- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.561
Devlette yaptiracaksan acile git adetim gecikti kan testi yaptirmak istiyorum de yapiyorlar bir saate veriyorlar sonucusessizcekimsesizce canım sen kan testini devlet hastanesinde mi yaptırdın? Bir de hangi bölümde yaptırdın ben ilk kez yaptıracağım da bilmiyorum yani
Cnm dogum kontrol hapını birakinca etkisi 1 ay suruyor..oglumdan once kullaniyordum..dr a gitmistim ilk bebegim olcak etkisi nekadar surer diye..1 ay dedi..yanisenin döngün normale dönmüs ve 28 i tamamlamis olabilirsin..bide oncesinde duzenliydi dedin..gonlundem gecn olsun ins.Canım ayın 14 ünde yumurtam çatladı 14 gün daha eklersem ayın 28i oluyor bugün ayın 30u iki gün geçmiş o zaman bekleyeyim ben birkaç gün daha
Cnm dogum kontril hapını birakinca etkisi 1 ay suruyor..oglumdan once kullaniyordum..dr a gitmistim ilk bebegim olcak etkisi nekadar surer diye..1 ay dedi..yanisenin döngün normale dönmüs ve 28 i tamamlamis olabilirsin..bide oncesinde duzenliydi dedin..gonlundem gecn olsun ins.Canım ayın 14 ünde yumurtam çatladı 14 gün daha eklersem ayın 28i oluyor bugün ayın 30u iki gün geçmiş o zaman bekleyeyim ben birkaç gün daha
Sorsunlar cnm sen basarir ustesinden gelirsin.iş gorusmelerinde gri renk cok etkilidir diye bi yazi okumustum gecmiste..eger varsa oneririm cnm..sevindir bizi olur mu?Canim bence cok net gebelik testi hamilesindir buyuk ihtimal . Bi iki gun daha bekle kandan baktir .. ins saglikli sihhatli tutunmustur bebegin
cok sagol canim benim . Of heyecanim artiyo intihana girecekmis gibi nefret ediyorum , bir suru soru sorarlar yaa simdi ..
Sağol canım teşekkür ederimDevlette yaptiracaksan acile git adetim gecikti kan testi yaptirmak istiyorum de yapiyorlar bir saate veriyorlar sonucu
Amin cnm ins..senin ilk olcak insallah sendende guzel haberler alirizHanımlar hepinizin kandili mübarek olsun ins bu ay hepimiz iyi haberler alrz nisan aynda bizde hamis oluruz ins bugun etcgmz dualar ins kabul olur
İnşallah canım bekliyorum bakalımCnm dogum kontrol hapını birakinca etkisi 1 ay suruyor..oglumdan once kullaniyordum..dr a gitmistim ilk bebegim olcak etkisi nekadar surer diye..1 ay dedi..yanisenin döngün normale dönmüs ve 28 i tamamlamis olabilirsin..bide oncesinde duzenliydi dedin..gonlundem gecn olsun ins.
Sagol cnm..dr lar pek demez ama dediyse demekki bizimde ciddiye almamiz lazim:)))Kızlar bugün Dr bi kadın geldi erkek bebek istiyorum dedi Dr onu biz belirleyemeyiz esin belirliyo dedi . Ama sana tavsiyem cin takvimine göre yap 100de 80 tutuyorum dediaklınızda bulunsun
Buyuzden nisan i erteledim takvim erkek diyordu..boyle diyincede Rabbimin gucune gider ki diyede dusunmeden edemiyorum tabi..gerci ruyamda oyleydi takvimdeki gibi..Vaay bunu dr mu dedi o da iyiymis yaa. Ben zaten cin takvimi ve yumurtlama takvimi ile deneyecegim insAllah tutar Rabbim ol derse olur insAllah. Olmazsa da ondan gelene sukurler olsun.
Tesekkür ederim kuzum benim sagolasin ben iyim hamdolsun. Canim negüzel namaza baslamana sevindim Rabbim devamli eylesin insallah. Bu mübarek gecede hepinizde Duamdasiniz insallah :)Herkese hayirli geceler arkadaslar. Bugun gunumuz vardi oglan geldi yemek ders rua derken bu saat oldu ancak firsat bulabildim. @zuleyha83 Bacim insAllah hayirli haberle donersin canim. Pazartesimuzikk04 ve @Bursalim 123 kan testi yaptiracak insAllah sizlerdende guzel haberler aliriz arkadaslar.
sessizcekimsesizce canim yarin ayni saatte tekrarlayacak misin testi? Haver vermeyi unutma insAllah guzel haberle gel canim. @Pamuk13 nasil oldun canim bugun girmedin merak ettim. Bizi de ihmal etme canim. S Simay155 canim nasilsin? Ablanin bebisi eve geldi mi? Rabbim şafii adiyla sifa versin tez zamanda İnsAllah canim.
Tez vakitte evine kavussun cnm yigenin saglik sihhat versin RabbimTesekkür ederim kuzum benim sagolasin ben iyim hamdolsun. Canim negüzel namaza baslamana sevindim Rabbim devamli eylesin insallah. Bu mübarek gecede hepinizde Duamdasiniz insallah :)
Herzaman giremiyorum ama mutlaka bakiyorum buraya hep aklimdasiniz gülüm.
Ablamin bebisde halen hastanede tedavi görüyor ama iyiye gidiyomus sükür..
Dualarda bulusmak dilegiyle herkese hayirli Kandiller dilerim.. Bu nübarek geceden faydalanalim insallah..
Canim yarin bakacagim ona evet bende sonradan farkettim. Uyku sersemi yanlislik yaptim bilgisayari acibca duzenlemek kolay oluyor twlden cook sikintili cunku bircok yazi cikiyor.Whiteandblue cnm sessizcekimsesizce icin okuyacsgimizin sayisi 42 gorunuyor dagilimda 41 olmayacak mi..hani sayi onemliya anlami bakimindan yanlis olmasin diye dusundum..
Amin insAllah canim Rabbim hepimize nasip etsin. Allah razi olsun.Whiteandblue cnm namaza baslamissin neguzel Allah kabul etsin insallah...
Evet canim. Sonucta duamizi biliyor Rabbim. Eger erkekse kaderindeki ne yaparsan yap erkek olacaktir canim. Ama yinede keske dememek adina icimizi rahatlatmak aslinda yaptigimiz boyle dusun. Eger ki gunah oluyorsa Rabbim affetsin.Buyuzden nisan i erteledim takvim erkek diyordu..boyle diyincede Rabbimin gucune gider ki diyede dusunmeden edemiyorum tabi..gerci ruyamda oyleydi takvimdeki gibi..
amin canim aa donemim oldu aslinda cok pismanim tovbe ettim. İnsAllah daim olsun canim. Bebis daha iyi olsun insAllah eve ciktigini da duyalim canim. Dualarda buluslalim canim. Seni dua okuyan listeye eklemedim canim bebisde ufak diyw ama dersen ki ben bir haftada su kadar okurum diye eklerim seni de.Tesekkür ederim kuzum benim sagolasin ben iyim hamdolsun. Canim negüzel namaza baslamana sevindim Rabbim devamli eylesin insallah. Bu mübarek gecede hepinizde Duamdasiniz insallah :)
Herzaman giremiyorum ama mutlaka bakiyorum buraya hep aklimdasiniz gülüm.
Ablamin bebisde halen hastanede tedavi görüyor ama iyiye gidiyomus sükür..
Dualarda bulusmak dilegiyle herkese hayirli Kandiller dilerim.. Bu nübarek geceden faydalanalim insallah..
canim bazi kistler icin tehlikeli olabiliyomus kur sahibi saracoglu sitesi var diye biliyorum kist icin ordan arastir o sekilde yapKist gitmeden soğan kuru yapilmazmiki canım şimdi yapmayı dusunuyodum
gebelik testini mi diyosun canim biraz bekleyip muhtemelen onumuzdeki ctesi dr a gidicemHerkese hayirli geceler arkadaslar. Bugun gunumuz vardi oglan geldi yemek ders rua derken bu saat oldu ancak firsat bulabildim. @zuleyha83 Bacim insAllah hayirli haberle donersin canim. Pazartesimuzikk04 ve @Bursalim 123 kan testi yaptiracak insAllah sizlerdende guzel haberler aliriz arkadaslar.
sessizcekimsesizce canim yarin ayni saatte tekrarlayacak misin testi? Haver vermeyi unutma insAllah guzel haberle gel canim. @Pamuk13 nasil oldun canim bugun girmedin merak ettim. Bizi de ihmal etme canim. S Simay155 canim nasilsin? Ablanin bebisi eve geldi mi? Rabbim şafii adiyla sifa versin tez zamanda İnsAllah canim.
ilk kez duydum cin takvimini soyleyen dr uKızlar bugün Dr bi kadın geldi erkek bebek istiyorum dedi Dr onu biz belirleyemeyiz esin belirliyo dedi . Ama sana tavsiyem cin takvimine göre yap 100de 80 tutuyorum dediaklınızda bulunsun
evet canim dr la konustuk acildeki o kabul edince giris yaptirip kan aldilar kadin dogum cok yogun de acile gebelik tahlili istiyorum de yogun degilse yapar zatensessizcekimsesizce canım sen kan testini devlet hastanesinde mi yaptırdın? Bir de hangi bölümde yaptırdın ben ilk kez yaptıracağım da bilmiyorum yani
Teskkurler canim Allah kabul etsin :)sessizcekimsesizce cnm duana yarin basliyorum insallah..aklimizdasin..:))
Tmm cnm sagolasinCanim yarin bakacagim ona evet bende sonradan farkettim. Uyku sersemi yanlislik yaptim bilgisayari acibca duzenlemek kolay oluyor twlden cook sikintili cunku bircok yazi cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?