Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Böyle erkek gibi kadından korkmam işte,maşallah sana canım Allah nazardan saklasın marifetli

Masallah cnm aslinda insanin kendi işini kendisinin halledebilmesi guzel bisey..her evdede bi anlayan olmali.

Stresten cnm ağrın..uzme kendini..desemde olmuyor biliyorum...seni burda gormeyi inan oźlemisim..

Canım sağolasın.kalbim aciyor yasadiklarimdan..Geleceğe dair hayallerim yarım,oğlum yarım en çok bu üzüyor.sorarim size hangi baba evladını 1 haftadır merak Edip aramaz? Saskinim,üzgünüm,soktayim...
Ve ben anneyim evladım için güçlü olmak zorundayım...Sizleri tanıdığım için çok mutluyum..Dualarinizda banada yer verin olur mu,çok kırgınım çok......

Hoşbulduk canım oğlum mizmizlandi çıkmak zorunda kaldım bugünde annemde misafirimiz vardı giremedim.daha iyiyim baş agrilarim hariç ((

Böyle erkek gibi kadından korkmam işte,maşallah sana canım Allah nazardan saklasın marifetli
hosgeldin canim. Hakkinda hayirlisini dileyecegim senin icin.
Masallah cnm aslinda insanin kendi işini kendisinin halledebilmesi guzel bisey..her evdede bi anlayan olmali.
evet kesinlikle katiliyorum. gorumcemin kocasi hiiic anlamaz biz onla birlikte hallederiz islerimizi. gerci esimde yapar Allah var ama yinede kendisi yapinca insan daha hosnut oluyor.
canim olaylar ne bilmiyotuz. Yanlis anlama tek tarafli yargi olmaz. zaten yargilayacak olan da biz degiliz. Hakkinda hayirli olani yazsin Rabbim kaderine. cok guzel bir soz yazmissin. biz anneyiz ve guclu olmakzorundayiz her daim. ama anne de olsak kadiniz insaniz. maalesef erkekler ne bizim kadar dusunceli ne de bu kadar naif olamiyorlar.

merhaba kizlar nasilsiniz? yorucu bir gun sonunda evimizdeyiz. cocuklari uyutuyorum. adet agrilari ve asabiyeti basladi bir haftaya adet olurum muhtemel. genelde oyle oluyor. siz nasilsiniz? ayy pazartesi buyuk gun neler olacak bakalim. Bursalim 123 belirtilerin var mi muzikk04 sen de belirti var mi? ayycok heyecanliyim yaa sanki kendim hamileyim ne oluyosa

Erkeklerin dogasinda var cnm benim sen gittin ya simdi ona gorede sen suclusundur kesin ben ne yaptim demez ,,özlemezmi mutlaka ozluyordur ama iste erkeklik

Ayni cnm gunluk kosturmaca..hayirlisi bakalim guzel haberlerle gelirler ins..cnm buarada bana 1 tane daha eklermisin.

Ne cabuk geliyor hastalik degil mi cnm..ben daha test yapcam heycanli surec dedigin zamani dun gibi hatirliyorum..bende daha olamadim

Son düzenleme:
Bende yoğun bir gün geçirdim anca şimdi yaza bildim adet olmadım bir haftadır çok şiddetli belim agriyo normalde adet olmadan iki gün önce başlar olunca geçer bu ay böyle oldu hep agriyo gecmiyo annem e söyledi oda adet olamiyon diye agriyodur dedi spiral takılı olduğu sürece hep önden olurdu acaba çıkarttım diye mi gunundemi olcak bilmiyorum inşallah olmaz

Bana sen hamilesin gibi geliyor canim hayirlisi olsun insallah gelir minik prenses

Canım adet belirtisi Yok bekliyorum bakalım heyecanlıyım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…