Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar 260 cikmis degerim kahve leke de dun durdu sukur iyiyim suan bakalim dua edin bana ins saglikli bi gebelik olur kizimi kucagima alirim
Gozun aydın canim çok sevindim senin adına demekki yerleşme kanaması yaşadı n hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah

• Kızınız olması için:
  • Kadının üstte olması
  • Kadının erkekten önce orgazm olması
  • Kadının seksi başlatan taraf olması önemli
  • Hem anne hem baba; bol balık ve sebze yiyin.
  • Anneler bol tatlı yiyin.

Dogruluk payi %50 diyebilirim ee onu da bende tuttururum. Bende iki oglan biri dogru biri yanlis. İlk bebegin olacak canim cok cinsiyet durumuna tskilma bence..duzeldimi esinle araniz?
Yok takmyrm abla kizda olsa erkekte olsa fark etmez duzeldi şükür aramz birfaha olmaz ins

Shettles yöntemi:
Bu yöntemin %75 etkili olduğu belirtiliyor. Y kromozomu taşıyan erkek sperm diğerinden daha hızlı hareket eder, ancak X kromozomu taşıyan (kız) spermde diğerinden daha uzun yaşar. Bu varsayımdan yola çıkarak yumurtlama zamanına ne kadar yakın ilişkiye girerseniz erkek spermi daha hızlı hareket ettiği için yumurtanızı dölleyecek ve oğlunuz olabilecektir. Eğer yumurtlama zamanından 2–4 gün önce ilişkiye girerseniz erkek spermler yumurtlama zamanına dek yaşayamayacağından ve ancak kız kromozomu taşıyanlar dayanabileceğinden kızınız olma şansı yükselir. Yinede hiç bir şey %100 değildir. Dr shettles tarafından 35 yıl evvel geliştirilen bu teori baz alınarak evde uygulamaya yönelik testler mevcuttur.

Ya
Kiz ayiriyorlar ya. Kibrista ve cogu ulkede tup bebekte cinsiyet secimi mevcut ve ayristirma yapiyorlar. Ama biz evde nas yapariz ona da bakmak lazim.
Yakinda Turk kadini onu da bulur canim merak etme baksana kabin icine bosalip enjekte ile hamile kalan bi nevi evde kendi asilamasini yapan Turk kadinindan onu da beklerim :)

Yani senin 2.de tutmadimi bu..benim encom guvendigim buydu..
Yok tutmadi hadi ilk ara donem ama ikincide rus takvimi falanda kiz gosteriyordu bioritm de ama erkek oldu . Ucuncude bioritm erkek rus ta erkek bi cin cin takvimi kiz gosteriyordu erkek oldu .. bu yuzden cin rus ve bioritme guvenmiyorum ..

zuleyha83 zaten erkek icin daha kolay bence pik yaptigi gun siliklestigi gün olursa ve tek iliski olursa olur o da kolay bi durum ama bizim durum daha karmasik
Hemde ne karmasik once yumurtlama gunu bulacaksin hadi bulduk bi sonraki ay ayni hun yumurtlamiyoruzki ona gore davranalim zor isler .. emin degilim ama ben galiba bu ay cok erken yumurtladim sekizinci gunki yaptigim test baya picduruyo resimde , az once yaptimtest yine oda gayet silik

ben şöyle bir plan yaptım canım. mesela yumurtlama başlamadan bir önceki gün çok silikleşti benim. sonra az koyuldu ertesi gün tam koyuydu. koyu olduğu gün pic oldu. yani benim tam silik gördüğümde bırakmam lazım ilişkiyi. bu mantıkla belki önümüzdeki ay 2-3 gün bir deneme yapabilirim gibi geliyor. ay ne biliyim yaa eylüle desem doğum yaza geliyor çocuklara zor olacak. kışa gelse çok mu hasta olur endişesi ama diper çoculara en azından yazın dışarı çıkma lüksü olacak. düşünüyorum iki oğlumda da 14. günler oldu hep ilişki mütemadiyen 14.. gun yumurtluyorum gibi düşünüyorum. bekleyince yaş geçiyor vakit geçiyor... rahatlığa da alışırsam yapmak isemem gibi geliyor. off biz kadınların işi ne zor yaa. düş eşimle konuşuyoruz anlamıyor beni ne istersen o diyor. yardımcı olmuyorlar saolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…