Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Sessizcekimsesizce canım ben duayı Yasin suresi sanıp sana 2 tane Yasin okudum bugün Meryem suresiymiş. Artık hayrına oldu 6 Meryem suresini de okuyacağım

aa ne guzel iyiki aramizin :)

Sessizcekimsesizce canım ben duayı Yasin suresi sanıp sana 2 tane Yasin okudum bugün Meryem suresiymiş. Artık hayrına oldu 6 Meryem suresini de okuyacağım
canim ben yasin okumasini istitodum baska birinin ne guzel olmus Alllah kabul etsin istersen okuyamazsan senn okuman gereken 6 meryem suresinin 3unu ben okuyum

Kızlar az önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik gözüküyor gibi geldi bana bir bakar mısınız bir de size bir şey soracağım ben normalde 28 günde bir regl oluyorum ama Doğum kontrol hapını bıraktığım ay 30 gün oldu bende bu ay 30 günden hesapladım eğer 28 günden hesaplarsam bugün bat günüm ama karın ağrım falan da Yok olma ihtimali var mı sizce? 14. Gün yumurtam çatladı

Eklentiler

• IMG_2470.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 84
hayatsn canim oylemi senindemi hemen catliyo ?misafirinmi gelecek hazirliklar yapmisindir ohh ..
@Ebru5050 canim benim gozunuz aydin olsun Allah anali babali buyutmeyi nasib etsin , neyi oldu ablanin ? Teyze oldun he canimm benim
Evet cnm okuldan kizlar geldi..ugurladim..aynen benimde hemen catliyo.

Bikac gun daha gecsin test yaptirirsin cnm..ayy hamislerimizmi cogaliyor yoksa

Allah kabul etsin dualarini..cok sagol cnm benim.iş konusundada nasibinde varsa muhakkak olacak guzel haberlerle insallah.

Rabbim sana bagislasin cnm..ama olmazsada bilki saglikli degildir oyle dusun herseyde bi hayir vardir

Ayyy cok sevindimm Zuleyha ya gercekten :)))

Cnm yumurta catladiktan sonra 14 gun koy ustune. Bu hastalanma zamanin..sen 1 -2gun daha bekle ozaman yine yap testi

İyice netleşti kızlar kimse Yok mu huhu
Canim bence cok net gebelik testi hamilesindir buyuk ihtimal . Bi iki gun daha bekle kandan baktir .. ins saglikli sihhatli tutunmustur bebegin

Ayyy cok sevindimm Zuleyha ya gercekten :)))
cok sagol canim benim . Of heyecanim artiyo intihana girecekmis gibi nefret ediyorum , bir suru soru sorarlar yaa simdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…