- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Inşallah asidik yapmış turda kızlarımız gelir ben ikinci ovulasyon testini yaptım ikinci çizgi silik daha eve gidince atı cam resmini ben erken yumurtaları m diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum gene de çünkü adet dongumun arası kısa 26 gün ben çalışmalara devam edeyim nasıl olsa çizgi silik belki kizim gelirVajinal duşu bende ayakta yaptım ztn aksa bile ortamı asidik yapmıştır diye düşünüyorum
Benimde iki gun ust uste teste pozitifti canim o da kafami cok karistirmisti o yuzden testlere devam etmek istiyorum ecele etmek istemiyorumKizlar benim yumurta catlamamis hala ayni koyulukta ikisi de
Adet dongusu programi indirdim ordaki hesaplara gore 26 gunde bende adet oluyorum bir tek gecen ay 28 gunu geldi ve yumurtlamam gec olduInşallah asidik yapmış turda kızlarımız gelir ben ikinci ovulasyon testini yaptım ikinci çizgi silik daha eve gidince atı cam resmini ben erken yumurtaları m diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum gene de çünkü adet dongumun arası kısa 26 gün ben çalışmalara devam edeyim nasıl olsa çizgi silik belki kizim gelir
Adet dongusu programi indirdim ordaki hesaplara gore 26 gunde bende adet oluyorum bir tek gecen ay 28 gunu geldi ve yumurtlamam gec olduInşallah asidik yapmış turda kızlarımız gelir ben ikinci ovulasyon testini yaptım ikinci çizgi silik daha eve gidince atı cam resmini ben erken yumurtaları m diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum gene de çünkü adet dongumun arası kısa 26 gün ben çalışmalara devam edeyim nasıl olsa çizgi silik belki kizim gelir
Canım benim ilk oğlum normal 2.oglumsezeryan buda sezeryan olacak....hakkım azalıyor yani bikere daha olup olamayacağına Dr. Doğum sırasında bakacak yapışık değilse olur diyorSenin nasil gidiyor canim? İlk dogumun normal mi sezeryan mi?
Bende o zaman testte ikinci çizgi belir ene kadar devam ederim çizgi koyulasmaya başlayınca bırakırım bu ay böyle deneyim gelecek ay ne zaman yumurtlucagimu bilirim ama gene de bu ayı bos geçirmek istemiyorum belki tutarAdet dongusu programi indirdim ordaki hesaplara gore 26 gunde bende adet oluyorum bir tek gecen ay 28 gunu geldi ve yumurtlamam gec oldu
Bende ücüncü ogluma hamileligimde biran önce dogurup hemen dördüncüyü denemek istiyordum :) bebegim suan 3 aylik oldu daha kiyamiyorum kuzuma. Ama gönlümede söz geciremiyorum bi kizim olsun cok istiyorum.. daha cok yasim gecmedende olsamiki diyorum. Hakkimizda hayirlisi bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler..Canım benim ilk oğlum normal 2.oglumsezeryan buda sezeryan olacak....hakkım azalıyor yani bikere daha olup olamayacağına Dr. Doğum sırasında bakacak yapışık değilse olur diyor
Canım sen benden daha gençsin bence çok uzatmadan da bitane yap 2 sini bir buyutursun işte. .. anaaaammm şu fotandaki gibi bi kızımız olsa mis missss....hayirli sağlıklı tabi öncelikleBende ücüncü ogluma hamileligimde biran önce dogurup hemen dördüncüyü denemek istiyordum :) bebegim suan 3 aylik oldu daha kiyamiyorum kuzuma. Ama gönlümede söz geciremiyorum bi kizim olsun cok istiyorum.. daha cok yasim gecmedende olsamiki diyorum. Hakkimizda hayirlisi bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Bide geç döllenme kız diye biliyodum yani çoğu tutuyo öyle....benimde testlerimde adet günüm olmadan daha yaptıklarımda çok hızlı bir şekilde iki kırmızı çizgi yi de görmüştüm...erken yumurtlama yaşadım sanırımKızlar bakın oglumun hamilelik testi :))
Geç döllenme
Üstteki adet gecikmesinden sonraki 9.gun
Alttaki 12.gun testi
Tabi 5. yada 6.gun ilk yaptığımda hiçbir şey yoktu
İnsAllah tersi olmustur cnm ama sen sik iliski yapiyordun dimi icerde kiz spermin cok olma olasiligi da yuksek.Gunaydinnn aayy bence benim yumurta dun catladi ya eger de tuttuysa sanki erkek olcak gibi tek guvendigim sabahtan aksama kalsiyum agirlikli beslenmem o da bi gunde etki eder mi bilmiyorum bugun 2 gibi test yapcam cikcak ortaya hayirlisi
Senin esin kiz pek istemiyor galiba yaa benimki kiz olcak amuda kalip seviscez desem vallaha onu yapicak durumdaBi de ben dikkat ettim kizi olanlar esit koyulukta cizgiyi gorunce uc gun calismis oncesinde de iki gunde bir yani sık iliski bizde o da yok esim iki gunde biri zor kabul ediyor resmen erkek olmasi icin cabaliyoruz gibi
Yok cnm wc de en guzeli bence icerde kalmasin yakar. İceriyi eksiletsin kafi bence. Cok derinede yapma normal yap canim. İnsAllah tutar canim guzel haberler ver bize..Inşallah ben şimdiden cok heyecanliyim vajinal düşü sirkeli yaptım yarı litre su 1 yemek kaşığı sirke siringayla sıktım ama çok derinlere korktum lavabo da sıktım içinde tutamadım acaba yatar pozisyonda sık sam içimde kalsa daha mi iyi olur birazdan testini yapı cam yorumlarsiniz su an hastaneye gidiyorum a ma gene de testimi götürüyorum işi riske atmak istemuyorum
Superrr iliskiyi kes cnm birde vajonal dus etmistin dimi? Etmediysen bi et bence beyaz sirke a101 de var onla yap.Kizlar benim yumurta catlamamis hala ayni koyulukta ikisi de
Evet canım 6 ve 4 yaşında benimkiler :)Masallah iki oglun var ve 23 yasinda misin :) masallah sana
Pko varsa sogan kuruyle ovilasyon testi denersen en saglikli sonucu alirsin gibi geliyor. Ama illaki ovulasyon testi ile takip etmelisin yoksa risk canimYok genelde düzensiz olurum ve pko var bende ama iki oğlum ilk ay tuttu
Aynen cnm ya 2/3 ay takipteyim vucudumu. Anlamiyorum hic de bilnezdim kac gunde adet olurum belirtileri neler hepsini test edicemmBende seni merak etmiştim naptı diye iyi olmuş adet olman canım senin geçen ay biraz riskli gibiydi şimdi artık vücudunu iyice tanırsın
Bende geç döllenme hep erkek diye duydum.cevremde var birkaç arkadaşım..Tabi bunlar teori hepBide geç döllenme kız diye biliyodum yani çoğu tutuyo öyle....benimde testlerimde adet günüm olmadan daha yaptıklarımda çok hızlı bir şekilde iki kırmızı çizgi yi de görmüştüm...erken yumurtlama yaşadım sanırım
Hosgeldin cnm. Ya avatarina hastayim bayildimmm yaSelam hanimlar gecmisi okudum bayagi bi yazan olmus bi günde ne cok sey kacirmisim :)
Rabbim gönlümüzdekini Hayra cevirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?