- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.641
Çok teşekkür ederim bıkmadan ilgilendiğin için.Tabi zamanla daha iyi anlarsin..simdi cift cizgi yumurtanin dollenme icin hazir olacagi anlamina geliyo..bebek icin uygun donem demek..bu zaman diliminde iliski olursa erkek olma olasiligi yuksek..tabi bu zaman diliminin adetinden sonra kacinci gunune geldigini en az 2 -3 aylik testle anlarsin..heray kacinci gununde cift cizgiyi goruyosun ona bakarsin..kiz icin yumurtanin hazir oldugu gunden 2 yada 3 gun once en son iliski oluyo..cunku 2 yada 3 gun once olursa yumurtlama gunune kadar y spermi canliligini yitirip x kalacak ve x dolleyecek..cunju x daha uzun yasiyor..
Allah kabul etsin cnm ekliyorumWhiteandblue cnm 1 tane daha ekler misin?( 3 )
canim arkadasim yazmis detaylari zaten. simdi internetten lapaquik testi siparisi veriyorsun gittigidiyorda var. adet bitince 2 ay ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapiyorsun. 3. ayda ona uygun iliski takvimi cikartiyoruz ona gore iliski yasiyorsun. hakkindahayirlisi tabi bol dua ediyoruz.Herkese merhaba arkadaşlar.
Ben yeni evliyim eşim kız bebek aşığı bizde istiyoruz inşallah.
Ama ben bu konulara çok yabancıyım banada yardımcı olurmusunuz.
Yumurtlama, sık ilişkiyle tek ilişkiyle, ovulasyon testi, bat gibi kavramlar ne anlama geliyo.
Konuları okuyorum ama bişey anlamıyorum
Allah kabul etsin canim ekliyorum.BEn de iki tane okudum arkadaşımız için Allah kabul etsin
Rica ederim nedemek cnm.anliyorum seni.bizlerde boyleydik zamanla ogrendik..evet 1 oglum var nasipse birde kizim olsun istiyorum..amin dilegin icin bende sana tesekkur ederim..senin ilk olacak insallah gonlundeki olur seninde..Çok teşekkür ederim bıkmadan ilgilendiğin için.
Sanırım seninde kızın yok allah inşallah nasip eder tez vakit.
Bende takipte olayım bişeyler öğrenirim sayenizde iyiki varsınız
Rica ederim nedemek cnm.anliyorum seni.bizlerde boyleydik zamanla ogrendik..evet 1 oglum var nasipse birde kizim olsun istiyorum..amin dilegin icin bende sana tesekkur ederim..senin ilk olacak insallah gonlundeki olur seninde..
Çok teşek ederim ederim ikinizede.Allah kabul etsin cnm ekliyorum
insAllah guzel haberlerle gel canim belirtilerin var mi?
canim arkadasim yazmis detaylari zaten. simdi internetten lapaquik testi siparisi veriyorsun gittigidiyorda var. adet bitince 2 ay ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapiyorsun. 3. ayda ona uygun iliski takvimi cikartiyoruz ona gore iliski yasiyorsun. hakkindahayirlisi tabi bol dua ediyoruz.
Allah kabul etsin canim ekliyorum.
Istedigini sor cnm cekinme..kac yasindasin kacirdimmi yazmismiydinÇok teşek ederim ederim ikinizede.
Çok sağolum arkadaşlar.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Aratmadan versin inşallah.
Okadar cahilimki inanın çocuğum olacak yaştaki insanlar benden daha bilgili.
Birazda aile içinde bunların konuşulmasının ayıplanmasından sanırım.
Artık siz varsınız
Malesef 33 olcam.Istedigini sor cnm cekinme..kac yasindasin kacirdimmi yazmismiydin
Gecmis olsun Rabbim sifa versin...belkide annene ve sana ilac gibi gelecek bu bebek oyle dusun.. cunku can verir insana dusunsene minik elleri kokusu...tam tersini dusumMalesef 33 olcam.
Hayata çok geç kaldım.
Aslında çocuk sorumluluğu korkutuyo.
Bana ninemi desin çocuk diyorum.
Bide benim annem hep hasta ve ben hep mutsuzum. Aynısını çocuğumda yaşayacak diyorum falan derinlere dalıyorum..
İçini karartmayım tatlım
İnşallah dünyamı aydınlatır dediğin gibi tabi rabbim verirse.Gecmis olsun Rabbim sifa versin...belkide annene ve sana ilac gibi gelecek bu bebek oyle dusun.. cunku can verir insana dusunsene minik elleri kokusu...tam tersini dusum
Merhaba canim topigimize hosgeldin .Malesef 33 olcam.
Hayata çok geç kaldım.
Aslında çocuk sorumluluğu korkutuyo.
Bana ninemi desin çocuk diyorum.
Bide benim annem hep hasta ve ben hep mutsuzum. Aynısını çocuğumda yaşayacak diyorum falan derinlere dalıyorum..
İçini karartmayım tatlım
Canim su isim tam bi belli olsun kimse tutamaz beni bebis konusundaWhiteandblue gunduz karnim cok agridi şişti..bakalim daha olmadim..hastalanincada test heycani basliyo..susuzluk zamani yaklasti:))) nisan mayis test denicem kararliyim sanki cnm..aslinda zuleyha da haziranda denese onla benim takvim ayniydi..haziran kiz gosteriyordu.sen ne dusunuyosun nisan kesinmi karar verdin mi?nisan ayina giriyoruz yarin istihareye yatsana cnm bence...bide baska bigun de 145 ya müheymin oku yat..ama resim biblo olmasin...
Gunaydin canim. Halaa net karar veremedim. Bu aralar eksik biraktigim ibadetlerimi tamamlamaya calisiyorum. Hep dua ediyorum hepimiz icin. Evi degistirmw planlarimiz var ev bakiyoruz. Galiba evi degistirene kadar yapmayacagim. Cunku tasinirken cok yardimci olacak insanim yok. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim. Daha karar asamasindayim kisaca.Whiteandblue gunduz karnim cok agridi şişti..bakalim daha olmadim..hastalanincada test heycani basliyo..susuzluk zamani yaklasti:))) nisan mayis test denicem kararliyim sanki cnm..aslinda zuleyha da haziranda denese onla benim takvim ayniydi..haziran kiz gosteriyordu.sen ne dusunuyosun nisan kesinmi karar verdin mi?nisan ayina giriyoruz yarin istihareye yatsana cnm bence...bide baska bigun de 145 ya müheymin oku yat..ama resim biblo olmasin...
Canim nasil gecti gorusme birsey yazmamissin. Hayirdir ne yolculugu?Kizlar cok yorgunum bugun , yarinda malum yolculuk var ben yatiyorum hepinize hayirli geceler opuyorum
Gunaydin canim nasilsin ?Günaydin kizlarr
Gunaydin canim yazmistim ama gormedin galiba. Is gorusmem iyi gecti cokkk heyecanliydim , cok sukur Rabbimin yardimiyla alnimin akiyla ciktim , simdi cevap bekliyorum pazartesi ariyacaklar bakalim ins alirlar.Canim nasil gecti gorusme birsey yazmamissin. Hayirdir ne yolculugu?
gunaydin canim iyiyim sen nasilsinGunaydin canim nasilsin ?
ne guzel ins olumlu sonuc alirsinGunaydin canim yazmistim ama gormedin galiba. Is gorusmem iyi gecti cokkk heyecanliydim , cok sukur Rabbimin yardimiyla alnimin akiyla ciktim , simdi cevap bekliyorum pazartesi ariyacaklar bakalim ins alirlar.
gunaydin canimmGünay din kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?