- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.701
Canim catlama uzwrine 8 gun say. O zmn kanda belli olur. Senin gec yumurtladigin icin gec belli olur. Gec dollenme oluyor yani.Günaydın kızlar şimdi ben eğer hamiley sem geç dollenmeme olacak biliyorsunuz ben çok geç yumurtladim yoksa şimdiye kadar belli olurdu
İnsAllah hamilesindir cnm. Test yaptin mi yine?Benim bat günüm 5 gün geçti arada bir sancım oluyor ama adet sancısı gibi değil hemen geçiyor
Yok yapmadım geçen yaptığımdan sonraİnsAllah hamilesindir cnm. Test yaptin mi yine?
Çatlama üzerinden bugün 9 gün geçti normalde bugün adet olmam lazım şu an herhangi bi şey yokKac gun gecti catlama ustunden
Yarin sabah kan ver cem canim bu gün çatlama üzerinden 9 gün geçti eğer bu gün adet olmazsam yarın belli olur herhalde sonuçlar salı gunu çıkar yarın bir tane idrar testi de alvamCanim catlama uzwrine 8 gun say. O zmn kanda belli olur. Senin gec yumurtladigin icin gec belli olur. Gec dollenme oluyor yani.
Sagol cnmAllah kabul etsin canim.
Canım ben yarın kan tahliline gidicem ama hastane bana çok uzak bende aile hekiminde yapti rica m ordada sonuçlar bir gün sonra cikiyo bende yarın evde de test alayım yapayım yarın alıp salı sabahı ilk idrarlami yapsam bide benim evde çıkmaya bilir geç yumurtladigim için kanda çıkar insallahmuzikk04 ve Bursalim 123 bence 2nizde hamilesiniz insallah..jan tahlininie gidemesenizde evde test yapin vee ilk burdan haber verin
Inşallah canım güzel haberlerle gelirizBana dahayatsn ın dedigi gibi geliyor sanki bu hafta icinde iki hamile haberi de netlesecek gibi hayirlisi olsun hakkinizda
Tabi cnm aile hekimi hem rahat hem de yakin olur..yani enazindan bizim burda oyle..tabi gec dollenme olsada belki teste cikar.insan bigun bekleyemiyor degilmi heycandan:))Canım ben yarın kan tahliline gidicem ama hastane bana çok uzak bende aile hekiminde yapti rica m ordada sonuçlar bir gün sonra cikiyo bende yarın evde de test alayım yapayım yarın alıp salı sabahı ilk idrarlami yapsam bide benim evde çıkmaya bilir geç yumurtladigim için kanda çıkar insallah
Aslında ben kan sonucunu beklicemde benim küçük oğlan beklemiyo bana yarın okuldan gelirken test alcakmiş ben almicakmisim o alcakmiş benden daha heyecanlı hakikaten günler gecmiyo belim agriyo acaba adet mi ol cam düşünmekten duramiyorumTabi cnm aile hekimi hem rahat hem de yakin olur..yani enazindan bizim burda oyle..tabi gec dollenme olsada belki teste cikar.insan bigun bekleyemiyor degilmi heycandan:))
Yok canım yanlış anlamam.tabiki yargılayacak değilsiniz.konu sudan sebep emin ol anlatsam nerde yanlışın dersin..En yakın arkadaşım ile paylaştığım da çok sinirlendi..Senlik durum yok ne bu şimdi diye..Keşke hatam olsaydı o konu üzerinde.adima ne kadar eminsem,suçum olmadiginada eminimhosgeldin canim. Hakkinda hayirlisini dileyecegim senin icin.
evet kesinlikle katiliyorum. gorumcemin kocasi hiiic anlamaz biz onla birlikte hallederiz islerimizi. gerci esimde yapar Allah var ama yinede kendisi yapinca insan daha hosnut oluyor.
canim olaylar ne bilmiyotuz. Yanlis anlama tek tarafli yargi olmaz. zaten yargilayacak olan da biz degiliz. Hakkinda hayirli olani yazsin Rabbim kaderine. cok guzel bir soz yazmissin. biz anneyiz ve guclu olmakzorundayiz her daim. ama anne de olsak kadiniz insaniz. maalesef erkekler ne bizim kadar dusunceli ne de bu kadar naif olamiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?