Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ya ben oyle siringayla felan korkarim valla.. dogal yol dururken siringayla ne gerek var yani ..
Ama rahim agzina bosalmasi olabilir ..

sessizcekimsesizce canim cok mutlu oldum hadi gozun aydin insaAllah prensesin tutunmustur .. darisi bizlere ins

Kizlar mail gelmis bana is gorusmesine cagriliyorum cok sevindim mutlu oldum amaaaaa aksam isi yaa is gorusmesine gitmemeye karar verdim yavrucuklarim aksamlari duramazlar annemde hepsiyle yapamaz. Cok sevinmistim sevincim kursagimda kaldi , yinede cagrilmis olmakta mutlu etti beni

tam yazını okurken çok şükür dedim sonu hüsrann oldu biraz. olsun canım gündüz işi de çıkar inşAllah. İçini ferah tut.

Yani dimi birak geride kalsinlar bi zahmet uc seferdir galip geldi pasalarim , simdide bir baciya yol versinler
ahah valla bence canım bu işler değişik geldi bana ben 2 kzıımda da herhangi bir şey yapmadım . ama oldu. tabi bu yöntemlerinde katkısı vardır

Canim onlari anlarim cunku vajinusmus denen illet bi hastalik var iliskiden korkuyo bayanlar uzun sure de iliski olmayinca ne yapsin bu yolla hamile kalmak icin cabaliyolar
ama canım şırınga giriyorsa normalde olur diye düşündüm tabi o durumda olmadığımızdan anlayamayız bu durum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…