Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Merhaba şimdilik bende araştırma içindeyim iki oğlum var yöntemlerinizi takip ediyorum üçüncü için ama şimdilik cesaretim yok
merhaba canım çocuklar kaç yaşında? benim de iki oğlum var bir 7 biride 2 yaşında. valla benimde cesaretim yok denecek kadar az. hatta şu aralar deli cesaretiyle bir işe kalkıştık Rabbim sonumuzu hayretsin inşAllah.ç düşünüyorsaan şimdiden yumurta takibine başla derim. adetin düzenli midir?

Cok tesekkur ederim canim ozaman 5 tane secde yapmam gerekiyor birazdan abdest alir son ikiyide okurum . Ama mealden okuyorum bir tanesini arabcadan okudum . Yani ozaman bir secdemi yapacagim ?
Meal okursan yapmicaksn ama arapcasindan kurandan veya latinceden okursan yapiyosun ben o sekilde yaptim

canim bu sekilde ckti adetim de yarin ya da 31 inde olmasi gerekiyordu

Bu gece nurun son meryem suresini de okucam Ben yarin baslayim benimkine okuyacak olanlara ismimi gonderecegim ozelden biliyosunuz benim adim cok gizli bana da suanki hamileligi hayirli saglikli uzun omurlu bir kız evlatla tamamlanip saglikla kucagina alsin diye niyet ederseniz sevinirim accik uzun dua oldu kusra bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…