Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben defter tutucam telefon oglanin eline gecince ne olur belli olmaz yeni telefon zaten bir kere kizdi haylazim. Soz ucar yazi kalir derler.

Hosgeldin canimmm
İnsAllah saglikli kizlarimiza kavusuruz bizde. Sen bu ay deneyecek misin yoksa takip mi yapacaksin canim? MasaAllah senin oglanlar buyuktu baya.
Hoş bulduk canim ben bu ay ilk dene memi yaptım bile bende ovulasyon testi de yapıyorum şu an ikinci çizgi çok silik biraz kiyulasinca ilişki yi birakacam bu ayı boş geçirmek istemedim zaten eşim zor ikna oldu inşallah bu ay tutar adetim yeni bitti bende akşam öncelikle vajinal düş yaptım ama ilişkiden önce bunu daha öncede duymuştum ama ben fazla derinlere yapmadım tehlikeli olabiliyomus

Gecmiş olsun cnm.bebekten once iyi dysunmussun

Hosgeldin cnmmm:))

Hic gorunmeyince merak ettik

Birdemetumut
Canim hosgeldin iyiki geldin .. aynen katiliyorum sen benim yazdiklarimin uzerkne yazdin .. neyse olan oldu bir kere daga fazla o konu uzerinde konusup uzulmeyelim .. ama geldigine cok sevindim
Canimmm hoşbuldum.bence de Allah biliyor, görüyor..Bende tekrar sizleyim.gozumu açtım topike attım kendimi hahhaha:))))))

Yaa bende bu yöntem mantıksız geldi.sirkeli su ile duş aldığında (ayakta) içeri gitmez ki su,dışardan da ise yaratacağını sanmıyorum.biraz da riskli gibi geldi.kas yapayım derken göz çıkması..gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…