- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.741
Cnm bende senin duani bitirdim oglen,,,bikac sonra hastalandim.dedim bukadar olur...sen mealini oku olur dedin ama icim yinede rahat etmedi hastayken..ohh dedim iyiki sabahtan baslamisim..:))Whiteandblue canim 1 tane daha okudum 3 tane yazarsin toplam :)
Ne cabuk geliyor hastalik degil mi cnm..ben daha test yapcam heycanli surec dedigin zamani dun gibi hatirliyorum..bende daha olamadim
Cnm benim dun yada bugun bekliyodum bugun hastalandim..bu ay dusunuyodum bebis ama haziran a erteledim bizim senle takvim ayni..inanasim gelmiyor tabiki takvime ama iste ruyamda malum oyleydi...Kiz senin gunun gecmedi ?
Canlar kusura bakmayin heryerde internetim olmuyor , ve girip yazamiyorum ama aklim burda.!
Whiteandblue canim dua yi ben ancak persembe cuma okuyup vitirebilirin simdiden haber edeyim
Hastayken sessizcekimsesizce okuyabilirsin dedi ama icim rahat etmedi ben bugun hastalanmadan bitirdim..ama sen oku dersen senin yerine okuyabildigim kdr okurum cnm..yol yorgunu hemen okuyamazsinKiz senin gunun gecmedi ?
Canlar kusura bakmayin heryerde internetim olmuyor , ve girip yazamiyorum ama aklim burda.!
Whiteandblue canim dua yi ben ancak persembe cuma okuyup vitirebilirin simdiden haber edeyim
28 gunde bir oluyorumya hemencecik geliveriyor:))Kiz senin gunun gecmedi ?
Erkeklerin her konuda akilsizlik yaptigi asikar zaten canim. Haklisin tabi ki. Sucsuz oldugu halde burde aramamasi daha cok can sikici. Babanda yaninizda mi canim esini cekip konussa bazi durumlarda buyuklerin mudahalesi iyi olur gibi geliyor bana. Mesela esim beni cookuzmustu direk babasibi arayip alin oglunuzu dedim. Babasi da aldi bi guzel insan etti geri gonderdi. Simdi yerse uzsun. Saolsun kayinpederim cok sever beni. Oglumu atarim seni birakmam der her zaman. Mesela esinin annesi babasi akrabasi aramiyor mu hic?
Kizlar topik konumuz disi olcak ama size birsey sorcam..gunes lekeleri icin yuzunuze kullandiginiz bi krem var mi?gunes kremi haricinde..yok etmek icin dun bikac topige baktim. Yillardir bi eczaneden siparis ediyolarmis biyer varmis cogu iyi demis ama bikac kisi geri geldi lekeler demis yoksa alcaktim..
Canim tamamen senin kalbinin temizligiyle alakalı ne kadar istemişin demekki Allah razi olsun Allah kabul etsin dualarimizi hayirlisiyla hepimize kiz evlat tattirsinCnm bende senin duani bitirdim oglen,,,bikac sonra hastalandim.dedim bukadar olur...sen mealini oku olur dedin ama icim yinede rahat etmedi hastayken..ohh dedim iyiki sabahtan baslamisim..:))
Aglatcan beni simdi amaAhhh canim ahhhh,21 yıldır benim annem babam ayrı,ben tek çocuğum yani eşim de doğal olarak tek damat..Annem yanlız yaşayan biri,çok çağdaş biridir annem diye söylemiyorum tam konuşmacı..Gel gör ki bana göre anneme de saygısız eşim...Kaynanam kayınpeder sağ fakat 6 yıldır evliliğim süresince bırak oğullarını kenara çekmeyi,bana hak vermiş değiller..Hatta ogullarinin gözü önünde oğlum yapmaz etmez lafları bolca..Bu durumdan eltimin haberi var ben haber verdim ama onlar dahi çalmadı kapiyi,düşün...Bir garip aile,hangi birini anlatayım..Özelden bile yazsam sana yaşadıklarımi madde halinde buneee yaaaa dersin....Allah razı olsun canım buda benim sınavım Allah'ıma sığınıyorum bol bol dua ediyorum evladım için..Sabrın sonu selamet inaniyorum,çok sukur
Senden Allah razi olsun cmmCanim tamamen senin kalbinin temizligiyle alakalı ne kadar istemişin demekki Allah razi olsun Allah kabul etsin dualarimizi hayirlisiyla hepimize kiz evlat tattirsinmasallah ne guzel bi grup olduk biz vesile olan Whiteandblue dan da Allah razi olsun
Genelde tarifleri oluyo ben hazir bisey istiyorum..severim aslinda soyle biseyler hazirlayip surmesini..mesela her kahve sonrasi telveler yüzümdedir:)) busefer hazir bisey olsun ugrasmayim istedimCanım Instagram'da sems Arslan'ın sayfasına yazsana kadın cevap veriyor genelde..Yada Suna Dumankaya nin internetten sayfasına bak
Cnm bundan 7 sene once yoktu malesef ..Kızlar bir şey sorucam aranızda 4d ultrason yaptıran var mı?
Canım şimdi 4d ultrasonlar renkli ultrasonlar varmış özellerde fiyatı ne düzeyde acaba?Cnm bundan 7 sene once yoktu malesef ..
Hic bilmiyorum cnm yarin olmazsa kizlara sorayim buaralar cok hamişimiz varda okulda..bilgi alirsam yazarim.Canım şimdi 4d ultrasonlar renkli ultrasonlar varmış özellerde fiyatı ne düzeyde acaba?
Canım şimdi 4d ultrasonlar renkli ultrasonlar varmış özellerde fiyatı ne düzeyde acaba?
Iyi gecelerrr sanki o gorumcesine gitcegini yazmisti canmIyi gcler kizlar yarin grsrz artik...:))Whiteandblue cnm yoktun pek bugun iyisin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?