Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
InsaAllah canim ya gri renkmi giyineyim yani essrbimi gri renk takarim gri ceketimde var herseyi gru i giyinip gideyim

Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın canım

@muzikk04 canim bence de hamilesin kan ver istersen ya da sabah ilk idrarla yap ctesi gunu hadi bakalim pamuk ayagini surudu galiba maşallah hamileler cogaliyor insallah hepimizinki de kiz olur hayirlisiyla
Valla ne güzel inş.hepimiz kalbimizdekine kavuşuruz ya bence hamilesin benim ilk yaptığımda çizgiyi görseydin hayalet gibiydi bu testler yoksa hamilelik pozitif vermiyo

Gunaydin kizlar Whiteandblue ne güzel namaza baslamisin bugun ben de tekrar basladim insallah devamini getiririz
Amin insAllah canim .
Allah kabul etsin canim. Minoset de icebilirsin o da iyi geliyor. Hamilelikte de bas agrusi pek fenaa. Gecmis olsun cnm.

kızlar bu ay çocuk tutmazsa önümüzdeki ay için ovilasyon testi almak istiyorum önerdiğiniz bir marka var mıdır. Bu arada bir oğlum var Allah sağlık versin tabi ama bir kızım olmasını çok isterim. Önerilerinizi, ilişki zamanlarını benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Ben laboguick kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…