- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.581
Aminnnn:)Dua ettim topigimize insallah Rabbim kabul edip kucaklarimizi saglikli hayirli uzun ömürlü kızlarımizla doldursun amin
Evet cnm ilk olcak artk akışına braktm ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun diyorum:) ins sizlerde kız cocklarna hamile kalrsnz ins :))Amin cnm ins..senin ilk olcak insallah sendende guzel haberler aliriz
Allah kabul etsin cnm.Dua ettim topigimize insallah Rabbim kabul edip kucaklarimizi saglikli hayirli uzun ömürlü kızlarımizla doldursun amin
InsaAllah canim ya gri renkmi giyineyim yani essrbimi gri renk takarim gri ceketimde var herseyi gru i giyinip gideyimCnm dogum kontril hapını birakinca etkisi 1 ay suruyor..oglumdan once kullaniyordum..dr a gitmistim ilk bebegim olcak etkisi nekadar surer diye..1 ay dedi..yanisenin döngün normale dönmüs ve 28 i tamamlamis olabilirsin..bide oncesinde duzenliydi dedin..gonlundem gecn olsun ins.
Sorsunlar cnm sen basarir ustesinden gelirsin.iş gorusmelerinde gri renk cok etkilidir diye bi yazi okumustum gecmiste..eger varsa oneririm cnm..sevindir bizi olur mu?
Canim namazdan sonra dua ettim sana. İnsAllah hayirlisi olsun.Whiteandblue
Sagol canim yoldasimm , dualarinizi geri cevirmedi Rabbim . Cok heyecanliyim , afallar duzgun konusamam endisesi var
Günaydın canim allah kabul etsin dualarını erkencisinHayirli sabahlar olsun canlar. Rabbim butun dualarimizi kabul etsin. Bir meryem suresi okudum ben.
Gunaydin cnm gercekten bu rengin etkiki oldugunu okumustum olumlu bi imaj duygu olustururmus.InsaAllah canim ya gri renkmi giyineyim yani essrbimi gri renk takarim gri ceketimde var herseyi gru i giyinip gideyim
Cok sukur namazimi kildim cnm. Ondan kalktimGünaydın canim allah kabul etsin dualarını erkencisin
Canım bende bitirdim ancak girebildim dün çok kötüydüm mide bulantıları başladı artık baş ağrısıda vardı dayanamadım en son annem eczaneye gitti parol vermiş onu içtim düzeldim dün uyudum sürekliCanim ben de dun gece sonunu okudum bitti Allah kabul etsin ins
Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın canımWhiteandblue ve diğer kızlar merhaba,burayı takip eedemiyorum çok fazla,,bulantıları o fena halde.dun feci bir kanamayla kendimi doktora zor attım.elim ayaginmm döküldü.kese etrafında kanama olmuş.progestan verdi doktor.bi de rapor.wc harici kalkmicaksin ayağa dedi.dualarinizda bana da yer verirseniz çok memnun olurum.insallah düşük tehlikesi ortadan kalkar .7 haftaligiz henuz
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinİyice netleşti kızlar kimse Yok mu huhu
Valla ne güzel inş.hepimiz kalbimizdekine kavuşuruz ya bence hamilesin benim ilk yaptığımda çizgiyi görseydin hayalet gibiydi bu testler yoksa hamilelik pozitif vermiyo@muzikk04 canim bence de hamilesin kan ver istersen ya da sabah ilk idrarla yap ctesi gunu hadi bakalim pamuk ayagini surudu galiba maşallah hamileler cogaliyor insallah hepimizinki de kiz olur hayirlisiyla
Canım geçmiş olsun bozma moraliniGecmis olsun canim ya kistler hemen gecebiliyor pko olanlar da yumurta takibini ya da ovu testi ile takip yapiyolar pko olanlar sogan kuru ile duzenli adet olup duzenlj yumurtluyolar kist gidince sogan kuru yapabilirsin ins kist hemen gecer
Amin insAllah canim .Gunaydin kizlarWhiteandblue ne güzel namaza baslamisin bugun ben de tekrar basladim insallah devamini getiririz
Allah kabul etsin canim. Minoset de icebilirsin o da iyi geliyor. Hamilelikte de bas agrusi pek fenaa. Gecmis olsun cnm.Canım bende bitirdim ancak girebildim dün çok kötüydüm mide bulantıları başladı artık baş ağrısıda vardı dayanamadım en son annem eczaneye gitti parol vermiş onu içtim düzeldim dün uyudum sürekli
Ben laboguick kullaniyorumkızlar bu ay çocuk tutmazsa önümüzdeki ay için ovilasyon testi almak istiyorum önerdiğiniz bir marka var mıdır. Bu arada bir oğlum var Allah sağlık versin tabi ama bir kızım olmasını çok isterim. Önerilerinizi, ilişki zamanlarını benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?