- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Gunaydin canim. İnsAllah guzel haberler alirsin canim hakkinda hayirlisi olsun.Gunaydinnn herkese .. oglumu yolcu ettim sira iki numarada.. onu hazirlamadan buraya ugrayim dedim ..
@Birdemetumut bende riskli buluyirumm.. onun yerine hergun bir bardak sirkeli su icmek daha mantikli geliyo ..
bir bu sut yogurt tuketimide daha iyi hem sagliklida..
@hayatsn canim sanada iyi dersler
Kizlar dua edin benim icin is basvurulari yaptim bi kac tane, insaAllah bi ise girerim ..
Ahh gunlerrKızlar bakın oglumun hamilelik testi :))
Geç döllenme
Üstteki adet gecikmesinden sonraki 9.gun
Alttaki 12.gun testi
Tabi 5. yada 6.gun ilk yaptığımda hiçbir şey yoktu
Ay onu bende duydum. Valla ne yalan soyliyim iki oglumda da zevk almadim aksine o donemler utanmam vardi hafif te vajinismusum vardi. Ufak oglundan sonra minik bi tedaviyle gecti.Benimde öyle oldu zevk almadım.azgin kadının kızı olur dermis büyükler kk de okumuştum :)))
En buyuk yerde boyle diyorsa kacis yok once biz :)“Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleştiği zaman, eğer erkeğin menisi kadının menisine baskın gelirse, çocuk Allah’ın izniyle erkek olur. Şayet kadının menisi erkeğin menisine baskın gelirse, bu takdirde Allah’ın izniyle kız olur.” (Müslim, Hayız, 33, 34)
HosbuldukHosgeldin cnm
[/QUOTE]Hadi bismillah. Rabbim gonlundekini hayra cevirsin gobusune kondursun canim insAllah. Vajinal dus nasil yaptin sirkeli mi? Birde zevk almamaya calis canim. Misyoner pozisyon en ideali. Ol bol sut peynir yogurt tuket. Sebze agirlikli beslen. İnsAllah tutar canim.
Aynen öyle yumurta akı seffafti ama fazla değildi bi kerelik geldi az szGunaydın cnm . Bildigim kadariyla yumurtaaki gibi iki parmak arasindaki gelen akinti erkek spermlerin hizli yol almasina yardimciymis ve o sekilde gelmeye basladiginda yogun olarak ilskiyi birakmak gerekiyo diye biliyorum
Yok genelde düzensiz olurum ve pko var bende ama iki oğlum ilk ay tuttuBunu ogrenmenin en iyi yolu ovulasyon testleri ben o akintidan hicbir sey anlamiyorum valla. Adet dongun kac gun duzenli midir
Masallah iki oglun var ve 23 yasinda misin :) masallah sanaYok genelde düzensiz olurum ve pko var bende ama iki oğlum ilk ay tuttu
Bende seni merak etmiştim naptı diye iyi olmuş adet olman canım senin geçen ay biraz riskli gibiydi şimdi artık vücudunu iyice tanırsınHerkese gunaydinnkirmizilar geldi vira bismillah bakalim. 30. Gunde oldum. Gecen ay 35. Gunde olmustum. Dikkat ettim direk kirmizi geldi. Dun az bi beyaz akintim oldu sadece. Goguslerde sislik yok. Dun gayet normaldi arada bas donmemoldu. İki gun once bas agrim oldu. Bir hafta oncesi tatli krizim oldu. Bir hafta surdu. Bugun bitti. Bunlar benim adet belirtiletirim. Bir gece sol kasigim cok agrimisti adet agrisi gibi o gun catladi yumurta sanirim cunku o agrinin uzerinde tahmini 2 haftaya yakin oldu. Yani gec yumurtluyorum bence. İyi ki bu takip isi oldu yoksa ya tutmazdi yada erkek olurdu
Vajinal duşu bende ayakta yaptım ztn aksa bile ortamı asidik yapmıştır diye düşünüyorumInşallah ben şimdiden cok heyecanliyim vajinal düşü sirkeli yaptım yarı litre su 1 yemek kaşığı sirke siringayla sıktım ama çok derinlere korktum lavabo da sıktım içinde tutamadım acaba yatar pozisyonda sık sam içimde kalsa daha mi iyi olur birazdan testini yapı cam yorumlarsiniz su an hastaneye gidiyorum a ma gene de testimi götürüyorum işi riske atmak istemuyorum
Sagol canim Allah razi olsunGunaydin canim. İnsAllah guzel haberler alirsin canim hakkinda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?