- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.521
sagol canim ya uzun zamandir bekledigim biseydi , insaAllah iyi gecer ve alinirimSenin adına çok sevindim inşallah her şey gönlünce olur canim sende biran evel bebek çalışmalarına baslarsin
aa ne guzel iyiki aramizin :)Kizlar yarinki is gorusmesi icin cagrilmistimya , aradim aksam calisamiyacagimi belirttim gel gunduze ayarlariz dediler , cokkk mutluyum insaAllah alinirim gorusmeye gidecegim yarin. Rabbim dualarimi ve dualarinizi geri cevirmedi hepinizden tek tek Allah kat kat razi olsun seviyorum sizi
canim ben yasin okumasini istitodum baska birinin ne guzel olmus Alllah kabul etsin istersen okuyamazsan senn okuman gereken 6 meryem suresinin 3unu ben okuyumSessizcekimsesizce canım ben duayı Yasin suresi sanıp sana 2 tane Yasin okudum bugün Meryem suresiymiş. Artık hayrına oldu 6 Meryem suresini de okuyacağım
Canım Regl olmazsam okurum hepsini haberleşiriz duruma göreaa ne guzel iyiki aramizin :)
canim ben yasin okumasini istitodum baska birinin ne guzel olmus Alllah kabul etsin istersen okuyamazsan senn okuman gereken 6 meryem suresinin 3unu ben okuyum
Evet cnm okuldan kizlar geldi..ugurladim..aynen benimde hemen catliyo.
Gecmis olsun nasil oldun cnm?Gunaydin cnm. Tabiki veririm. Yeni bir liste yapar etiketlerim senide
Bikac gun daha gecsin test yaptirirsin cnm..ayy hamislerimizmi cogaliyor yoksaGünaydın kızlar hayırlı kandiller bu akşam misafirim var hazirliklarla uğraşıyorum pek fazla giremicem ama hep aklım burada hala belim agriyo adet olmadım normalde hep önceden gelir acaba spirailden dolayi mi. Önce geliyordu şimdi gunundemi olacak yoksa bebek mi var ilk aydan tutarmiki bilemedim
Allah kabul etsin dualarini..cok sagol cnm benim.iş konusundada nasibinde varsa muhakkak olacak guzel haberlerle insallah.Kizlar aksam hepimiz icin tek tek isimlerinizi soylerek dua ettim Rabbim insaAlllah kabul eder..
Yine is gorusmesine cagrildim ama oda aksam isi . InsaAllah gunduz isi cikar bi an evvel , cok dua ediyorum biran evvel isimi buluyum diye yavas yavas aciliyo inaniyorum Rabbimin izniyle bana uyan bi is cikacak karsima .
Whiteandblue canim evi toparlayip hemen okuayacagim canim , cok sukur bugun daha iyiyim uzerimdeki halsiz kalmadi cok ..
Rabbim sana bagislasin cnm..ama olmazsada bilki saglikli degildir oyle dusun herseyde bi hayir vardirWhiteandblue ve diğer kızlar merhaba,burayı takip eedemiyorum çok fazla,,bulantıları o fena halde.dun feci bir kanamayla kendimi doktora zor attım.elim ayaginmm döküldü.kese etrafında kanama olmuş.progestan verdi doktor.bi de rapor.wc harici kalkmicaksin ayağa dedi.dualarinizda bana da yer verirseniz çok memnun olurum.insallah düşük tehlikesi ortadan kalkar .7 haftaligiz henuz
Ayyy cok sevindimm Zuleyha ya gercekten :)))Kizlar yarinki is gorusmesi icin cagrilmistimya , aradim aksam calisamiyacagimi belirttim gel gunduze ayarlariz dediler , cokkk mutluyum insaAllah alinirim gorusmeye gidecegim yarin. Rabbim dualarimi ve dualarinizi geri cevirmedi hepinizden tek tek Allah kat kat razi olsun seviyorum sizi
Canım çizgi gorunuyo ama bazen bu testler yanilta biliyo diyolar bence kan versen daha iyi olurBunda daha net gözüküyor
Cnm yumurta catladiktan sonra 14 gun koy ustune. Bu hastalanma zamanin..sen 1 -2gun daha bekle ozaman yine yap testiKızlar az önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik gözüküyor gibi geldi bana bir bakar mısınız bir de size bir şey soracağım ben normalde 28 günde bir regl oluyorum ama Doğum kontrol hapını bıraktığım ay 30 gün oldu bende bu ay 30 günden hesapladım eğer 28 günden hesaplarsam bugün bat günüm ama karın ağrım falan da Yok olma ihtimali var mı sizce? 14. Gün yumurtam çatladı
Canım ayın 14 ünde yumurtam çatladı 14 gün daha eklersem ayın 28i oluyor bugün ayın 30u iki gün geçmiş o zaman bekleyeyim ben birkaç gün dahaCnm yumurta catladiktan sonra 14 gun koy ustune. Bu hastalanma zamanin..sen 1 -2gun daha bekle ozaman yine yap testi
Canim bence cok net gebelik testi hamilesindir buyuk ihtimal . Bi iki gun daha bekle kandan baktir .. ins saglikli sihhatli tutunmustur bebeginİyice netleşti kızlar kimse Yok mu huhu
cok sagol canim benim . Of heyecanim artiyo intihana girecekmis gibi nefret ediyorum , bir suru soru sorarlar yaa simdi ..Ayyy cok sevindimm Zuleyha ya gercekten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?