Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm hayirdir evi neden degistiriyosun..gorumcenle aynibyerdeydin degilmi?

Gunaydin canim yazmistim ama gormedin galiba. Is gorusmem iyi gecti cokkk heyecanliydim , cok sukur Rabbimin yardimiyla alnimin akiyla ciktim , simdi cevap bekliyorum pazartesi ariyacaklar bakalim ins alirlar.
İnsAllah ararlar desene pazartesi bir suru guzel haber alacagiz insAllah.
Cnm hayirdir evi neden degistiriyosun..gorumcenle aynibyerdeydin degilmi?
Evet gorumcemle ayni yerdeyim canim ama sorun o degil tabiki. Evimiz bahce kati cok gunes almiyor ve kucuk geliyor. Bende balkonlu ust kat cadeye merkeze yakin seviyorum buralar cok yokuslu. Gorumcemde dusunuyor onunda bahce kati ve arka cepheye bajiyor o da memnun degil. Ya kiraya verip baska yere kiraya cikicaz yada satip cikacaz. Esim satmaktan yana cunku evimiz yeni dolaplar banyolar yerler. Kiraci mahveder diyor. Bende kirata verme derdindeyim. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Galiba bunun icin istihareye yaticam eve tasinica mi yapayim tasinmadan mi gerci tasinmadan da yapamam da

Anladim cnm hayirlisi olsun.cok zor tasinmak Allah yardimcin olsun..

hakkinizda hayirli olan olsun cnm .. eger satip sattiginiz fiyata baska yerden istediginiz gibi alma imkaniniz varsa bencede satin , evin herseyi yeniyse gercekten kiracilar kendi malimiz degil zaten diye hor kullana biliyor .. tasinmadan istihare yap canim satmak hayirmudir diye .. hakkinizda hayirli olan olsun canim benim .. bizde yoldayiz arabayla , muzik esliginde gidiyoruz , bayiliyorum araba yolculuklarina..

Cnm yolculuk nereye hayirli yolculuklar..

Oglanin sacini kestirmeye geldim malum bugun babamiz yok. Erkek isleri de bende. Sonra yemek yiyip gorumceme davetliyiz dun bendeydiler bu aksam biz onlardayiz. Firsat bulursam girerim sevgiler

Hayat muşterektir diye buna diyolar sanirim cnm...afiyet olsun..
Aynen vallaha babam hep der ters olmus bu kiz diye. Matkap bile kullanirim priz degistiririm. Avize takarim. Hatta beko fabrikasinda calisiyordum ben tv bile tamirinden anlarim. Muhasenedeydim ama o zmn bekardim mesai yazdirip bantta calisirdim. Badana yaparim iyi pervaz cekerim. Cogu erkekden daha erkekim

Aynen canim benim koca bu saydiklarinin hicbirini yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…