- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.501
Canim ben de dun gece sonunu okudum bitti Allah kabul etsin insevet arkadaşlar. bu gece Nur arkadaşımız için açtığımız duamız son. lütfen duyarlı olalım ve bitirelim.
hayatsn 6-6 bitti
zuleyha83 5-7
sessizcekimsesizce [/USER] 6-7
Bursalim 123 6-6 bitti
Pamuk13 3-7
Whiteandblue 7-7 bitti
Birdemetumut 1 bitti
Gecmezse dr a gorun canim Allah sifa versinİyi geceler kizlar. Beni benden alan bir karin agrim var. Gecmiyor hafifliyor sonra yine basliyor. Yarin gunumuz var gidesim yok. Evde is yapmaya gucum yok. Cozemedim gobegim mi kacti sabah bakicam
Dualar bitmistir insAllah. Bitirmeyenlere mazeretleri gecerli gorulmedikce ceza verecegim.
Gunaydin cnm. Tabiki veririm. Yeni bir liste yapar etiketlerim senideCanım bana da verir misin bende katılayım duaya?
Saol cnm.Gecmezse dr a gorun canim Allah sifa versin
Günaydin hepinize hayırlı kandiller
Hayirli kandiller kizlar. Rabbim dualarimizi kabul etsin. Bugun duali gunumuz var. Heponize dua edecegim.Gunaydin kizlar .. hayirli kandiller.
Aksam birtane okuyabildim bugun son bir taneyi okuyup bitirecegim ..
Hayirli kandiller canim neden tutmasin ki adetlerinin duzenli olmasi yumurtlamaninda duzenlinoldugunu gosterir. İlk ay tutmamasi icin bir neden yok tabi ki. İnsAllah tutmustur canimGünaydın kızlar hayırlı kandiller bu akşam misafirim var hazirliklarla uğraşıyorum pek fazla giremicem ama hep aklım burada hala belim agriyo adet olmadım normalde hep önceden gelir acaba spirailden dolayi mi. Önce geliyordu şimdi gunundemi olacak yoksa bebek mi var ilk aydan tutarmiki bilemedim
Sağ ol canım sana da hayırlı kandiller ben kendimi bildim bileli hep düzenli adet olmuşumdur genellikle bir kac gün önden gelir çok ara verdik diye hemen olmaz diye düşündüm gene de belli olmaz benim küçük oğlan bende n daha heyecanlı ne zaman kardeşim olcak diye her gün soruyo bide ben sana test alcam diyo gebelik testi artık büyük kandiramiyosun da testi de biliyo şimdiki çocukların bilmediği bi şey yok zatenHayirli kandiller canim neden tutmasin ki adetlerinin duzenli olmasi yumurtlamaninda duzenlinoldugunu gosterir. İlk ay tutmamasi icin bir neden yok tabi ki. İnsAllah tutmustur canim
tutar canm neden tutmasin bizim komsu da sprali aldirdigi ay hamile kaldiGünaydın kızlar hayırlı kandiller bu akşam misafirim var hazirliklarla uğraşıyorum pek fazla giremicem ama hep aklım burada hala belim agriyo adet olmadım normalde hep önceden gelir acaba spirailden dolayi mi. Önce geliyordu şimdi gunundemi olacak yoksa bebek mi var ilk aydan tutarmiki bilemedim
cok tesekkurler canim Allah kabul etsin ben de ederken soyluyorum sizleri ins cikar gunduz isi de hayirlisiylaKizlar aksam hepimiz icin tek tek isimlerinizi soylerek dua ettim Rabbim insaAlllah kabul eder..
Yine is gorusmesine cagrildim ama oda aksam isi . InsaAllah gunduz isi cikar bi an evvel , cok dua ediyorum biran evvel isimi buluyum diye yavas yavas aciliyo inaniyorum Rabbimin izniyle bana uyan bi is cikacak karsima .
Whiteandblue canim evi toparlayip hemen okuayacagim canim , cok sukur bugun daha iyiyim uzerimdeki halsiz kalmadi cok ..
neden acaba siliklesmisti demi acaba bikac yimirtan mi oldu da sirasi gelen catliyo :)Eki Görüntüle 1975001 Ya kizlar benim test bugunde yine hemen pizitif oldubu ne yaa ????
Ben son iki ogullarimda hep son iliskimi 13 gun yapmisim , eeee bu durumda 11 ve 12'ci gunmu birakmam gerekiyo iliskiyi offff hic kolay degilmis bu testlerle ugrasmak
gecmis olsun insallah en kisa zamanda sorun kalmaz sagliklica alirsin kucaginaWhiteandblue ve diğer kızlar merhaba,burayı takip eedemiyorum çok fazla,,bulantıları o fena halde.dun feci bir kanamayla kendimi doktora zor attım.elim ayaginmm döküldü.kese etrafında kanama olmuş.progestan verdi doktor.bi de rapor.wc harici kalkmicaksin ayağa dedi.dualarinizda bana da yer verirseniz çok memnun olurum.insallah düşük tehlikesi ortadan kalkar .7 haftaligiz henuz
Geçmiş olsun canim yat dinlen yorma kendini inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın dualarimiz seninle canimWhiteandblue ve diğer kızlar merhaba,burayı takip eedemiyorum çok fazla,,bulantıları o fena halde.dun feci bir kanamayla kendimi doktora zor attım.elim ayaginmm döküldü.kese etrafında kanama olmuş.progestan verdi doktor.bi de rapor.wc harici kalkmicaksin ayağa dedi.dualarinizda bana da yer verirseniz çok memnun olurum.insallah düşük tehlikesi ortadan kalkar .7 haftaligiz henuz
Senin adına çok sevindim inşallah her şey gönlünce olur canim sende biran evel bebek çalışmalarına baslarsinKizlar yarinki is gorusmesi icin cagrilmistimya , aradim aksam calisamiyacagimi belirttim gel gunduze ayarlariz dediler , cokkk mutluyum insaAllah alinirim gorusmeye gidecegim yarin. Rabbim dualarimi ve dualarinizi geri cevirmedi hepinizden tek tek Allah kat kat razi olsun seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?