Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
sessizcekimsesizce canım sen kan testini devlet hastanesinde mi yaptırdın? Bir de hangi bölümde yaptırdın ben ilk kez yaptıracağım da bilmiyorum yani
Devlette yaptiracaksan acile git adetim gecikti kan testi yaptirmak istiyorum de yapiyorlar bir saate veriyorlar sonucu

Canım ayın 14 ünde yumurtam çatladı 14 gün daha eklersem ayın 28i oluyor bugün ayın 30u iki gün geçmiş o zaman bekleyeyim ben birkaç gün daha
Cnm dogum kontrol hapını birakinca etkisi 1 ay suruyor..oglumdan once kullaniyordum..dr a gitmistim ilk bebegim olcak etkisi nekadar surer diye..1 ay dedi..yanisenin döngün normale dönmüs ve 28 i tamamlamis olabilirsin..bide oncesinde duzenliydi dedin..gonlundem gecn olsun ins.

Canım ayın 14 ünde yumurtam çatladı 14 gün daha eklersem ayın 28i oluyor bugün ayın 30u iki gün geçmiş o zaman bekleyeyim ben birkaç gün daha
Cnm dogum kontril hapını birakinca etkisi 1 ay suruyor..oglumdan once kullaniyordum..dr a gitmistim ilk bebegim olcak etkisi nekadar surer diye..1 ay dedi..yanisenin döngün normale dönmüs ve 28 i tamamlamis olabilirsin..bide oncesinde duzenliydi dedin..gonlundem gecn olsun ins.
Sorsunlar cnm sen basarir ustesinden gelirsin.iş gorusmelerinde gri renk cok etkilidir diye bi yazi okumustum gecmiste..eger varsa oneririm cnm..sevindir bizi olur mu?

İnşallah canım bekliyorum bakalım

Vaay bunu dr mu dedi o da iyiymis yaa. Ben zaten cin takvimi ve yumurtlama takvimi ile deneyecegim insAllah tutar Rabbim ol derse olur insAllah. Olmazsa da ondan gelene sukurler olsun.
Buyuzden nisan i erteledim takvim erkek diyordu..boyle diyincede Rabbimin gucune gider ki diyede dusunmeden edemiyorum tabi..gerci ruyamda oyleydi takvimdeki gibi..

Tesekkür ederim kuzum benim sagolasin ben iyim hamdolsun. Canim negüzel namaza baslamana sevindim Rabbim devamli eylesin insallah. Bu mübarek gecede hepinizde Duamdasiniz insallah :)
Herzaman giremiyorum ama mutlaka bakiyorum buraya hep aklimdasiniz gülüm.
Ablamin bebisde halen hastanede tedavi görüyor ama iyiye gidiyomus sükür..
Dualarda bulusmak dilegiyle herkese hayirli Kandiller dilerim.. Bu nübarek geceden faydalanalim insallah..

Tez vakitte evine kavussun cnm yigenin saglik sihhat versin Rabbim

Whiteandblue cnm sessizcekimsesizce icin okuyacsgimizin sayisi 42 gorunuyor dagilimda 41 olmayacak mi..hani sayi onemliya anlami bakimindan yanlis olmasin diye dusundum..
Canim yarin bakacagim ona evet bende sonradan farkettim. Uyku sersemi yanlislik yaptim bilgisayari acibca duzenlemek kolay oluyor twlden cook sikintili cunku bircok yazi cikiyor.

Whiteandblue cnm namaza baslamissin neguzel Allah kabul etsin insallah...
Amin insAllah canim Rabbim hepimize nasip etsin. Allah razi olsun.

Buyuzden nisan i erteledim takvim erkek diyordu..boyle diyincede Rabbimin gucune gider ki diyede dusunmeden edemiyorum tabi..gerci ruyamda oyleydi takvimdeki gibi..
Evet canim. Sonucta duamizi biliyor Rabbim. Eger erkekse kaderindeki ne yaparsan yap erkek olacaktir canim. Ama yinede keske dememek adina icimizi rahatlatmak aslinda yaptigimiz boyle dusun. Eger ki gunah oluyorsa Rabbim affetsin.
amin canim aa donemim oldu aslinda cok pismanim tovbe ettim. İnsAllah daim olsun canim. Bebis daha iyi olsun insAllah eve ciktigini da duyalim canim. Dualarda buluslalim canim. Seni dua okuyan listeye eklemedim canim bebisde ufak diyw ama dersen ki ben bir haftada su kadar okurum diye eklerim seni de.

Kist gitmeden soğan kuru yapilmazmiki canım şimdi yapmayı dusunuyodum
canim bazi kistler icin tehlikeli olabiliyomus kur sahibi saracoglu sitesi var diye biliyorum kist icin ordan arastir o sekilde yap

gebelik testini mi diyosun canim biraz bekleyip muhtemelen onumuzdeki ctesi dr a gidicem

Kızlar bugün Dr bi kadın geldi erkek bebek istiyorum dedi Dr onu biz belirleyemeyiz esin belirliyo dedi . Ama sana tavsiyem cin takvimine göre yap 100de 80 tutuyorum dedi aklınızda bulunsun
ilk kez duydum cin takvimini soyleyen dr u

sessizcekimsesizce canım sen kan testini devlet hastanesinde mi yaptırdın? Bir de hangi bölümde yaptırdın ben ilk kez yaptıracağım da bilmiyorum yani
evet canim dr la konustuk acildeki o kabul edince giris yaptirip kan aldilar kadin dogum cok yogun de acile gebelik tahlili istiyorum de yogun degilse yapar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…