Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin canim. İnsAllah guzel haberler alirsin canim hakkinda hayirlisi olsun.

En buyuk yerde boyle diyorsa kacis yok once biz :)

Herkese gunaydinn kirmizilar geldi vira bismillah bakalim. 30. Gunde oldum. Gecen ay 35. Gunde olmustum. Dikkat ettim direk kirmizi geldi. Dun az bi beyaz akintim oldu sadece. Goguslerde sislik yok. Dun gayet normaldi arada bas donmemoldu. İki gun once bas agrim oldu. Bir hafta oncesi tatli krizim oldu. Bir hafta surdu. Bugun bitti. Bunlar benim adet belirtiletirim. Bir gece sol kasigim cok agrimisti adet agrisi gibi o gun catladi yumurta sanirim cunku o agrinin uzerinde tahmini 2 haftaya yakin oldu. Yani gec yumurtluyorum bence. İyi ki bu takip isi oldu yoksa ya tutmazdi yada erkek olurdu

Gunaydinnn aayy bence benim yumurta dun catladi ya eger de tuttuysa sanki erkek olcak gibi tek guvendigim sabahtan aksama kalsiyum agirlikli beslenmem o da bi gunde etki eder mi bilmiyorum bugun 2 gibi test yapcam cikcak ortaya hayirlisi

Bi de ben dikkat ettim kizi olanlar esit koyulukta cizgiyi gorunce uc gun calismis oncesinde de iki gunde bir yani sık iliski bizde o da yok esim iki gunde biri zor kabul ediyor resmen erkek olmasi icin cabaliyoruz gibi

Inşallah ben şimdiden cok heyecanliyim vajinal düşü sirkeli yaptım yarı litre su 1 yemek kaşığı sirke siringayla sıktım ama çok derinlere korktum lavabo da sıktım içinde tutamadım acaba yatar pozisyonda sık sam içimde kalsa daha mi iyi olur birazdan testini yapı cam yorumlarsiniz su an hastaneye gidiyorum a ma gene de testimi götürüyorum işi riske atmak istemuyorum

Gunaydın cnm . Bildigim kadariyla yumurtaaki gibi iki parmak arasindaki gelen akinti erkek spermlerin hizli yol almasina yardimciymis ve o sekilde gelmeye basladiginda yogun olarak ilskiyi birakmak gerekiyo diye biliyorum
Aynen öyle yumurta akı seffafti ama fazla değildi bi kerelik geldi az sz

Bende seni merak etmiştim naptı diye iyi olmuş adet olman canım senin geçen ay biraz riskli gibiydi şimdi artık vücudunu iyice tanırsın

Vajinal duşu bende ayakta yaptım ztn aksa bile ortamı asidik yapmıştır diye düşünüyorum

Kizlar ben ogullarimda yani ilk ikide zevk aldim , ama ucuncude zavalli ben hala cok tecrubesiz olarak bu kiz bebis tutturacam diye yine yum gunune kadar iliski oldu ve zevk almadim oyle okumustum cunki ama oda oglan oldu o yuzden zevk konusu ne kadar dogru bilmiyorum haa olursadaonce erkek sonra kadin olacakmis diye biliyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…