- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.541
Gecmis olsun canim ya kistler hemen gecebiliyor pko olanlar da yumurta takibini ya da ovu testi ile takip yapiyolar pko olanlar sogan kuru ile duzenli adet olup duzenlj yumurtluyolar kist gidince sogan kuru yapabilirsin ins kist hemen gecer
İnşallah canım sağlıklı olsun da çok istiyorummuzikk04 canim bence de hamilesin kan ver istersen ya da sabah ilk idrarla yap ctesi gunu hadi bakalim pamuk ayagini surudu galiba maşallah hamileler cogaliyor insallah hepimizinki de kiz olur hayirlisiyla
Canm ins hamilesindr bu ay benim uc gun gecikti heyecnlandm derken3. Gun test yaptm negatf 4 gun oldum ins pozitf olr cnm sennCanım ayın 14 ünde yumurtam çatladı 14 gün daha eklersem ayın 28i oluyor bugün ayın 30u iki gün geçmiş o zaman bekleyeyim ben birkaç gün daha
İkinci çizgi gözüküyor gibi ama inşallah pozitiftir bende bekliyorum işte pazartesi kan testi yaptırırım olmazsamCanm ins hamilesindr bu ay benim uc gun gecikti heyecnlandm derken3. Gun test yaptm negatf 4 gun oldum ins pozitf olr cnm senn
Canm senn gozukuyorsa gebelik kesin var hayrli olsun benim bunca zamandr reglim gecse bile o cift cizgiyi gormedm ve hep adet oldum sen gormussun var demek hadi hayrlisi olsun senn icn :)kan sonucunu yazaran cnm:)İkinci çizgi gözüküyor gibi ama inşallah pozitiftir bende bekliyorum işte pazartesi kan testi yaptırırım olmazsam
Bak son hali bu testinCanm senn gozukuyorsa gebelik kesin var hayrli olsun benim bunca zamandr reglim gecse bile o cift cizgiyi gormedm ve hep adet oldum sen gormussun var demek hadi hayrlisi olsun senn icn :)kan sonucunu yazaran cnm:)
Canm cizgicbaya belli hamilesin cnm pazrtsi kan soncn bakalm kac ckcak beni de etiketlersn :)Bak son hali bu testin
Kist gitmeden soğan kuru yapilmazmiki canım şimdi yapmayı dusunuyodumGecmis olsun canim ya kistler hemen gecebiliyor pko olanlar da yumurta takibini ya da ovu testi ile takip yapiyolar pko olanlar sogan kuru ile duzenli adet olup duzenlj yumurtluyolar kist gidince sogan kuru yapabilirsin ins kist hemen gecer
Tamam canım haber veririm sizeCanm cizgicbaya belli hamilesin cnm pazrtsi kan soncn bakalm kac ckcak beni de etiketlersn :)
Canim 11-12 de kessen iyi bence de canim .Eki Görüntüle 1975001 Ya kizlar benim test bugunde yine hemen pizitif oldubu ne yaa ????
Ben son iki ogullarimda hep son iliskimi 13 gun yapmisim , eeee bu durumda 11 ve 12'ci gunmu birakmam gerekiyo iliskiyi offff hic kolay degilmis bu testlerle ugrasmak
Cok gecmis olsun canim. Senin icin dua ettim.insAllah saglikla bebegine kavusursun. Bol bol dinlen canim.Whiteandblue ve diğer kızlar merhaba,burayı takip eedemiyorum çok fazla,,bulantıları o fena halde.dun feci bir kanamayla kendimi doktora zor attım.elim ayaginmm döküldü.kese etrafında kanama olmuş.progestan verdi doktor.bi de rapor.wc harici kalkmicaksin ayağa dedi.dualarinizda bana da yer verirseniz çok memnun olurum.insallah düşük tehlikesi ortadan kalkar .7 haftaligiz henuz
Cook mutlu oldum canim. İnsAllah hemen ise alinirsin. Rabbim gonlundekini nasip etsin. Senin icin dua ettim canim. İnsAllah gorusmen olumlu sonuclanir.Kizlar yarinki is gorusmesi icin cagrilmistimya , aradim aksam calisamiyacagimi belirttim gel gunduze ayarlariz dediler , cokkk mutluyum insaAllah alinirim gorusmeye gidecegim yarin. Rabbim dualarimi ve dualarinizi geri cevirmedi hepinizden tek tek Allah kat kat razi olsun seviyorum sizi
Allah kabul etsin cnm Amin.Whiteandblue canim son meryemide okdum Allah kabul etsin ins
Allah kabul etsin canim.Sessizcekimsesizce canım ben duayı Yasin suresi sanıp sana 2 tane Yasin okudum bugün Meryem suresiymiş. Artık hayrına oldu 6 Meryem suresini de okuyacağım
Canim cok gecmis olsun. Endiselenme hmn adet sonu sogan kurune basla. Bu kurle hamile kalan cok arkadasim var.
Canim bencede hamilesin pazartesi kan ver. Gozunaydin olsun insAllahhİyice netleşti kızlar kimse Yok mu huhu
Saol canim daha iyiyim bugun. Daha tovbe olsun banyo yapip disari cikarsam. 3 aylar basladi bugun Rabbimin izniyle namazima da basladim. Dualarimi ettim. Butun topik arkadaslarima hayirli saliha bir kiz eclat diledim. İnsAllah gonlumuzdeki hayra donsun cnm. Allah kabul etsin.Gecmis olsun nasil oldun cnm?
amin canim insAllah. Sen kac aydir istiyorsun?Hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun ins bu ay hepimiz iyi haberler alrz nisan aynda bizde hamis oluruz ins bugun etcgmz dualar ins kabul olur
Canim sana bir tavsiyem olacak. Bu ay corekotu kuru dene saglikli yumurta olusu.u icin. Birde kuru incir icine ceviz koyup ye. Esine de her sabah ac karnina keciboynuzu ozu ver bi kasik. Sifa olsun insAllah. Faydasini gorursun canimWhiteandblue 8 ay olck cnm cok taktgmdan istedgmden olmuyr ama elimde olmyr iste cocklar gordgmde iste dayanamyrm napim ama bu ay kacrdm yumurtlama gununu pek sanmyrm artk deger aya kaldi
Vaay bunu dr mu dedi o da iyiymis yaa. Ben zaten cin takvimi ve yumurtlama takvimi ile deneyecegim insAllah tutar Rabbim ol derse olur insAllah. Olmazsa da ondan gelene sukurler olsun.Kızlar bugün Dr bi kadın geldi erkek bebek istiyorum dedi Dr onu biz belirleyemeyiz esin belirliyo dedi . Ama sana tavsiyem cin takvimine göre yap 100de 80 tutuyorum dediaklınızda bulunsun
Canm yapcm bunlar sayesinde kalan var mi peki not edym adet olduktan snra yapym ben kullanalm esimle sagl cnm ins olur tutar ya mays aynda iyi haberler veririm hepnize ins :) sogan kuri yaptm midem bulandi icemedm ins bunlari yiyeblrm ve iyi gelr ins olur ya:)Canim sana bir tavsiyem olacak. Bu ay corekotu kuru dene saglikli yumurta olusu.u icin. Birde kuru incir icine ceviz koyup ye. Esine de her sabah ac karnina keciboynuzu ozu ver bi kasik. Sifa olsun insAllah. Faydasini gorursun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?