- 13 Mart 2017
- 201
- 251
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.761
Sağol canım bekliyorum haberHic bilmiyorum cnm yarin olmazsa kizlara sorayim buaralar cok hamişimiz varda okulda..bilgi alirsam yazarim.
Değişik aile tipi,anlatması uzun..Allah kalplerine göre versin diyim en iyisiBirdemetumut cnm eşine kizginsin ama ailesinin gelmemesi bi arayip sormamasi da uzuyo seni.eltin önayak olsa bari abisiyle bi yuvayi kurtarmak nekadr sevaptir..
Allahim kimseyi ağlamasın..Benim yaşadıklarım 6 yıldır bir ben bir Allah bilir.tabi ki eşimde haklıdır kendince..Ama hep ben benim de hatam vardır dedikçe hatalı olmuşum onu anladım..Özünde iyi bir insan seviyorum ama söz konusu ailesi oldu mu akan sular duruyor,ben ve oglum gözünde ailesi degilmisiz demekki..Kendi bilir ne diyim..Aglatcan beni simdi ama
Günaydın canım ben özel de yaptım..Haliyle çok rahattim ilgi alaka.malum herşeyin başı para..Devlette iyi şeyler duymadığım için özeli tercih etmiştim,gorumcemden biliyorumBir de devlette mi özelde mi Doğum yaptınız? Devlette yaptıysanız ilgi alaka nasıl herhangi olumsuz şey var mı?
Günaydın kızlar iyi bir hafta olması dilegiyle
Günaydın kızlar ben gittim kanımı verdim yarın sabah 10 da belli olacak
Gunaydin canlar .. cok mutluyum isi aldim ..
Ayin 10'da is basi kizlar .. Dualarinizi eksik etmediniz hepinizden Allah razi olsun
Tekrar merhaba çok takip edemiyorum ilginiz için teşk. benimkiler 5 ve 2 yaşındalar adetim 28 gün oğullarımın ikisi de yumurtlama günü oldu tahminim 14. Gün bakalım hayırlısı çok istiyorum bir kızım olsunmerhaba canım çocuklar kaç yaşında? benim de iki oğlum var bir 7 biride 2 yaşında. valla benimde cesaretim yok denecek kadar az. hatta şu aralar deli cesaretiyle bir işe kalkıştık Rabbim sonumuzu hayretsin inşAllah.ç düşünüyorsaan şimdiden yumurta takibine başla derim. adetin düzenli midir?
Hoşbuldum teşk. Hayırlısı olsun sizin için de yeni işinizHosgeldin canim topigimize
Hayır li olsun canı m yeni işinGunaydin canlar .. cok mutluyum isi aldim ..
Ayin 10'da is basi kizlar .. Dualarinizi eksik etmediniz hepinizden Allah razi olsun
Oooo süper bacimmm cok sevindim kuzum..Gunaydin canlar .. cok mutluyum isi aldim ..
Zaman cnm zaman..kimine kendini kimine hayati tanitir. Esinde zamanla bunu anlar ins..ne guzel demissin seviyorum aslinda diye.Allahim kimseyi ağlamasın..Benim yaşadıklarım 6 yıldır bir ben bir Allah bilir.tabi ki eşimde haklıdır kendince..Ama hep ben benim de hatam vardır dedikçe hatalı olmuşum onu anladım..Özünde iyi bir insan seviyorum ama söz konusu ailesi oldu mu akan sular duruyor,ben ve oglum gözünde ailesi degilmisiz demekki..Kendi bilir ne diyim..
Cnm kizlara sordum 4d ile baktiran yok..bende ozelde yaptim..devlette bazi yerlerde dogar dogmaz babayi almiyolar diye biliyorum.Bir de devlette mi özelde mi Doğum yaptınız? Devlette yaptıysanız ilgi alaka nasıl herhangi olumsuz şey var mı?
Hadi bakalim bekliyoruz cnm..gecmisi okuyorum suan..evdectest yapcaktin naptinGünaydın kızlar ben gittim kanımı verdim yarın sabah 10 da belli olacak
Gunaydin canlar .. cok mutluyum isi aldim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?