Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Çarşamba gününden itibaren @sezzizcekimsesizce arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz 'şuanki hamileligi hayirli saglikli uzun omurlu bir kız evlatla tamamlanip saglikla kucagina alsin' . 1 hafta süresi var. 30.03.2017 perşembe başlıyor. 05.04.2017 çarşamba akşamı son buluyor. okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Allah kabul etsin.

hayatsn 7
zuleyha83 7
sessizcekimsesizce 7
Bursalim 123 7
Pamuk13 6
Whiteandblue 7

evet cnm pic olmuş. geçen ayla aynı yani fark yok. o zaman çalışmalara başlanabilir :)

ekledim cnm
İnşAllah senden sonra @Bursalim 123 hamiştir de haftaya ona başlarız inşAllah.

Sağol canım benim teşekkür ederim benimki de buna yakın bakalım bekleyeceğim biraz daha

İnşallah hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun.

ya kızlar elektrikler gitti bizde de o ara aklıma geldi. daha doğrusu o ara meryem surasını okuyordum aklıma geldi. mesela biz her gün vajinal duş yapsak sirkeli su ile içersi sürekli asidik kalır daha iyi olur mu acaba diye düşündüm. yani yumurta oluşurken asidik oluşur mu acaba? yada hergün yapmanın zararı olur mu? ne diyorsunuz fikirleriniz nedir.

Allahim gelirlersede saglikli sihhatli hayirli evlat olarak gelsinler nolurrrr
oğlanın toplantısına gittim canım sıkıldı biraz. yemek yapayım gelirim canlar.
hayirdir canim niye canin sikildi ? Kotu bisey degildir insaAllah

Eki Görüntüle 1974692 canim bu sekilde ckti adetim de yarin ya da 31 inde olmasi gerekiyordu
canim senin bu teste T cizgisi C'den daha net ve yumurtlama varmis gibi gosteriyo acaba hamilelik var ondanmi ???

Evet canım hamilelerde de lh yukselir o yuzden canım.

oğlanın dersleriyle alakalı canım özlem yardımcı oldu saolsun.

Iyi geceler kizlar simdi bakip okuyabildim..yarin misafirim var...arada cok güldüm okurken iyiki varsiniz dedim icimden..ozelliklede Whiteandblue buyrun iceri alalim sozune:)).. zuleyha83 cnm burctaş oldugumuz gibi pic saatimizde ayni benimde cok ama cok kisa suruyor..testine yarinda mutlaka devam et cnm pic oldu diye birakma.. sessizcekimsesizce cnm ilk basta yazin korkuttu beni agrim var demissin aman dikkat et kendine ve icini ferah tut..zaten duani eksik etmiyosun biliyorum...dusna yarin baslaniliyor..insallah okucam tabiki...ismini biliyorum hemşerim benim:)))) muzikk04 cnm hayirli olsun ins..saglicakla al kucagina..

Iyi geceler kizlar simdi bakip okuyabildim..yarin misafirim var...arada cok güldüm okurken iyiki varsiniz dedim icimden..ozelliklede Whiteandblue buyrun iceri alalim sozune:)).. zuleyha83 cnm burctaş oldugumuz gibi pic saatimizde ayni benimde cok ama cok kisa suruyor..testine yarinda mutlaka devam et cnm pic oldu diye birakma.. sessizcekimsesizce cnm ilk basta yazin korkuttu beni agrim var demissin aman dikkat et kendine ve icini ferah tut..zaten duani eksik etmiyosun biliyorum...dusna yarin baslaniliyor..insallah okucam tabiki...ismini biliyorum hemşerim benim:)))) muzikk04 cnm hayirli olsun ins..

hayatsn canim oylemi senindemi hemen catliyo ?misafirinmi gelecek hazirliklar yapmisindir ohh ..
@Ebru5050 canim benim gozunuz aydin olsun Allah anali babali buyutmeyi nasib etsin , neyi oldu ablanin ? Teyze oldun he canimm benim

İyi geceler kizlar. Beni benden alan bir karin agrim var. Gecmiyor hafifliyor sonra yine basliyor. Yarin gunumuz var gidesim yok. Evde is yapmaya gucum yok. Cozemedim gobegim mi kacti sabah bakicam
Dualar bitmistir insAllah. Bitirmeyenlere mazeretleri gecerli gorulmedikce ceza verecegim.

Canım bana da verir misin bende katılayım duaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…