Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Duygulandim cnm okurken:)

AAa ayni ben ..yani benimki.mm zuleyha83 cnm ayni hazirani beklicem bende

AAa ayni ben ..yani benimki.mm zuleyha83 cnm ayni hazirani beklicem bende
Cok karisik ya bioritm de baktim gecmise ilk oglum ve ikinciye ilkde ara donem erkek ikinci kiz donemi oda erkek oldu ucuncude erkek donemi ne sacma ya , bunlara baktikca kafa karisiyo . Neyse ki en mantiklisi yumurtlama donemi facede bi arkadas yazmisti kiz icin yumurtlama takibi yapmis 6 kadar ugrasmis sonra tutmayimca birakmis daha sonrada farketmeden hamile kalmis ve erkekmis oda tam hesabina gore yumurtlama gunu olmus , ama yumurtlama takibi ile kizi da tutturan olmus ozellikle erkek icin yapanlarin hepsi tutmus diye yazmis

Anladim cnm.benim bioritm bu donem 2018 e kadr kiz gosteriyor.

Yani senin 2.de tutmadimi bu..benim encom guvendigim buydu..

Haziranda kiz canim haziranda deneyebilirsin. Acikcasi en guvenilir yontemin yumurtlama takibi oldugunu dusunuyorum ben. Cin buyukte tuttu kucukte tutmadi benim. Ama ikisi de 14. Gun ikiski ile oldu. Oncesi hic iliski olmadi korunmasiz mesela.
Tahlil yaptirdim sonuc ogleden sonra cikicak :)
Hayirli haberlerle gel insAllah canim.

zuleyha83 zaten erkek icin daha kolay bence pik yaptigi gun siliklestigi gün olursa ve tek iliski olursa olur o da kolay bi durum ama bizim durum daha karmasik
Bizim durumu gecen kuzene anlattim ikizleri var erkek. Hep benim erkekleri yaptigim gibi yapti o da. Simdi anlatiyorum da bana diyor "oooo demet az daha arastirsan kibrisa alirlar prof olarak " canim haberi yok ki sperm savasindan.. Bence sunu arastiralim. Esimiz bi kaba bosalsin. O kabin icinde sperm ayrismasi nasil yapariz. X ler bi yana y ler bi yana...

Kizlar 260 cikmis degerim kahve leke de dun durdu sukur iyiyim suan bakalim dua edin bana ins saglikli bi gebelik olur kizimi kucagima alirim
Gozunaydin masallah kocaman olmus bile canim gozunaydin. Rabbim saglikla kucahina almayi nasip etsin prensesi. Nadirdir hislerimde yanildigim. Cok kuvvetli hissettim hamile oldugunu. İnsAllah saglikli bir prenses gelir cnm.

ahahah canım cidden son dediğin cümlene acayip güldüm laboratuvar ortamında bile ayırabileceklerini düşünmüyorum

ahahah canım cidden son dediğin cümlene acayip güldüm laboratuvar ortamında bile ayırabileceklerini düşünmüyorum
Kiz ayiriyorlar ya. Kibrista ve cogu ulkede tup bebekte cinsiyet secimi mevcut ve ayristirma yapiyorlar. Ama biz evde nas yapariz ona da bakmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…