- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.461
Korkma canim kotuyu dusunup cagirma , ilk donemlerde oluyo kasiklarda agri normalSo
Sol tarafim agriyor bu lekelenmenin oldugu gun sag da agrimisti yani kasik olsa iyi de biraz ust kisim olunca korkuyorum hayirlisi
Hosgeldin canim topigimizeMerhaba şimdilik bende araştırma içindeyim iki oğlum var yöntemlerinizi takip ediyorum üçüncü için ama şimdilik cesaretim yok
Hosgeldin canim topigimizeMerhaba şimdilik bende araştırma içindeyim iki oğlum var yöntemlerinizi takip ediyorum üçüncü için ama şimdilik cesaretim yok
merhaba canım çocuklar kaç yaşında? benim de iki oğlum var bir 7 biride 2 yaşında. valla benimde cesaretim yok denecek kadar az. hatta şu aralar deli cesaretiyle bir işe kalkıştık Rabbim sonumuzu hayretsin inşAllah.ç düşünüyorsaan şimdiden yumurta takibine başla derim. adetin düzenli midir?Merhaba şimdilik bende araştırma içindeyim iki oğlum var yöntemlerinizi takip ediyorum üçüncü için ama şimdilik cesaretim yok
Kiz Dun adamda yaklasmak istedi redettim , yazik niye istemiyorsun diye yumurtlama gunum riskli dedim , kafayi yedin dedi
aman canım öyle düşünme ama :) Allah sağlıklısını versinde canım geresi hiç önemli değil :)
türkler çıldırmış olmalı
eyvaaah bizde film şeridi bitti artık the end konumdayız
kızları yapamazsak sonumuz fenaaalardaaa
zaten bu işler hamile olana kadar. sonra sağlıklı olsunda gerisine çok şükür deriz.aman canım öyle düşünme ama :) Allah sağlıklısını versinde canım geresi hiç önemli değil :)
Meal okursan yapmicaksn ama arapcasindan kurandan veya latinceden okursan yapiyosun ben o sekilde yaptimCok tesekkur ederim canim ozaman 5 tane secde yapmam gerekiyor birazdan abdest alir son ikiyide okurum . Ama mealden okuyorum bir tanesini arabcadan okudum . Yani ozaman bir secdemi yapacagim ?
Kızlar biraz geç oldu saat ama görünce yanıtlarsınız ayın 23ünde ovulasyon testi yapmıştım ikinci çizgi hiç yoktu hemen sonrasında gebelik testi negatif çıkmıştı şimdi bugün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı c çizgisi kadar koyu değil ama net gözüküyor ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış sizce olma ihtimali var mı?
CANIM SEN KAÇ GÜNDE BİR ADET OLUYORSUN? ERKEN Mİ YUMURTLUYORSUN? KAÇINCI GÜN PİC OLDU?Eki Görüntüle 1974692 canim bu sekilde ckti adetim de yarin ya da 31 inde olmasi gerekiyordu
Tmm canim ben meal okudum ,1 tanede latin ama arabca okudum okurkende yazdi zaten secde ayeti diyeMeal okursan yapmicaksn ama arapcasindan kurandan veya latinceden okursan yapiyosun ben o sekilde yaptim
14.gun catladi sabah koyu ogleden sonra silikti evet erken yumurtluyorum ya da bu ay erken yumurtlamis da olabilirim 1_2 gunCANIM SEN KAÇ GÜNDE BİR ADET OLUYORSUN? ERKEN Mİ YUMURTLUYORSUN? KAÇINCI GÜN PİC OLDU?
Sağol canım benim teşekkür ederim benimki de buna yakın bakalım bekleyeceğim biraz dahaEki Görüntüle 1974692 canim bu sekilde ckti adetim de yarin ya da 31 inde olmasi gerekiyordu
Hayırlısi ins hamilesindir saglikla gelsin prensesSağol canım benim teşekkür ederim benimki de buna yakın bakalım bekleyeceğim biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?