Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bir de devlette mi özelde mi Doğum yaptınız? Devlette yaptıysanız ilgi alaka nasıl herhangi olumsuz şey var mı?
Özelde yaptim canim sanci odasinda sadece ben vardim devlette yanyana sanci ceken bayanlar ouyormus kalabalik oluyo diye duydum
Günaydın kızlar iyi bir hafta olması dilegiyle
gunaydin demeyim artik ikindi olcak nerdeyse :) amin insallah hepimiz icin de guzel bi hafta olsun

Günaydın kızlar ben gittim kanımı verdim yarın sabah 10 da belli olacak
Insallah mutlu haberi aliriz yarin umitliyim senden canim
Gunaydin canlar .. cok mutluyum isi aldim ..
Ayin 10'da is basi kizlar .. Dualarinizi eksik etmediniz hepinizden Allah razi olsun
aaa ne guzell cok sevindim hayirli olsun :)

hayatsn gunes lekesi ve cil var bendede. Lazerle alduracagim firsat bulsam. Kremler hiic ise yaramiyor yine cikiyor cnm.
Kiz senin gunun gecmedi ?

Canlar kusura bakmayin heryerde internetim olmuyor , ve girip yazamiyorum ama aklim burda.!
Whiteandblue canim dua yi ben ancak persembe cuma okuyup vitirebilirin simdiden haber edeyim
Tmm cnm benimki biterse sana yardim ederim.
Iyi gcler kizlar yarin grsrz artik...:)) Whiteandblue cnm yoktun pek bugun iyisin degil mi?
Cok sukur canim iyiyim. Bu hafta kocam evde simdi duvar kagidi almaya gitti oturma pdasinin kagidibi ne zmndir degistirecekti bugun onu halledicek. Ufak oglan atesli ama hasta degil cozemedim. Ugrasiyoruz iste.

Bir de devlette mi özelde mi Doğum yaptınız? Devlette yaptıysanız ilgi alaka nasıl herhangi olumsuz şey var mı?
İkisini de ozelde ve cokmemnun kaldim. 3. Devlette yapiyim diyorum esim kalbul etmiyor onlarin sulale gelir dogumda cunku. Hakkimizda hayirlisi bakalim.

Günaydın kızlar ben gittim kanımı verdim yarın sabah 10 da belli olacak
Hadi insAllah hamilesindir cnm testaldimi oglusun?
Gunaydin canlar .. cok mutluyum isi aldim ..
Ayin 10'da is basi kizlar .. Dualarinizi eksik etmediniz hepinizden Allah razi olsun
Bugun aldigim eeeennn guzel haber bu cok sevindim canim gozunaydin. Rabbim saglikli da bir kiz evlat nasip etsin bakalim. İstihareyi dinledin hersey gonlunce oldu. Bana da cesaret ver yapmaya korkuyorum yaa

Whiteandblue merak ediyoruz canim ses verrrr :)
Huu huu nedirsiiz canolar?
Benim herif evde anam ne yimek bitiir ne pulasih. Vallah insaiktan cikmisam visss
Ufak oglum atesli dr gidemedim. Kocam gitti duvar kagidi almaya oturma odasinin kagidini degiscek. Valla yorgunum ya bi yandan supur sil. Bi adt olsam da rahatlasam. Sen nassin canim

Bugun 21. Gunum acaba test yapsam mi bir iki gun biraz istegim artti bu aralar iskillendim cunku. Acaba yine mi yumurtluyorum

Merak ettik cnm seni aman bundan olsun yeterki...tasinma olayindan vazgectiniz ozaman...gecmia olsun oglusuna...benim oglumda ctesi hastaydi..mecbur antbytk aldi..dr gecmez dedi..bendede bugun var kirginlik..ortalikta hastalik geziniyor kizlar..bem dun gece aniden ateslendim ama gecti ates...sanirim mikrobik hastalik yayiliyor...

Viral enfeksiyon bencede. Tasinma olayindan vazgecmedik de dun esim arastirma yapti biraz tanidik arkadaslari var emlakci aradi hepsi okullar acilinca tasin diyor. Simdi olan evler cok ic acici degil. Esimde biraz daha dursun diyor ben aslinda tasinmak istiyorum da icime sinmeyen bir yere de tasinmam zaten. Sanirim askiya kaldi yine. Ya aslonda gorumcemden de ayrilmak istemiyorum. Yine ayni yerden ev alalim diyoruz biz. Cocuklarda birlikte buyur ne guzel 4 oglan belki ben bir kiz olursa aralarina ohh dadundan yenmez. Hakkimizda hayirlisini versin Rabbim canim.

Suan beni gormelisin coook kirliyimm hem ev hem ben temizlige bayan cagirdim nazlandi bi naz bi niyaz ona sinir olup kendim basladim mutfak dolaplarini siliyorum suan persembe gelecek birisi ama yarım gun kalani da o halleder heralde cok yoruldum uc gundur evle ugrasiyorum bu kadinlik ne zor ya

Masallah ne guzel gorumceyle anlasabiliyosan ne mutlu Allah korusun derim ben beni yanyana hatta mumkunse ayni il sinirlari icinde yasatmasin anlasamam ben

Ay canim dikkat et ya. Gelince halleder kadin bosver uorma kendini.
Masallah ne guzel gorumceyle anlasabiliyosan ne mutlu Allah korusun derim ben beni yanyana hatta mumkunse ayni il sinirlari icinde yasatmasin anlasamam ben
İnsandan insana fark ediyor. Bizde bazi sikintilar yasadik ama hepsi gecmiste kaldi. Cok sukur arkadas kanka abla hersey benim icin. Tabiki ikimizinde sinirlari var. Ortak yonlerimiz hic yok ama o beni taniyor ben onu. O da Rabbimin kulu cok sukur hayirli insanlarla karsilastim. Rabbim can sagligi versin.

Gecmis olsun kizlar hayatsn Whiteandblue Allah sifa versin
Amin canimm
Oğlum öğlen test almış ama yapmadım yarın sabah yapicam sabah daha garanti oluyo yazıyordu bende yapmadim
canim 12 gun gecti ki cikar testte yap sen hattasu icme ayni lh testi gibi idrarini tut. O zmn net cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…