- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.241
canım yani kadın veya erkeğin önce zevk alması nasıl belirnebilir kişuna takıldım şimdi de okuduğum yerlerde kimi kadın zevk almasın diyor kimi alsın diyor. bu konu hala netliğe kavuşamadı maalesef ki.
tam yazını okurken çok şükür dedim sonu hüsrann oldu biraz. olsun canım gündüz işi de çıkar inşAllah. İçini ferah tut.Ya ben oyle siringayla felan korkarim valla.. dogal yol dururken siringayla ne gerek var yani ..
Ama rahim agzina bosalmasi olabilir ..
sessizcekimsesizce canim cok mutlu oldum hadi gozun aydin insaAllah prensesin tutunmustur .. darisi bizlere ins
Kizlar mail gelmis bana is gorusmesine cagriliyorum cok sevindim mutlu oldum amaaaaa aksam isi yaa is gorusmesine gitmemeye karar verdim yavrucuklarim aksamlari duramazlar annemde hepsiyle yapamaz. Cok sevinmistim sevincim kursagimda kaldi , yinede cagrilmis olmakta mutlu etti beni
belirlenebilir de hangisi daha mantıklı onu bilemedim işte...canım yani kadın veya erkeğin önce zevk alması nasıl belirnebilir ki
anam valla baya acaip geldi banabelirlenebilir de hangisi daha mantıklı onu bilemedim işte...
Ilk okuyunca maili bende cok sevindim ama aksam oldugunu okuyunca bende uzuldum . InsaAllah gelir 10 tane bas vuru gonderdim bekliyorum cnmtam yazını okurken çok şükür dedim sonu hüsrann oldu biraz. olsun canım gündüz işi de çıkar inşAllah. İçini ferah tut.
Benim okuyup anladigim kadariyla kadinin zevk suyu gelirse erkek spermler hizli yol alirmis zaten hizlilar brde oylemi hizlandiralim bilemedimanam valla baya acaip geldi banaama kadın daha önce orgazm olursa kız oluyor erkek olursa erkek oluyormuş diye duymuştum :/
ahahBenim okuyup anladigim kadariyla kadinin zevk suyu gelirse erkek spermler hizli yol alirmis zaten hizlilar brde oylemi hizlandiralim bilemedim
Yani dimi birak geride kalsinlar bi zahmet uc seferdir galip geldi pasalarim , simdide bir baciya yol versinlerahahkız daha ne hızlandıracan
ahah valla bence canım bu işler değişik geldi bana ben 2 kzıımda da herhangi bir şey yapmadım . ama oldu. tabi bu yöntemlerinde katkısı vardırYani dimi birak geride kalsinlar bi zahmet uc seferdir galip geldi pasalarim , simdide bir baciya yol versinler
Ama 22 olmus canim neden 41 degil 41 e tamamlayalimarkadaşlar duamız yarın bitecek. fazla okuyabilen arkadaşlar okuyabilir sorun yok.
Canim onlari anlarim cunku vajinusmus denen illet bi hastalik var iliskiden korkuyo bayanlar uzun sure de iliski olmayinca ne yapsin bu yolla hamile kalmak icin cabaliyolaray şırıngayla hamile kalmaya çalışanlarda baya değişikti yani :)
doğru canım o açıdan bende bir şey diyemem .Canim onlari anlarim cunku vajinusmus denen illet bi hastalik var iliskiden korkuyo bayanlar uzun sure de iliski olmayinca ne yapsin bu yolla hamile kalmak icin cabaliyolar
ayy çıldırıciiimmmmBenim okuyup anladigim kadariyla kadinin zevk suyu gelirse erkek spermler hizli yol alirmis zaten hizlilar brde oylemi hizlandiralim bilemedim
ama canım şırınga giriyorsa normalde olur diye düşündüm tabi o durumda olmadığımızdan anlayamayız bu durum :/Canim onlari anlarim cunku vajinusmus denen illet bi hastalik var iliskiden korkuyo bayanlar uzun sure de iliski olmayinca ne yapsin bu yolla hamile kalmak icin cabaliyolar
yok cnm onlar şırıngayı da sokamıyorlar genelde dışardan içeri enjekte ediyorlar.ama canım şırınga giriyorsa normalde olur diye düşündüm tabi o durumda olmadığımızdan anlayamayız bu durum :/
oda bi yöntem tabi :)yok cnm onlar şırıngayı da sokamıyorlar genelde dışardan içeri enjekte ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?