- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Canim iki oglumda zevk almadan oldu suan tersini yapiyorum kız için sence yanlismiAlmadiysan super canim. Valla calisma iyi bence evet ufak bi risk var ama sut ve zevk almaman derin olmayan iliski bu isi kiza surukler Rabbimin izni ile. Hakkinda hayirlisi insAllah. Yarin sabahki test ne olscak buraya atarsin cnm
Gunaydın cnm . Bildigim kadariyla yumurtaaki gibi iki parmak arasindaki gelen akinti erkek spermlerin hizli yol almasina yardimciymis ve o sekilde gelmeye basladiginda yogun olarak ilskiyi birakmak gerekiyo diye biliyorumKızlar benimde iki oğlum var kızım olsun çok istiyorum suan yaptığım tek şey sık ilişki 10. 11. Gün yapışkan uzayan akıntı m oldu acaba o zamanmi yumurtam catlamis
Bende aynı şeyi düşünüyorum bende oğlumda zevk almamıştım hiç ölü gibiydim yabancılar no orgazm diyo kız için dini kitaplar eski büyükler yaşlı teyzeler kim kimi yenerse onun cinsiyetinden olur diyorCanim iki oglumda zevk almadan oldu suan tersini yapiyorum kız için sence yanlismi
Günaydın canım :))Gunaydinnn herkese .. oglumu yolcu ettim sira iki numarada.. onu hazirlamadan buraya ugrayim dedim ..
Birdemetumut bende riskli buluyirumm.. onun yerine hergun bir bardak sirkeli su icmek daha mantikli geliyo ..
bir bu sut yogurt tuketimide daha iyi hem sagliklida..
hayatsn canim sanada iyi dersler
Kizlar dua edin benim icin is basvurulari yaptim bi kac tane, insaAllah bi ise girerim ..
Benimde öyle oldu zevk almadım.azgin kadının kızı olur dermis büyükler kk de okumuştum :)))Bende aynı şeyi düşünüyorum bende oğlumda zevk almamıştım hiç ölü gibiydim yabancılar no orgazm diyo kız için dini kitaplar eski büyükler yaşlı teyzeler kim kimi yenerse onun cinsiyetinden olur diyor
“Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleştiği zaman, eğer erkeğin menisi kadının menisine baskın gelirse, çocuk Allah’ın izniyle erkek olur. Şayet kadının menisi erkeğin menisine baskın gelirse, bu takdirde Allah’ın izniyle kız olur.” (Müslim, Hayız, 33, 34)Benimde öyle oldu zevk almadım.azgin kadının kızı olur dermis büyükler kk de okumuştum :)))
Hadi bismillah. Rabbim gonlundekini hayra cevirsin gobusune kondursun canim insAllah. Vajinal dus nasil yaptin sirkeli mi? Birde zevk almamaya calis canim. Misyoner pozisyon en ideali. Ol bol sut peynir yogurt tuket. Sebze agirlikli beslen. İnsAllah tutar canim.[/QUOTE]Hoş bulduk canim ben bu ay ilk dene memi yaptım bile bende ovulasyon testi de yapıyorum şu an ikinci çizgi çok silik biraz kiyulasinca ilişki yi birakacam bu ayı boş geçirmek istemedim zaten eşim zor ikna oldu inşallah bu ay tutar adetim yeni bitti bende akşam öncelikle vajinal düş yaptım ama ilişkiden önce bunu daha öncede duymuştum ama ben fazla derinlere yapmadım tehlikeli olabiliyomus
Saol bitanem. Daha iki yirmilik disimi cektirip iki kaplama yaptiricam. Bebek oncesi hallediyim onlari da.Gecmiş olsun cnm.bebekten once iyi dysunmussun
Gunaydin canimmHerkese kocaman bir günaydınnnn:)))..
Ya canım bide bana su mantıklı geldi mesela kız için sola yatın diyorlar ben oğlumu hep ilk solda hissettim hepte soldaydı oğlan oldu ilişkide hiç zevk almamıştım bunda ise tam tersini sağa yatmak zevk almak gibi ha orgazm vajinayı alkali yapıyor ama ben sirke kullanıyorum bakalım“Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. İkisi birleştiği zaman, eğer erkeğin menisi kadının menisine baskın gelirse, çocuk Allah’ın izniyle erkek olur. Şayet kadının menisi erkeğin menisine baskın gelirse, bu takdirde Allah’ın izniyle kız olur.” (Müslim, Hayız, 33, 34)
Kapida odemeli gonderiyor inovata miydi neydi test markasi. Canim senin adin demet mi?İki ay oldu canım alalı.keremkucuk kim,neresi?Gittigidiyor'dan aldım iki üç ay oluyor
Ben sivamayi duydugumda erken iliskinkesmeyi bilmiyordum. En ideali ovi gunu belirleyip 2/3 gun oncesi iliskiyi kesmek bence.Oooo ben bu sivamayla ugrasana kadar spermler ölür hepsi :)))
Evet ayni marka keremkucuk.com da satiliyor kadinlar klubu ozel kodu ile 55 adet ovi test 15 gebelik testi 2 ultra erken gebeliktesti kargo kapida odeme dahil 55 tl.Benim innoviata
Oncelikle hosgeldin cnm. En garanti yontem su. Ovulasyon gununu belirleyip ilk etapta 3 gun oncesi iliskiyi kes. İliski derin olmasin misyoner pozisyonda ol. Bol bol sut peynir yogut ve sebze ile beslen etten uzak dur.Canim iki oglumda zevk almadan oldu suan tersini yapiyorum kız için sence yanlismi
Bunu ogrenmenin en iyi yolu ovulasyon testleri ben o akintidan hicbir sey anlamiyorum valla. Adet dongun kac gun duzenli midirKızlar benimde iki oğlum var kızım olsun çok istiyorum suan yaptığım tek şey sık ilişki 10. 11. Gün yapışkan uzayan akıntı m oldu acaba o zamanmi yumurtam catlamis
Nacizane tavsiyem bugun itibari ile korunmaya gec. Hemen netten ovilasyon testi al. Testle bir ay koullan ve takip et ne zmn yumurtluyorsun. Bir sonraki ay dene. Bu sekilde cok riskli yine erkek olma ihtimali canimYumurtanin ne zaman catladigini bilmwdigim için mecburen sık ilişki deniyorum inş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?