Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bende geç döllenme hep erkek diye duydum.cevremde var birkaç arkadaşım..Tabi bunlar teori hep

In
Yok cnm wc de en guzeli bence icerde kalmasin yakar. İceriyi eksiletsin kafi bence. Cok derinede yapma normal yap canim. İnsAllah tutar canim guzel haberler ver bize..
Inşallah topigimizin ilk bebek haberini ben veririm aslında adet dongulrimizi ilk sayfaya eklesen güzel olur bekleyenleri görürüz

İnsAllah gelir canim. Sut yogurt bol tuket canim srbze agirlikli beslen. Gelicek insAllah topikce kizlarimizin resmini attigimiz gunlerimiz de olacak insAllahhhh

Senin esin kiz pek istemiyor galiba yaa benimki kiz olcak amuda kalip seviscez desem vallaha onu yapicak durumda
Ayyy cok guldum ya benim esim pek istemiyor ve malesef sk iliski deneyince olmuyor ikimiz de geriliyoruz o sebeple birbirimizi yipratmadan gun asiri devam edelim dedik cok sık iliski denemez ama en azindan ovulasyona kadar iki gunde bir calisma olucak bakalim bugun bekleyip yarin da iliski olsun diyoruz bu cizgiler de kafami karistirdi ben oglumda iki gun ust uste cift gordum ve iki gun de denedik sonuc erkek ama soyle bir durum vardi ayriydik sadece o ay iki kez calisma olfu bakalim sirke olayi beni korkutuyor o ise girmek istemiyorum

Bence bu sefer uzatma. 6. Aydan sonra birkac ay ovitest takibi yap. İyice oturtunca calismalara basla canim korkma Rabbim insallah bizede nasip eder bu duyguyu. Benim buyuk 7 ufak 2 yasinda. Evdeyim yas 33 artik olsun son sansimi denemek istiyorum esim istemiyordu ufagim kucuk daha diye ama yasim geciyor. Son kez deneyecegim yinede aralari ufakla 3 yas olacak olsun. Saglikli olsunlarda bakarim hepiciigne

Canim sirkeden korkma ama bu gece iliski olmasin sakinn bak sana diim erkegi alirsin kucagina yine heee. Bence iliski sayin yeterli cnm. Riske gerek yok. Bekle bu ay olmassa onumuzdeki ay bos gecir test kullan

Canım sirkeyi tam olarak nasıl uyguluyorsun,birde ilişki öncesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…