Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Olur tabi ben karisik okuyorum canim hic sorun degil beni yanlis anlama sanki illa okucaksin gibi yazmisim ama meal okunabilecegini hatta cok gerekli ise latince okunabilecegini belirtmek istedim cok kisi yanlis biliyor
Yok cnm benim niye yanlis anlayim..2 tane okudum..ins..hastalanmadan bitiririm icin rahat eder.

Herkese merhaba arkadaşlar.
Ben yeni evliyim eşim kız bebek aşığı bizde istiyoruz inşallah.
Ama ben bu konulara çok yabancıyım banada yardımcı olurmusunuz.
Yumurtlama, sık ilişkiyle tek ilişkiyle, ovulasyon testi, bat gibi kavramlar ne anlama geliyo.
Konuları okuyorum ama bişey anlamıyorum

Hosgeldin..bat:adet baslangici demek..ovutesti idrarla yapilan test..adet bitimiyle basliyosun teste yalniz son 2- 3 saat sivi alimi olmicak..sabah 11 gibi en erken test yapiliyo..cift cizgi cikinca yumurtanin catlayacagi anlamina geliyo..cift cizgiyi gormeden iliskiyi sonlandirman gerekiyo kiz icin..cunku yumurtlama zamani erkek bevek icin uygun..sık iliskide x spermlerini icerde cogaltmis oluyosun cunku y spermi x e gore daha kisa yasiyor.

Hoşbuldum teşekkür ederim.
Şimdi anlamadığım şeyler: çizgiyi görmeden ilişkiyi sonlandırmak ne demek. Yani test yaptıktan sonra olması gerekmezmi ilişki?
Birde sperm olayı biraz karışık geldi ama konuyu takip ettikçe çözerim inşallah.

Tabi zamanla daha iyi anlarsin..simdi cift cizgi yumurtanin dollenme icin hazir olacagi anlamina geliyo..bebek icin uygun donem demek..bu zaman diliminde iliski olursa erkek olma olasiligi yuksek..tabi bu zaman diliminin adetinden sonra kacinci gunune geldigini en az 2 -3 aylik testle anlarsin..heray kacinci gununde cift cizgiyi goruyosun ona bakarsin..kiz icin yumurtanin hazir oldugu gunden 2 yada 3 gun once en son iliski oluyo..cunku 2 yada 3 gun once olursa yumurtlama gunune kadar y spermi canliligini yitirip x kalacak ve x dolleyecek..cunju x daha uzun yasiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…