- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
İnsAllah tutunur bebegin cnm.Teşekkürler canım bunları uyguladım inşallah olur canım
Ben defter tutucam telefon oglanin eline gecince ne olur belli olmaz yeni telefon zaten bir kere kizdi haylazim. Soz ucar yazi kalir derler.Bende yarin bat olmayi bekliyorum . Benim adetlerim normalde cok duzenlidir , dogum yapali 9 ay oldugu icin yeni yeni duzene giriyor bu yuzden yum takibi uygulayip ona ggøre calismalara basliyacagim
Yum testlerini oglen ve alsam 18/20 arasi uygulama iyidir hem yarim saat gecikmeli veya erken uygulamak zarar etmez heralde..
Bende hergunumu not not tutacagim program indirdim tlfnaorada yazacagim
İnşallah çok istiyorum anne olmak darısı isteyen herkesin başına allahım herkese nasip etsinİnsAllah tutunur bebegin cnm.
Amin canim insAllah.İnşallah çok istiyorum anne olmak darısı isteyen herkesin başına allahım herkese nasip etsin
iyi geveler canim.Whiteandblue
Haklisin tlfdandan silinse gider hepsi ..
okadar yorulmusumki gozlerimi zor tutuyorum .
Yarin yine buradayiz ins gorusuruzherkese hayirli geceler opt
Hoş bulduk canim ben bu ay ilk dene memi yaptım bile bende ovulasyon testi de yapıyorum şu an ikinci çizgi çok silik biraz kiyulasinca ilişki yi birakacam bu ayı boş geçirmek istemedim zaten eşim zor ikna oldu inşallah bu ay tutar adetim yeni bitti bende akşam öncelikle vajinal düş yaptım ama ilişkiden önce bunu daha öncede duymuştum ama ben fazla derinlere yapmadım tehlikeli olabiliyomusHosgeldin canimmm
İnsAllah saglikli kizlarimiza kavusuruz bizde. Sen bu ay deneyecek misin yoksa takip mi yapacaksin canim? MasaAllah senin oglanlar buyuktu baya.
Gecmiş olsun cnm.bebekten once iyi dysunmussunHuhuu bu ne sessizlik. Kimi is ustunde kimi yorgun.. Bende bir uykusuzluk aldi basini gidiyor. Yarina randevu aldim endokrin bolumune troitlerime baktirayim. Psikiyatriye randevu aldim doktoruma kontrolum var. Birde smear testi yaptirmistim sonucu alip dr gostereyim.
Hosgeldin cnmCanım bu topiği açarAk çok iyi yapmışsın inşallah bu topik hepimize şans getirsin hamile kaldığımızı cinsiyetlerin i konuştuğumuz günlerde gelecek hep birlikte burdan paylasirız birde kiz larimiź olursa mutluluktan ucariz tekrardan hayırlı olsun
Hosgeldin cnmmm:))Kızlar selammm ancak girebildim 100'den fazla mesaj vardi onlari okudum ancak ..
Bir yerde okumustum vahinal dusu kadinin biri yapmis artik sirkeyimi fazla kacirdi bilmiyorum ama 6 ay bebegi olmamis ..
Whiteandblue canim Allah dualarinizi kabul etsin.
MasaAllah topigimiz kalabaliklasmis
Hic gorunmeyince merak ettikKızlar selammm ancak girebildim 100'den fazla mesaj vardi onlari okudum ancak ..
Bir yerde okumustum vahinal dusu kadinin biri yapmis artik sirkeyimi fazla kacirdi bilmiyorum ama 6 ay bebegi olmamis ..
İki ay oldu canım alalı.keremkucuk kim,neresi?Gittigidiyor'dan aldım iki üç ay oluyorCanim senin testler yeni mi hic renk degismemis gibi geldi bana. Keremkucukten mi aldin
Hayırlı haberlerle dön inşallah canimCanım yarın doktora gidicem bana dua et olur mu.ins herşey yolundadır ve değerim güzel artmıştırWhiteandblue
Oooo ben bu sivamayla ugrasana kadar spermler ölür hepsi :)))Esin vajina disina bosaliyor elinle vajina kenarina siviyorsun. Badana boya cila sivama artik ne model dersen
Günaydın canım:)) iyi dersler,işlerin rast gitsinHerkese kocaman bir günaydınnnn:)))..
Benim innoviataWoooo ancak bitirdim. Kizlar ne marka test kullaniyorsunuz? Ben keremkucuk ten aldim alip kullanan varmi
Canimmm hoşbuldum.bence de Allah biliyor, görüyor..Bende tekrar sizleyim.gozumu açtım topike attım kendimi hahhaha:))))))Birdemetumut
Canim hosgeldin iyiki geldin .. aynen katiliyorum sen benim yazdiklarimin uzerkne yazdin .. neyse olan oldu bir kere daga fazla o konu uzerinde konusup uzulmeyelim .. ama geldigine cok sevindim
Kızlar selammm ancak girebildim 100'den fazla mesaj vardi onlari okudum ancak ..
Esin vajina disina bosaliyor elinle vajina kenarina siviyorsun. Badana boya cila sivama artik ne model dersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?