cok karisik ya bioritm de baktim gecmise ilk oglum ve ikinciye ilkde ara donem erkek ikinci kiz donemi oda erkek oldu ucuncude erkek donemi ne sacma ya , bunlara baktikca kafa karisiyo . Neyse ki en mantiklisi yumurtlama donemi facede bi arkadas yazmisti kiz icin yumurtlama takibi yapmis 6 kadar ugrasmis sonra tutmayimca birakmis daha sonrada farketmeden hamile kalmis ve erkekmis oda tam hesabina gore yumurtlama gunu olmus , ama yumurtlama takibi ile kizi da tutturan olmus ozellikle erkek icin yapanlarin hepsi tutmus diye yazmisAAa ayni ben ..yani benimki.mmzuleyha83 cnm ayni hazirani beklicem bende
vet 2 ocak 83 dogumluyum . Ben inanmiyorum ya bu takvimlerezuleyha83 sende ocak subat dogumlusun yani...
Anladim cnm.benim bioritm bu donem 2018 e kadr kiz gosteriyor.Cok karisik ya bioritm de baktim gecmise ilk oglum ve ikinciye ilkde ara donem erkek ikinci kiz donemi oda erkek oldu ucuncude erkek donemi ne sacma ya , bunlara baktikca kafa karisiyo . Neyse ki en mantiklisi yumurtlama donemi facede bi arkadas yazmisti kiz icin yumurtlama takibi yapmis 6 kadar ugrasmis sonra tutmayimca birakmis daha sonrada farketmeden hamile kalmis ve erkekmis oda tam hesabina gore yumurtlama gunu olmus , ama yumurtlama takibi ile kizi da tutturan olmus ozellikle erkek icin yapanlarin hepsi tutmus diye yazmis
Yani senin 2.de tutmadimi bu..benim encom guvendigim buydu..Cok karisik ya bioritm de baktim gecmise ilk oglum ve ikinciye ilkde ara donem erkek ikinci kiz donemi oda erkek oldu ucuncude erkek donemi ne sacma ya , bunlara baktikca kafa karisiyo . Neyse ki en mantiklisi yumurtlama donemi facede bi arkadas yazmisti kiz icin yumurtlama takibi yapmis 6 kadar ugrasmis sonra tutmayimca birakmis daha sonrada farketmeden hamile kalmis ve erkekmis oda tam hesabina gore yumurtlama gunu olmus , ama yumurtlama takibi ile kizi da tutturan olmus ozellikle erkek icin yapanlarin hepsi tutmus diye yazmis
Burctaşımmm 10 ocak bende...ay bu topiktede ya topragim ya burctaşim yada gorev yaptigim il cikiyo..:)))E
vet 2 ocak 83 dogumluyum . Ben inanmiyorum ya bu takvimlere
Bu bioritmi anlayamadim ben yapamadim da nasi yapiliyoAnladim cnm.benim bioritm bu donem 2018 e kadr kiz gosteriyor.
bende 3.yü erkek istiyorum böyle şeyler deniyecem galiba :)zuleyha83 zaten erkek icin daha kolay bence pik yaptigi gun siliklestigi gün olursa ve tek iliski olursa olur o da kolay bi durum ama bizim durum daha karmasik
Haziranda kiz canim haziranda deneyebilirsin. Acikcasi en guvenilir yontemin yumurtlama takibi oldugunu dusunuyorum ben. Cin buyukte tuttu kucukte tutmadi benim. Ama ikisi de 14. Gun ikiski ile oldu. Oncesi hic iliski olmadi korunmasiz mesela.Ozaman bende eyluldemi baslasam en azindan cinide uygulamis olurum eylulede daha varya zaman cok gecmis oluyo benim ilk ikide tutuyo hamile kaldigim aya bakarsan ucte tutmuyo . Bioritme gorede temmuzdan sonra esim icin kiz donemi basliyo ondan onceki denediklerimde hep ara donemlerdi .
Aldigim testleri bi sonraki bata kadar kullanacam canim adetliykende test yapacagim acaba adetliykende yumurtluyormuyum diye . Olmazsa baska testleri denerim, gerci bunlarda adete yakin denemistim baya bi silikti ama bilmiyorum ki kafa 1000 oldu yaa
.
Hayirli haberlerle gel insAllah canim.Tahlil yaptirdim sonuc ogleden sonra cikicak :)
Bizim durumu gecen kuzene anlattim ikizleri var erkek. Hep benim erkekleri yaptigim gibi yapti o da. Simdi anlatiyorum da bana diyor "oooo demet az daha arastirsan kibrisa alirlar prof olarak " canim haberi yok ki sperm savasindan.. Bence sunu arastiralim. Esimiz bi kaba bosalsin. O kabin icinde sperm ayrismasi nasil yapariz. X ler bi yana y ler bi yana...zuleyha83 zaten erkek icin daha kolay bence pik yaptigi gun siliklestigi gün olursa ve tek iliski olursa olur o da kolay bi durum ama bizim durum daha karmasik
Gozunaydin masallah kocaman olmus bile canim gozunaydin. Rabbim saglikla kucahina almayi nasip etsin prensesi. Nadirdir hislerimde yanildigim. Cok kuvvetli hissettim hamile oldugunu. İnsAllah saglikli bir prenses gelir cnm.Kizlar 260 cikmis degerim kahve leke de dun durdu sukur iyiyim suan bakalim dua edin bana ins saglikli bi gebelik olur kizimi kucagima alirim
ahahah canım cidden son dediğin cümlene acayip güldümHaziranda kiz canim haziranda deneyebilirsin. Acikcasi en guvenilir yontemin yumurtlama takibi oldugunu dusunuyorum ben. Cin buyukte tuttu kucukte tutmadi benim. Ama ikisi de 14. Gun ikiski ile oldu. Oncesi hic iliski olmadi korunmasiz mesela.
Hayirli haberlerle gel insAllah canim.
Bizim durumu gecen kuzene anlattim ikizleri var erkek. Hep benim erkekleri yaptigim gibi yapti o da. Simdi anlatiyorum da bana diyor "oooo demet az daha arastirsan kibrisa alirlar prof olarak " canim haberi yok ki sperm savasindan.. Bence sunu arastiralim. Esimiz bi kaba bosalsin. O kabin icinde sperm ayrismasi nasil yapariz. X ler bi yana y ler bi yana...
Canim sen kendin icin hmn 41 meryem suresi basla yarin nurunki bitince seninkinden devam ederiz.Kizlar 260 cikmis degerim kahve leke de dun durdu sukur iyiyim suan bakalim dua edin bana ins saglikli bi gebelik olur kizimi kucagima alirim
Kiz ayiriyorlar ya. Kibrista ve cogu ulkede tup bebekte cinsiyet secimi mevcut ve ayristirma yapiyorlar. Ama biz evde nas yapariz ona da bakmak lazim.ahahah canım cidden son dediğin cümlene acayip güldümlaboratuvar ortamında bile ayırabileceklerini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?