Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum benimde aynı ilkinde hep bel bu kasık sanki heran adet olcam
Ya allah korusun benim tup tarafim agriyodu dun cok korkuyorum dis gebelik diye okudum okudum beynim durdu gece basim agridi dusunmekten boyle zamanlarda memleketten uzak ilcede yasamak cok canimi skyor simdi memlekette olsam giderdim dr uma muayene olurdum kan da verirdim ama burda yapamiyorum

Evet cnm bakalim ne zmn pic olucak gidaklama vakti gelmis bi kulucka olusturalim hemencik :) kacinci gun bugun? Gecen ay kacinci gunde olmustu? Sanki gecrn ay iki gunde pic oldu diye hatirliyorum
Gecen ay tam bceremedim testleri ama iki gun hemen pic olduydu sanki 14-15--16 gunleri dikkat etmem gerekiyo sanki benim galiba 12-13 gunleri son iliskiye girip birakmam gerekiyor diye dusunuyorum

Ay sorma kac gun oldu iyilesemedim hala ustelik bu halimle cocuklari parka cikardim , ama bugun cikmiyacagim evde durup dinlenmek istiyorum tabi kucuk pasayla ne kadar dinlenebikirsem

sessizcekimsesizce cnm nasil gidiyor? Belirtiler basladi mi?
Yazdim canim kasik agrim vardi dun bugun o da yok ay ne bileyim kadinin isi zor gebelik olmaz cabalarsin stres yaparsin olur kasik agrisi olur dis gebelik mi diye dusunursun bugun de agrim yok acaba bi sorun mu var diye dusunuyorum cinsiyet ayri bi stres kaynagi iste cok sukur yine de

Tup tarafim derken neresi canim?

Bugun ben yapayim canim atarim buraya 2 saat su icmeyip yapip atarim buraya

Yat dinlen cnm iyilesmeden cikma sakin nukseder bu sefer. Uyut ufakligi sende uyu.

Allah korusun canim kotu dusunme kasik agrisi normal. Ben ufaktada cok kasik agrisi cektim. Hatta dusuk yapicam galiba diye 5. Hafta dolmadan doktora gitmemistim. Sukur birsey olnadi. Evet kadini isi zor gercekten yaa

Hani yumurtlama zamani bi agri oluyor ya kasigin biraz yukari kisminda ora sanki ocakta karindan muayene yaparken oraya usg yi gezdirmisti ve yumurtaliklar da temiz demisti bana simdi de korkuyorum ya
Kprkma canim normal bunlar daha yeni yerlesti yerine. Sol taraf mi agriuor? Benim iki oglumda da sag tarafimda agriydi. Sol da kiz diyorlar.

Can
Kizlar meryem suresin de secde ayeti var ben nasil yapiliyo bilmiyorum benim icin yapabilecek biri varmi yada aciklarsaniz yaparim cunki onu yapmazsak eksik olurmu acaba?
canim 58.ayetten hemen sonra ayaktayken allahuekber deyip direk secdeye gidip subhanerabbiyelala diyosun 3 kez sonra allahuekber deyip kalkip semina ve atana gufraneke rabbena ve ileykel mesir diyosun eger meal okuyosan gerek yok diye biliyorum

Can
canim 58.ayetten hemen sonra ayaktayken allahuekber deyip direk secdeye gidip subhanerabbiyelala diyosun 3 kez sonra allahuekber deyip kalkip semina ve atana gufraneke rabbena ve ileykel mesir diyosun eger meal okuyosan gerek yok diye biliyorum
Cok tesekkur ederim canim ozaman 5 tane secde yapmam gerekiyor birazdan abdest alir son ikiyide okurum . Ama mealden okuyorum bir tanesini arabcadan okudum . Yani ozaman bir secdemi yapacagim ?

Evet cnm bakalim ne zmn pic olucak gidaklama vakti gelmis bi kulucka olusturalim hemencik :) kacinci gun bugun? Gecen ay kacinci gunde olmustu? Sanki gecrn ay iki gunde pic oldu diye hatirliyorum
Kiz Dun adamda yaklasmak istedi redettim , yazik niye istemiyorsun diye yumurtlama gunum riskli dedim , kafayi yedin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…