- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.601
Canım duruşun dik olsun karsindakiyle tokalaşırken avuç içini kavrayarak tokalas yani baş ve işaret parmağının arası karşındaki kisininkiyle kavrasin..Otururken de dik gözlerin karşındakinin gözlerinin içine bakarak net cevaplar vererek konuş,ayağının biri hafif önde biri hafif arkada olsun.diksiyon kursum yeni bitti geçen hafta hocamız söylemişti.rast gelsin insInsaAllah canim ya gri renkmi giyineyim yani essrbimi gri renk takarim gri ceketimde var herseyi gru i giyinip gideyim
Sağol canım benim ilk üç ay sıkıntılı geçer sonra rahatlarım inş.tamam Onuda denerimAmin insAllah canim .
Allah kabul etsin canim. Minoset de icebilirsin o da iyi geliyor. Hamilelikte de bas agrusi pek fenaa. Gecmis olsun cnm.
Allah yardimcin olsun canm ins esinle araniz duzelirKızlar mrhb hepinize,arada okuyorum yazılanları iki gündür daha iyiyim..Annemdeyim geçen cumartesiden bu yana..Bana da dua edin..Bir nevi evi terk ettim eşime haddini bildirmem için artık bu şarttı bakalım hakkimda hayirlisi..Dün hastalandım nihayet..Dua ya katılamadım affedin lütfen( ama sizlerde dualarimdasiniz yaradanima ellerimi açtığımda..Yeni gelen arkadaşlar olmuş hosgelmisler,gönüllerince olsun
gecmis olsn canim meal okuyabilirsin reglken hatta dua niyetine allahuekber deyip fatiha ayetel kursi filan da okunabilir senelerdir reglken kadin pis mantığı asilanmis bize o yuzden bisey okuyamadik yanlis aslindaKizlar karnim felaket agriyor. Hastalancam sanirim Tek uzuntumsessizcekimsesizce nin duasini okuyanamak..ins..2 gun gec olur..hastalaninca okunmuyor dedi din kulturu hocamiz.. (((((
Cnm benim hosgeldin.daha iyi misin?Kızlar mrhb hepinize,arada okuyorum yazılanları iki gündür daha iyiyim..Annemdeyim geçen cumartesiden bu yana..Bana da dua edin..Bir nevi evi terk ettim eşime haddini bildirmem için artık bu şarttı bakalım hakkimda hayirlisi..Dün hastalandım nihayet..Dua ya katılamadım affedin lütfen( ama sizlerde dualarimdasiniz yaradanima ellerimi açtığımda..Yeni gelen arkadaşlar olmuş hosgelmisler,gönüllerince olsun
Senin icin mealinin okusam olur mu cnm.okumasam da cok uzulurum.M
gecmis olsn canim meal okuyabilirsin reglken
Canim hosgeldin. Oglunu Rabbim bagislasin bahti guzel omru uzun salih bir evlat olsun insAllah. Ovulasyon testi lapoquik tavsiye ederim. Su an icin yontemler yedigimize dikkat etmek-tuz,balik,et,peynir-yasak. Dondurma sebze sut ve yogurt tuketebilirsin. Denenmis yontemler bas sayfada mevcut aslinda ama kendi deneyeceklerimi yaziyorum. Mesela 14. Gun catladi yumurtam benim. Ben 9/10/11. Gunlerde iliski olacak.iliskiden yarim saat once 1 lt suya bir tatli kasigi sirme ile vajinal dus yapicam. İliskude zevk almamaya calisicam ve misyoner konumda olucam. Esimi ikna edersem de 11. Gunku iliski iki kere olacak. Tabi yine ovitest ile takip edecegim. Olmazsa da 12. Gun iliskiyi birakirsam baska ay 12. Gun iki disari bosalma bir iceri teknigi yapicam. Disari olan iliskiden yarim saat once vajinal dus yapicam. İnsAllah seninde saliha bir kizin olur canimkızlar bu ay çocuk tutmazsa önümüzdeki ay için ovilasyon testi almak istiyorum önerdiğiniz bir marka var mıdır. Bu arada bir oğlum var Allah sağlık versin tabi ama bir kızım olmasını çok isterim. Önerilerinizi, ilişki zamanlarını benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Kizlar karnim felaket agriyor. Hastalancam sanirim Tek uzuntumsessizcekimsesizce nin duasini okuyanamak..ins..2 gun gec olur..hastalaninca okunmuyor dedi din kulturu hocamiz.. (((((
Kızlar mrhb hepinize,arada okuyorum yazılanları iki gündür daha iyiyim..Annemdeyim geçen cumartesiden bu yana..Bana da dua edin..Bir nevi evi terk ettim eşime haddini bildirmem için artık bu şarttı bakalım hakkimda hayirlisi..Dün hastalandım nihayet..Dua ya katılamadım affedin lütfen( ama sizlerde dualarimdasiniz yaradanima ellerimi açtığımda..Yeni gelen arkadaşlar olmuş hosgelmisler,gönüllerince olsun
Canim hosgeldin. Oglunu Rabbim bagislasin bahti guzel omru uzun salih bir evlat olsun insAllah. Ovulasyon testi lapoquik tavsiye ederim. Su an icin yontemler yedigimize dikkat etmek-tuz,balik,et,peynir-yasak. Dondurma sebze sut ve yogurt tuketebilirsin. Denenmis yontemler bas sayfada mevcut aslinda ama kendi deneyeceklerimi yaziyorum. Mesela 14. Gun catladi yumurtam benim. Ben 9/10/11. Gunlerde iliski olacak.iliskiden yarim saat once 1 lt suya bir tatli kasigi sirme ile vajinal dus yapicam. İliskude zevk almamaya calisicam ve misyoner konumda olucam. Esimi ikna edersem de 11. Gunku iliski iki kere olacak. Tabi yine ovitest ile takip edecegim. Olmazsa da 12. Gun iliskiyi birakirsam baska ay 12. Gun iki disari bosalma bir iceri teknigi yapicam. Disari olan iliskiden yarim saat once vajinal dus yapicam. İnsAllah seninde saliha bir kizin olur canim
Canim uzulme okuyamazsan ben alitim sikinti yok.
Tez zamanda hersey yoluna girer insAllah canim. Guzel haberlerini bekliyoruz.
Rica ederim canimHoşbulduk canım,
Cevabın için çok tşk ederim.
Cnm benim dusunmem yeterli sagol..mealini okuyunca olur dedi @sessizcekimsesizce olmazsa oyle okurum..gorev edindim kendime kendim okumaliyim.Canim hosgeldin. Oglunu Rabbim bagislasin bahti guzel omru uzun salih bir evlat olsun insAllah. Ovulasyon testi lapoquik tavsiye ederim. Su an icin yontemler yedigimize dikkat etmek-tuz,balik,et,peynir-yasak. Dondurma sebze sut ve yogurt tuketebilirsin. Denenmis yontemler bas sayfada mevcut aslinda ama kendi deneyeceklerimi yaziyorum. Mesela 14. Gun catladi yumurtam benim. Ben 9/10/11. Gunlerde iliski olacak.iliskiden yarim saat once 1 lt suya bir tatli kasigi sirme ile vajinal dus yapicam. İliskude zevk almamaya calisicam ve misyoner konumda olucam. Esimi ikna edersem de 11. Gunku iliski iki kere olacak. Tabi yine ovitest ile takip edecegim. Olmazsa da 12. Gun iliskiyi birakirsam baska ay 12. Gun iki disari bosalma bir iceri teknigi yapicam. Disari olan iliskiden yarim saat once vajinal dus yapicam. İnsAllah seninde saliha bir kizin olur canim
Canim uzulme okuyamazsan ben alitim sikinti yok.
Tez zamanda hersey yoluna girer insAllah canim. Guzel haberlerini bekliyoruz.
olsun canım içine sinmezse bende okurum ne olacak. senbilirsin tabi yine de. hastalandın mı canım?benimde yavaştan başladı ağrılarım bakalım kaç güne olacaımCnm benim dusunmem yeterli sagol..mealini okuyunca olur dedisessizcekimsesizce olmazsa oyle okurum..gorev edindim kendime kendim okumaliyim.
Rica ederim canim
erken gebelik testiyse çıkardı canım. hakkında hayırlısı yıne de gec dollenme de olabılır. açıkçası ben erken gebelık testlerıne hıc guvenmıyorum. ufak oğlum ahamıleyken erken gebelık testınde cıkmadı ertesı sabah ılk ıdrarla normal test yaptım çıkmıştı dusun. kan verdım vardı. en garantısı kan testı bence.Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı.Daha regleye 5 gün var ama sanırım olsaydı çıkardı dimi
erken gebelik testiyse çıkardı canım. hakkında hayırlısı yıne de gec dollenme de olabılır. açıkçası ben erken gebelık testlerıne hıc guvenmıyorum. ufak oğlum ahamıleyken erken gebelık testınde cıkmadı ertesı sabah ılk ıdrarla normal test yaptım çıkmıştı dusun. kan verdım vardı. en garantısı kan testı bence.
hakkında hayırlısı olsun canım ne zamandır deniyorsunuz? kaç yaşındasın?Bende bütün umudumu kaybettim zaten.%99 yok :)
hakkında hayırlısı olsun canım ne zamandır deniyorsunuz? kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?