- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Bende geç döllenme hep erkek diye duydum.cevremde var birkaç arkadaşım..Tabi bunlar teori hepBide geç döllenme kız diye biliyodum yani çoğu tutuyo öyle....benimde testlerimde adet günüm olmadan daha yaptıklarımda çok hızlı bir şekilde iki kırmızı çizgi yi de görmüştüm...erken yumurtlama yaşadım sanırım
Darisi basina o zaman bitanemmmWhiteandblue canim hadi gozun aydin .. bende bugun bekliyorum henuzgelen giden yok .. bi gelseydide su testlere baslasaydimm
Kizlar benim yumurta catlamamis hala ayni koyulukta ikisi de
Kafaya takmaktan cnm. İki uc ay kafayi bosaltalim rahatlatalim iyice benim butun ruyalarim bitti.Sagol canim Allah razi olsun
Ya ben bugun ruyamda ucuz bebegim varmis biri kiz ikisi erkekmis hayirdir ins
Inşallah topigimizin ilk bebek haberini ben veririm aslında adet dongulrimizi ilk sayfaya eklesen güzel olur bekleyenleri görürüzYok cnm wc de en guzeli bence icerde kalmasin yakar. İceriyi eksiletsin kafi bence. Cok derinede yapma normal yap canim. İnsAllah tutar canim guzel haberler ver bize..
İnsAllah gelir canim. Sut yogurt bol tuket canim srbze agirlikli beslen. Gelicek insAllah topikce kizlarimizin resmini attigimiz gunlerimiz de olacak insAllahhhhInşallah asidik yapmış turda kızlarımız gelir ben ikinci ovulasyon testini yaptım ikinci çizgi silik daha eve gidince atı cam resmini ben erken yumurtaları m diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum gene de çünkü adet dongumun arası kısa 26 gün ben çalışmalara devam edeyim nasıl olsa çizgi silik belki kizim gelir
Oluyor ya benim eski komsum pes pese 5 sezeryan yapti. Masallah turp gibi kendide.Canım benim ilk oğlum normal 2.oglumsezeryan buda sezeryan olacak....hakkım azalıyor yani bikere daha olup olamayacağına Dr. Doğum sırasında bakacak yapışık değilse olur diyor
İnsAllah canimBende o zaman testte ikinci çizgi belir ene kadar devam ederim çizgi koyulasmaya başlayınca bırakırım bu ay böyle deneyim gelecek ay ne zaman yumurtlucagimu bilirim ama gene de bu ayı bos geçirmek istemiyorum belki tutar
Ayyy cok guldum yaSenin esin kiz pek istemiyor galiba yaa benimki kiz olcak amuda kalip seviscez desem vallaha onu yapicak durumda
Bence bu sefer uzatma. 6. Aydan sonra birkac ay ovitest takibi yap. İyice oturtunca calismalara basla canim korkma Rabbim insallah bizede nasip eder bu duyguyu. Benim buyuk 7 ufak 2 yasinda. Evdeyim yas 33 artik olsun son sansimi denemek istiyorum esim istemiyordu ufagim kucuk daha diye ama yasim geciyor. Son kez deneyecegim yinede aralari ufakla 3 yas olacak olsun. Saglikli olsunlarda bakarim hepiciigneAyyyy insallah Bacim yaa Ben herzaman Duama benim kadar isteyen herkese Rabbim nasip eyle diyorum hele iki veya üc ayni cinsiyetten sonra isteyenlere.. kuzum ahh bi bilsemki bu sefer kiz olcak ama korkuyorum güvenemiyorum..
buarada benim yas 32 oldum
Aslinda bu sefer bende diyorum yas araligi olmasin diye digerleri hep 6 yas fark var.
Seninkilerin arasi kac yas kuzum?
Evet bir liste yapacagim yanim dedigin gibi takibi kolay olur en azindan. Herkes bat yazsin o zmn baska ne ekleyelimIn
Inşallah topigimizin ilk bebek haberini ben veririm aslında adet dongulrimizi ilk sayfaya eklesen güzel olur bekleyenleri görürüz
Canim sirkeden korkma ama bu gece iliski olmasin sakinn bak sana diim erkegi alirsin kucagina yine heee. Bence iliski sayin yeterli cnm. Riske gerek yok. Bekle bu ay olmassa onumuzdeki ay bos gecir test kullanAyyy cok guldum yabenim esim pek istemiyor ve malesef sk iliski deneyince olmuyor ikimiz de geriliyoruz o sebeple birbirimizi yipratmadan gun asiri devam edelim dedik cok sık iliski denemez ama en azindan ovulasyona kadar iki gunde bir calisma olucak bakalim bugun bekleyip yarin da iliski olsun diyoruz bu cizgiler de kafami karistirdi ben oglumda iki gun ust uste cift gordum ve iki gun de denedik sonuc erkek ama soyle bir durum vardi ayriydik sadece o ay iki kez calisma olfu bakalim sirke olayi beni korkutuyor o ise girmek istemiyorum
O sperlwr varya ah o spermler, adamlar ped bardaga bosalsa bizde kizlari alip iceri koysak ne iyi olurduuKızlar bu sirkeli suyu ne zaman yapcaz ve nasıl yapcaz acaba spermin seklini bozmazmi bu sefer
Canım sirkeyi tam olarak nasıl uyguluyorsun,birde ilişki öncesi mi?Ya canım bide bana su mantıklı geldi mesela kız için sola yatın diyorlar ben oğlumu hep ilk solda hissettim hepte soldaydı oğlan oldu ilişkide hiç zevk almamıştım bunda ise tam tersini sağa yatmak zevk almak gibi ha orgazm vajinayı alkali yapıyor ama ben sirke kullanıyorum bakalım
Kolaylıklar olsun canım.agrisiz acısız şifa olsun ins.islerin rast gitsinSaol bitanem. Daha iki yirmilik disimi cektirip iki kaplama yaptiricam. Bebek oncesi hallediyim onlari da.
Saol tatlim insAllah. Disciden cok korkuyorum yaa bak yazarken bile karnima agri giriyoKolaylıklar olsun canım.agrisiz acısız şifa olsun ins.islerin rast gitsin
Resimde attigim gibi o zaman seninde testler.cubuk tahtadan :))) yok canım demet değil anlık uzun olsun diye rumuz bu geldi aklıma,birkaç deneme yaptım açılmadı o yüzdenKapida odemeli gonderiyor inovata miydi neydi test markasi. Canim senin adin demet mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?