Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Whiteandblue canım test yaptım 1.43 çıktı ve 2 cm kist çıktı ve pko var ayrıca
Gecmis olsun canim ya kistler hemen gecebiliyor pko olanlar da yumurta takibini ya da ovu testi ile takip yapiyolar pko olanlar sogan kuru ile duzenli adet olup duzenlj yumurtluyolar kist gidince sogan kuru yapabilirsin ins kist hemen gecer

Canım ayın 14 ünde yumurtam çatladı 14 gün daha eklersem ayın 28i oluyor bugün ayın 30u iki gün geçmiş o zaman bekleyeyim ben birkaç gün daha
Canm ins hamilesindr bu ay benim uc gun gecikti heyecnlandm derken3. Gun test yaptm negatf 4 gun oldum ins pozitf olr cnm senn

İkinci çizgi gözüküyor gibi ama inşallah pozitiftir bende bekliyorum işte pazartesi kan testi yaptırırım olmazsam
Canm senn gozukuyorsa gebelik kesin var hayrli olsun benim bunca zamandr reglim gecse bile o cift cizgiyi gormedm ve hep adet oldum sen gormussun var demek hadi hayrlisi olsun senn icn :)kan sonucunu yazaran cnm:)

Gecmis olsun canim ya kistler hemen gecebiliyor pko olanlar da yumurta takibini ya da ovu testi ile takip yapiyolar pko olanlar sogan kuru ile duzenli adet olup duzenlj yumurtluyolar kist gidince sogan kuru yapabilirsin ins kist hemen gecer
Kist gitmeden soğan kuru yapilmazmiki canım şimdi yapmayı dusunuyodum

Canim 11-12 de kessen iyi bence de canim .
Cok gecmis olsun canim. Senin icin dua ettim.insAllah saglikla bebegine kavusursun. Bol bol dinlen canim.

Cook mutlu oldum canim. İnsAllah hemen ise alinirsin. Rabbim gonlundekini nasip etsin. Senin icin dua ettim canim. İnsAllah gorusmen olumlu sonuclanir.

Whiteandblue canim son meryemide okdum Allah kabul etsin ins
Allah kabul etsin cnm Amin.
Sessizcekimsesizce canım ben duayı Yasin suresi sanıp sana 2 tane Yasin okudum bugün Meryem suresiymiş. Artık hayrına oldu 6 Meryem suresini de okuyacağım
Allah kabul etsin canim.
Whiteandblue canım test yaptım 1.43 çıktı ve 2 cm kist çıktı ve pko var ayrıca
Canim cok gecmis olsun. Endiselenme hmn adet sonu sogan kurune basla. Bu kurle hamile kalan cok arkadasim var.

İyice netleşti kızlar kimse Yok mu huhu
Canim bencede hamilesin pazartesi kan ver. Gozunaydin olsun insAllahh

Gecmis olsun nasil oldun cnm?
Saol canim daha iyiyim bugun. Daha tovbe olsun banyo yapip disari cikarsam. 3 aylar basladi bugun Rabbimin izniyle namazima da basladim. Dualarimi ettim. Butun topik arkadaslarima hayirli saliha bir kiz eclat diledim. İnsAllah gonlumuzdeki hayra donsun cnm. Allah kabul etsin.
Hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun ins bu ay hepimiz iyi haberler alrz nisan aynda bizde hamis oluruz ins bugun etcgmz dualar ins kabul olur
amin canim insAllah. Sen kac aydir istiyorsun?

Whiteandblue 8 ay olck cnm cok taktgmdan istedgmden olmuyr ama elimde olmyr iste cocklar gordgmde iste dayanamyrm napim ama bu ay kacrdm yumurtlama gununu pek sanmyrm artk deger aya kaldi

Herkese hayirli geceler arkadaslar. Bugun gunumuz vardi oglan geldi yemek ders rua derken bu saat oldu ancak firsat bulabildim. zuleyha83 Bacim insAllah hayirli haberle donersin canim. Pazartesi muzikk04 ve Bursalim 123 kan testi yaptiracak insAllah sizlerdende guzel haberler aliriz arkadaslar.
sessizcekimsesizce canim yarin ayni saatte tekrarlayacak misin testi? Haver vermeyi unutma insAllah guzel haberle gel canim. Pamuk13 nasil oldun canim bugun girmedin merak ettim. Bizi de ihmal etme canim. @Ebru5050 canim nasilsin? Ablanin bebisi eve geldi mi? Rabbim şafii adiyla sifa versin tez zamanda İnsAllah canim.

Kızlar bugün Dr bi kadın geldi erkek bebek istiyorum dedi Dr onu biz belirleyemeyiz esin belirliyo dedi . Ama sana tavsiyem cin takvimine göre yap 100de 80 tutuyorum dedi aklınızda bulunsun

Whiteandblue 8 ay olck cnm cok taktgmdan istedgmden olmuyr ama elimde olmyr iste cocklar gordgmde iste dayanamyrm napim ama bu ay kacrdm yumurtlama gununu pek sanmyrm artk deger aya kaldi
Canim sana bir tavsiyem olacak. Bu ay corekotu kuru dene saglikli yumurta olusu.u icin. Birde kuru incir icine ceviz koyup ye. Esine de her sabah ac karnina keciboynuzu ozu ver bi kasik. Sifa olsun insAllah. Faydasini gorursun canim

Kızlar bugün Dr bi kadın geldi erkek bebek istiyorum dedi Dr onu biz belirleyemeyiz esin belirliyo dedi . Ama sana tavsiyem cin takvimine göre yap 100de 80 tutuyorum dedi aklınızda bulunsun
Vaay bunu dr mu dedi o da iyiymis yaa. Ben zaten cin takvimi ve yumurtlama takvimi ile deneyecegim insAllah tutar Rabbim ol derse olur insAllah. Olmazsa da ondan gelene sukurler olsun.

Canim sana bir tavsiyem olacak. Bu ay corekotu kuru dene saglikli yumurta olusu.u icin. Birde kuru incir icine ceviz koyup ye. Esine de her sabah ac karnina keciboynuzu ozu ver bi kasik. Sifa olsun insAllah. Faydasini gorursun canim
Canm yapcm bunlar sayesinde kalan var mi peki not edym adet olduktan snra yapym ben kullanalm esimle sagl cnm ins olur tutar ya mays aynda iyi haberler veririm hepnize ins :) sogan kuri yaptm midem bulandi icemedm ins bunlari yiyeblrm ve iyi gelr ins olur ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…