Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aglatcan beni simdi ama
Allahim kimseyi ağlamasın..Benim yaşadıklarım 6 yıldır bir ben bir Allah bilir.tabi ki eşimde haklıdır kendince..Ama hep ben benim de hatam vardır dedikçe hatalı olmuşum onu anladım..Özünde iyi bir insan seviyorum ama söz konusu ailesi oldu mu akan sular duruyor,ben ve oglum gözünde ailesi degilmisiz demekki..Kendi bilir ne diyim..

Bir de devlette mi özelde mi Doğum yaptınız? Devlette yaptıysanız ilgi alaka nasıl herhangi olumsuz şey var mı?
Günaydın canım ben özel de yaptım..Haliyle çok rahattim ilgi alaka.malum herşeyin başı para..Devlette iyi şeyler duymadığım için özeli tercih etmiştim,gorumcemden biliyorum

Tekrar merhaba çok takip edemiyorum ilginiz için teşk. benimkiler 5 ve 2 yaşındalar adetim 28 gün oğullarımın ikisi de yumurtlama günü oldu tahminim 14. Gün bakalım hayırlısı çok istiyorum bir kızım olsun

Zaman cnm zaman..kimine kendini kimine hayati tanitir. Esinde zamanla bunu anlar ins..ne guzel demissin seviyorum aslinda diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…