- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.661
Cnm hayirdir evi neden degistiriyosun..gorumcenle aynibyerdeydin degilmi?Gunaydin canim. Halaa net karar veremedim. Bu aralar eksik biraktigim ibadetlerimi tamamlamaya calisiyorum. Hep dua ediyorum hepimiz icin. Evi degistirmw planlarimiz var ev bakiyoruz. Galiba evi degistirene kadar yapmayacagim. Cunku tasinirken cok yardimci olacak insanim yok. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim. Daha karar asamasindayim kisaca.
Hadi bakalim ins cnmGunaydin canim yazmistim ama gormedin galiba. Is gorusmem iyi gecti cokkk heyecanliydim , cok sukur Rabbimin yardimiyla alnimin akiyla ciktim , simdi cevap bekliyorum pazartesi ariyacaklar bakalim ins alirlar.
İnsAllah ararlar desene pazartesi bir suru guzel haber alacagiz insAllah.Gunaydin canim yazmistim ama gormedin galiba. Is gorusmem iyi gecti cokkk heyecanliydim , cok sukur Rabbimin yardimiyla alnimin akiyla ciktim , simdi cevap bekliyorum pazartesi ariyacaklar bakalim ins alirlar.
Evet gorumcemle ayni yerdeyim canim ama sorun o degil tabiki. Evimiz bahce kati cok gunes almiyor ve kucuk geliyor. Bende balkonlu ust kat cadeye merkeze yakin seviyorum buralar cok yokuslu. Gorumcemde dusunuyor onunda bahce kati ve arka cepheye bajiyor o da memnun degil. Ya kiraya verip baska yere kiraya cikicaz yada satip cikacaz. Esim satmaktan yana cunku evimiz yeni dolaplar banyolar yerler. Kiraci mahveder diyor. Bende kirata verme derdindeyim. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Galiba bunun icin istihareye yaticam eve tasinica mi yapayim tasinmadan mi gerci tasinmadan da yapamam daCnm hayirdir evi neden degistiriyosun..gorumcenle aynibyerdeydin degilmi?
Anladim cnm hayirlisi olsun.cok zor tasinmak Allah yardimcin olsun..İnsAllah ararlar desene pazartesi bir suru guzel haber alacagiz insAllah.
Evet gorumcemle ayni yerdeyim canim ama sorun o degil tabiki. Evimiz bahce kati cok gunes almiyor ve kucuk geliyor. Bende balkonlu ust kat cadeye merkeze yakin seviyorum buralar cok yokuslu. Gorumcemde dusunuyor onunda bahce kati ve arka cepheye bajiyor o da memnun degil. Ya kiraya verip baska yere kiraya cikicaz yada satip cikacaz. Esim satmaktan yana cunku evimiz yeni dolaplar banyolar yerler. Kiraci mahveder diyor. Bende kirata verme derdindeyim. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Galiba bunun icin istihareye yaticam eve tasinica mi yapayim tasinmadan mi gerci tasinmadan da yapamam da
hakkinizda hayirli olan olsun cnm .. eger satip sattiginiz fiyata baska yerden istediginiz gibi alma imkaniniz varsa bencede satin , evin herseyi yeniyse gercekten kiracilar kendi malimiz degil zaten diye hor kullana biliyor .. tasinmadan istihare yap canim satmak hayirmudir diye .. hakkinizda hayirli olan olsun canim benim .. bizde yoldayiz arabayla , muzik esliginde gidiyoruz , bayiliyorum araba yolculuklarina..İnsAllah ararlar desene pazartesi bir suru guzel haber alacagiz insAllah.
InsaAllah canim sagol .. sendemi pazartesi haber bekliyorsun ?
Evet gorumcemle ayni yerdeyim canim ama sorun o degil tabiki. Evimiz bahce kati cok gunes almiyor ve kucuk geliyor. Bende balkonlu ust kat cadeye merkeze yakin seviyorum buralar cok yokuslu. Gorumcemde dusunuyor onunda bahce kati ve arka cepheye bajiyor o da memnun degil. Ya kiraya verip baska yere kiraya cikicaz yada satip cikacaz. Esim satmaktan yana cunku evimiz yeni dolaplar banyolar yerler. Kiraci mahveder diyor. Bende kirata verme derdindeyim. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Galiba bunun icin istihareye yaticam eve tasinica mi yapayim tasinmadan mi gerci tasinmadan da yapamam da
Sagol canim benim . Biz yoldayiz hollandaya aile ziyaretine gidiyoruz teyzem var orda benimle ayni yasit hatta 6 'ayda kucuk benden , teyze degilde iki baci gibiyiz .Hadi bakalim ins cnm
Aa ne güzel teyze o masallah hem akran hem teyze :) benim de teyzem var orda :)Sagol canim benim . Biz yoldayiz hollandaya aile ziyaretine gidiyoruz teyzem var orda benimle ayni yasit hatta 6 'ayda kucuk benden , teyze degilde iki baci gibiyiz .
Cnm yolculuk nereye hayirli yolculuklar..hakkinizda hayirli olan olsun cnm .. eger satip sattiginiz fiyata baska yerden istediginiz gibi alma imkaniniz varsa bencede satin , evin herseyi yeniyse gercekten kiracilar kendi malimiz degil zaten diye hor kullana biliyor .. tasinmadan istihare yap canim satmak hayirmudir diye .. hakkinizda hayirli olan olsun canim benim .. bizde yoldayiz arabayla , muzik esliginde gidiyoruz , bayiliyorum araba yolculuklarina..
Cnm yazmissin tmm yolculugun nereye oldugunu..gulegule git.Sagol canim benim . Biz yoldayiz hollandaya aile ziyaretine gidiyoruz teyzem var orda benimle ayni yasit hatta 6 'ayda kucuk benden , teyze degilde iki baci gibiyiz .
Cnm kendini yorma yavas yavas yap..malum hamilesin artik lutfen unutmayali :))Temizlige basladim dolap iclerini siliyorum kararmis da kararmis
Hayat muşterektir diye buna diyolar sanirim cnm...afiyet olsun..Oglanin sacini kestirmeye geldim malum bugun babamiz yok. Erkek isleri de bende. Sonra yemek yiyip gorumceme davetliyiz dun bendeydiler bu aksam biz onlardayiz. Firsat bulursam girerim sevgiler
Aynen vallaha babam hep der ters olmus bu kiz diye. Matkap bile kullanirim priz degistiririm. Avize takarim. Hatta beko fabrikasinda calisiyordum ben tv bile tamirinden anlarim. Muhasenedeydim ama o zmn bekardim mesai yazdirip bantta calisirdim. Badana yaparim iyi pervaz cekerim. Cogu erkekden daha erkekimHayat muşterektir diye buna diyolar sanirim cnm...afiyet olsun..
Aynen canim benim koca bu saydiklarinin hicbirini yapamazAynen vallaha babam hep der ters olmus bu kiz diye. Matkap bile kullanirim priz degistiririm. Avize takarim. Hatta beko fabrikasinda calisiyordum ben tv bile tamirinden anlarim. Muhasenedeydim ama o zmn bekardim mesai yazdirip bantta calisirdim. Badana yaparim iyi pervaz cekerim. Cogu erkekden daha erkekim
Sagolasin canim zaten biraz onun icin yapiyorum yarin birgun uyku istegi ve bulantilar baslarsa hic yapamam dedim bakalim dinlene dinlene yapiyorum dikkat ederekCnm kendini yorma yavas yavas yap..malum hamilesin artik lutfen unutmayali :))
Hoşbulduk canım oğlum mizmizlandi çıkmak zorunda kaldım bugünde annemde misafirimiz vardı giremedim.daha iyiyim baş agrilarim hariçCnm benim hosgeldin.daha iyi misin?
Hakkımda hayırlısı diyeyim.Allah yardimcin olsun canm ins esinle araniz duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?