- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.481
evet cnm pic olmuş. geçen ayla aynı yani fark yok. o zaman çalışmalara başlanabilir :)Eki Görüntüle 1974754 bugun 15'ci gun kizlar
ekledim cnmBu gece nurun son meryem suresini de okucamBen yarin baslayim benimkine okuyacak olanlara ismimi gonderecegim ozelden biliyosunuz benim adim cok gizli bana da suanki hamileligi hayirli saglikli uzun omurlu bir kız evlatla tamamlanip saglikla kucagina alsin diye niyet ederseniz sevinirim accik uzun dua oldu kusra bakmayin
Sağol canım benim teşekkür ederim benimki de buna yakın bakalım bekleyeceğim biraz daha
Allahim gelirlersede saglikli sihhatli hayirli evlat olarak gelsinler nolurrrr
türkler çıldırmış olmalı
Valla cildirdik , bu kizlar cildirtti bizi .. benim adam diyo , askim isini bul bebisi yapariz hemen diyo oda benden gayretli cikti sasirdim
eyvaaah bizde film şeridi bitti artık the end konumdayız
kızları yapamazsak sonumuz fenaaalardaaa
hayirdir canim niye canin sikildi ? Kotu bisey degildir insaAllahoğlanın toplantısına gittim canım sıkıldı biraz. yemek yapayım gelirim canlar.
canim senin bu teste T cizgisi C'den daha net ve yumurtlama varmis gibi gosteriyo acaba hamilelik var ondanmi ???Eki Görüntüle 1974692 canim bu sekilde ckti adetim de yarin ya da 31 inde olmasi gerekiyordu
Evet canım hamilelerde de lh yukselir o yuzden canım.Allahim gelirlersede saglikli sihhatli hayirli evlat olarak gelsinler nolurrrr
hayirdir canim niye canin sikildi ? Kotu bisey degildir insaAllah
canim senin bu teste T cizgisi C'den daha net ve yumurtlama varmis gibi gosteriyo acaba hamilelik var ondanmi ???
Aman iyi bari .. cocuklarin dersleri vs ayri bi mevzu zaten .. Allah zihin acikligi versin butun yavrularimiza insaAllahEvet canım hamilelerde de lh yukselir o yuzden canım.
oğlanın dersleriyle alakalı canım özlem yardımcı oldu saolsun.
Amin insAllah canim.Aman iyi bari .. cocuklarin dersleri vs ayri bi mevzu zaten .. Allah zihin acikligi versin butun yavrularimiza insaAllah
Eki Görüntüle 1974754 bugun 15'ci gun kizlar
Canim ben yurtdisindayim valmed benim kullandigim testin ismiHangi testi kullaniyorsun
Canım bana da verir misin bende katılayım duaya?Çarşamba gününden itibaren @sezzizcekimsesizce arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz 'şuanki hamileligi hayirli saglikli uzun omurlu bir kız evlatla tamamlanip saglikla kucagina alsin' . 1 hafta süresi var. 30.03.2017 perşembe başlıyor. 05.04.2017 çarşamba akşamı son buluyor. okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Allah kabul etsin.
hayatsn 7
zuleyha83 7
sessizcekimsesizce 7
Bursalim 123 7
Pamuk13 6
Whiteandblue 7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?