- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.221
yani canım ev ortamında imkansız öyle bir şey bence :)Kiz ayiriyorlar ya. Kibrista ve cogu ulkede tup bebekte cinsiyet secimi mevcut ve ayristirma yapiyorlar. Ama biz evde nas yapariz ona da bakmak lazim.
Dogruluk payi %50 diyebilirim ee onu da bende tuttururum. Bende iki oglan biri dogru biri yanlis. İlk bebegin olacak canim cok cinsiyet durumuna tskilma bence..duzeldimi esinle araniz?Whiteandblue abla bu takvim dogrumu? Brnimki hep kiz ckti ?
İmkansiz diye birsey yoktur canim. Ben arastiririm yapiliyorsa yapilabilinirse yaparim valla. Kiz olsun camurdan olsun bu yolda hersey mubahtir.yani canım ev ortamında imkansız öyle bir şey bence :)
Gozun aydın canim çok sevindim senin adına demekki yerleşme kanaması yaşadı n hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahKizlar 260 cikmis degerim kahve leke de dun durdu sukur iyiyim suan bakalim dua edin bana ins saglikli bi gebelik olur kizimi kucagima alirim
ahahaha :) yapabilirsen bana da söyleİmkansiz diye birsey yoktur canim. Ben arastiririm yapiliyorsa yapilabilinirse yaparim valla. Kiz olsun camurdan olsun bu yolda hersey mubahtir.
Evde nasıl yapılacağını bulursan bize de şöyle kiz bebek için yapamicagimiz hiç bi şey yok ne duyursak yaparız vallahiKiz ayiriyorlar ya. Kibrista ve cogu ulkede tup bebekte cinsiyet secimi mevcut ve ayristirma yapiyorlar. Ama biz evde nas yapariz ona da bakmak lazim.
yani bana imkansız gibi geldi :) :) dur x ler şuraya y ler şuraya diyeEvde nasıl yapılacağını bulursan bize de şöyle kiz bebek için yapamicagimiz hiç bi şey yok ne duyursak yaparız vallahi
söylerim cnm bi araştırayım şimdi..ahahaha :) yapabilirsen bana da söyle
aynen cnm ne duyarsak ona yöneliyoruz.Evde nasıl yapılacağını bulursan bize de şöyle kiz bebek için yapamicagimiz hiç bi şey yok ne duyursak yaparız vallahi
yani bana imkansız gibi geldi :) :) dur x ler şuraya y ler şuraya diye
Yok takmyrm abla kizda olsa erkekte olsa fark etmez duzeldi şükür aramz birfaha olmaz insDogruluk payi %50 diyebilirim ee onu da bende tuttururum. Bende iki oglan biri dogru biri yanlis. İlk bebegin olacak canim cok cinsiyet durumuna tskilma bence..duzeldimi esinle araniz?
Canim ben baslarim ama yarina anca bugun eve gec gecicez yarin is var hazirlik filan anca yetisir yarin baslarim insallah hayirlisiylaCanim sen kendin icin hmn 41 meryem suresi basla yarin nurunki bitince seninkinden devam ederiz.
Yakinda Turk kadini onu da bulur canim merak etme baksana kabin icine bosalip enjekte ile hamile kalan bi nevi evde kendi asilamasini yapan Turk kadinindan onu da beklerim :)Kiz ayiriyorlar ya. Kibrista ve cogu ulkede tup bebekte cinsiyet secimi mevcut ve ayristirma yapiyorlar. Ama biz evde nas yapariz ona da bakmak lazim.
Yok tutmadi hadi ilk ara donem ama ikincide rus takvimi falanda kiz gosteriyordu bioritm de ama erkek oldu . Ucuncude bioritm erkek rus ta erkek bi cin cin takvimi kiz gosteriyordu erkek oldu .. bu yuzden cin rus ve bioritme guvenmiyorum ..Yani senin 2.de tutmadimi bu..benim encom guvendigim buydu..
ay şırıngayla hamile kalmaya çalışanlarda baya değişikti yani :)Ya
Yakinda Turk kadini onu da bulur canim merak etme baksana kabin icine bosalip enjekte ile hamile kalan bi nevi evde kendi asilamasini yapan Turk kadinindan onu da beklerim :)
Ne guzel hepimizin bi yerden bi yakinligi var bu yuzden iyi anlasiyoruzBurctaşımmm 10 ocak bende...ay bu topiktede ya topragim ya burctaşim yada gorev yaptigim il cikiyo..:)))
Hemde ne karmasik once yumurtlama gunu bulacaksin hadi bulduk bi sonraki ay ayni hun yumurtlamiyoruzki ona gore davranalim zor isler .. emin degilim ama ben galiba bu ay cok erken yumurtladim sekizinci gunki yaptigim test baya picduruyo resimde , az once yaptimtest yine oda gayet silikzuleyha83 zaten erkek icin daha kolay bence pik yaptigi gun siliklestigi gün olursa ve tek iliski olursa olur o da kolay bi durum ama bizim durum daha karmasik
Ya
aynen canım vallaha buldukmu deneriz ne olcek :)
Yakinda Turk kadini onu da bulur canim merak etme baksana kabin icine bosalip enjekte ile hamile kalan bi nevi evde kendi asilamasini yapan Turk kadinindan onu da beklerim :)
Hemde ne karmasik once yumurtlama gunu bulacaksin hadi bulduk bi sonraki ay ayni hun yumurtlamiyoruzki ona gore davranalim zor isler .. emin degilim ama ben galiba bu ay cok erken yumurtladim sekizinci gunki yaptigim test baya picduruyo resimde , az once yaptimtest yine oda gayet silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?