- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.801
Kolay gelsin cnm..zaten gelen bayanlarim kriterleri var genelde sorma saygim sonsuz ama gercekten bazen yoruyolarSuan beni gormelisin coook kirliyimm hem ev hem ben temizlige bayan cagirdim nazlandi bi naz bi niyaz ona sinir olup kendim basladim mutfak dolaplarini siliyorum suan persembe gelecek birisi ama yarım gun kalani da o halleder heralde cok yoruldum uc gundur evle ugrasiyorum bu kadinlik ne zor ya
Sagol cnm.
Demek oglusun dedigini yapti aldi testi annesine..bencede sabah ilk idrarla yapOğlum öğlen test almış ama yapmadım yarın sabah yapicam sabah daha garanti oluyo yazıyordu bende yapmadim
aa sabah ilk idrarla yaparsan da zaten saat onda alacaksin ben olsamm simdi yapardiiimmmmOğlum öğlen test almış ama yapmadım yarın sabah yapicam sabah daha garanti oluyo yazıyordu bende yapmadim
dogru canim insandan insana degisir ben mutevaziyimdir her zaman tevazudan yanayim o tam tersi isler boyle olunca anlasamiyoruz boyle uzaktan uzaktan iyi tabi hayat ne getirir bilemeyiz olmaz dedigin sey oluverir bianda buyuk konusmayimAy canim dikkat et ya. Gelince halleder kadin bosver uorma kendini.
İnsandan insana fark ediyor. Bizde bazi sikintilar yasadik ama hepsi gecmiste kaldi. Cok sukur arkadas kanka abla hersey benim icin. Tabiki ikimizinde sinirlari var. Ortak yonlerimiz hic yok ama o beni taniyor ben onu. O da Rabbimin kulu cok sukur hayirli insanlarla karsilastim. Rabbim can sagligi versin.
Amin canimm
canim 12 gun gecti ki cikar testte yap sen hattasu icme ayni lh testi gibi idrarini tut. O zmn net cikar
kritere saygim sonsuz canim iki kisi gelip yarim gun icinde cam silmiyorum demesi garip cam silmeden temizlik mi olur ki bu kriter degil sankiKolay gelsin cnm..zaten gelen bayanlarim kriterleri var genelde sorma saygim sonsuz ama gercekten bazen yoruyolar
merhaba canım öncelikle hoşgeldin. İnşAllah Rabbim gönlündekini razı eylesin sana. Ben araştırmalarımda sirkeli vajinal duş uygulayıp oğlu olan hiiiç görmedim ki başka forumlara da baktım bununla ilgili. Kızın olacağı doğuyor içime inşAlah da öyledir. İnşAllah güzel haberler alırsın bizi de haberdar et.Merhaba arkadaşlar 15 haftalık hamileyim bende kızım olsun diye ugrasanlardanim bir oglum var 14+5te doktor pipi göremedim kıza benziyor haftaya gel netleştirelim dedi. İns sağlıklı hayırlı bir kızim olur diye dua ediyorum hep. Yaptıgım seylere gelince bioritm takvimine dikkat ettim kalsiyumu fazla beslendim et ve alkali yiyecekler yemedim sık iliski yumurtlamada çift çizgiyi gördükten sonra bıraktım iliskiyi ve tabiki dua ettim sirke ile yıkama da yaptım. İns erkeğe donmez bu hafta cinsiyet.
Evde varsa testin yap tabi cnm
Yok tekrarlamadım canım ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı perşembe kan testi yaptıracağımmuzikk04 testi tekrarladin mi canim?
Valla daha ne olsun bence de olay cift cizgiyi gordukten sonra iliskiyi kesmekte ve sık iliskide bitiyor bence tabi dua en onemlisi bana da kızin olacak gibi geldi insallah prensestir göbustekiMerhaba arkadaşlar 15 haftalık hamileyim bende kızım olsun diye ugrasanlardanim bir oglum var 14+5te doktor pipi göremedim kıza benziyor haftaya gel netleştirelim dedi. İns sağlıklı hayırlı bir kızim olur diye dua ediyorum hep. Yaptıgım seylere gelince bioritm takvimine dikkat ettim kalsiyumu fazla beslendim et ve alkali yiyecekler yemedim sık iliski yumurtlamada çift çizgiyi gördükten sonra bıraktım iliskiyi ve tabiki dua ettim sirke ile yıkama da yaptım. İns erkeğe donmez bu hafta cinsiyet.
Yok tekrarlamadım canım ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı perşembe kan testi yaptıracağım
İnşAllah gönlündeki olur canım takılma. Çift çizgi görünce bırakıp kızı olan da var baş sayfada bak. Keşke sirkeyi de deneseydin. Hakkında hayırlısı olsun. erkek olursa daha 3. var canım :)Whiteandblue ben napayim nerelere gideyim benim oglum olma ihtimalim cok yuksek yaa cift cizgi ve iliski oyy oyy hayirlisi olsun gelseydi su 16. Hafta
3.yu goze alamam sanirim buyuk konusmayim ama benim psikoloji simdiden tek cocugu kaldirmiyor kardes guzelligi olmasa ikinciyi de yapmam da kardes olsun iyidir diye dusundum hayirlisi olsun insallah oglan da olsa kiz da olsa b ilerde bizleri üzmesinler yok saymasinlar iyi evlatlar olsunlar yanlis anlamayin 3.yu 4. Yu dusunen anneler tamamen benimle alakali :)İnşAllah gönlündeki olur canım takılma. Çift çizgi görünce bırakıp kızı olan da var baş sayfada bak. Keşke sirkeyi de deneseydin. Hakkında hayırlısı olsun. erkek olursa daha 3. var canım :)
Canım sıkma canını senin bat geçti mi yoksa daha var mı?Kizlar ben testi yaptım hamile değilim Eki Görüntüle 1976799
Dun olması gerekiyordu olmadı hiç bat belirtiside yok normal dede hiç şaşmaz kesin hamileyim dedim niye olmadı anlamadım çıkmamış olabilir mi yumurtlayali bugün 10 günCanım sıkma canını senin bat geçti mi yoksa daha var mı?
Bende dusunmuyordum ikinciyi. Hatta butun ne var yok dagittim. Herkes hamile oldugumu duyunca sok oldu. Hani istemiyordun diye. 3. İcin herkes yeter2 cocuk diyor hic ses etmiyorum. Hamile oldugu duysa yine sok olurlar cunku ailede 3 cocuklu kimse yok tek annem. O da erkegi bulmak icin yapmis. Bende kizi bulmak icin. Tek korkum onun imtihani 3. Evladiyla oluyor benim insAllah olmaz3.yu goze alamam sanirim buyuk konusmayim ama benim psikoloji simdiden tek cocugu kaldirmiyor kardes guzelligi olmasa ikinciyi de yapmam da kardes olsun iyidir diye dusundum hayirlisi olsun insallah oglan da olsa kiz da olsa b ilerde bizleri üzmesinler yok saymasinlar iyi evlatlar olsunlar yanlis anlamayin 3.yu 4. Yu dusunen anneler tamamen benimle alakali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?