Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bas sayfamiz okadar ozentili okadar guzelki cok hosuma gidiyo .. ah ah ne vardi eskiden boyle bi yontemden haberimiz olsaydi , kismet buguneymis .. ogullarimi cok seviyorum o ap ayri bi konu hele simdi kucugum evimizin nesesi Yaradana kurban .

dimi bende bazen diyorum ama bu sefer de diyorum ki kızım olsa mavişim olmazdı diyorum iyi ki var şükürler olsun. şimdiki korkum ufaklığımın arada kalması ezilmez çok akıllı maşallah baya da başladı konuşmaya. ne biliyim ya korkularım var yani dhaa.

cnm dogum yapana kadar iyice buyuyecekki anne olarak biz kiyamiyoruz ama merak etme sen

cnm yazmnış ama çok parçalı toparlayamadım angeli. bekliyorum yazınca yapıştıralım.

cnm dogum yapana kadar iyice buyuyecekki anne olarak biz kiyamiyoruz ama merak etme sen
valla yüzüne bakıp ağlayasım geliyor ya. ufağa da hamileyken buyugume bakıp ağlardım hep hamileyken. annelik çok kutsal gerçekten hem çocuk istiyorsun kardeşi olsun diyorsun hem de ona kıyamıyorsun.

MasaAllah canim. Hic bisey olmaz sen dogurana kadar o buyumus olur biraz daha .. korkularini kaldir at bi kenara cnm bende ucuncuye hamileyken uccocuk nasil becerecem diyordum ama hersey akisina goreilerliyo alisiyor insan

Kizlar birdemetumut yarin dr a gidiyoya bikac soru soracak dr..a yumurtlama gununden oncesi kizbebek...vajinal dusu olumsuz etkisi olurmu vs...ins dr cvplar...bursalim da gidecek aslinda olmazsa yarin konusurusuz ..

valla yüzüne bakıp ağlayasım geliyor ya. ufağa da hamileyken buyugume bakıp ağlardım hep hamileyken. annelik çok kutsal gerçekten hem çocuk istiyorsun kardeşi olsun diyorsun hem de ona kıyamıyorsun.
Hersey onlar icin degil mi şu hayatimizda kuzularimiz bizim ama emi ol dogdugunda okadar kucuk olmayacak

MasaAllah canim. Hic bisey olmaz sen dogurana kadar o buyumus olur biraz daha .. korkularini kaldir at bi kenara cnm bende ucuncuye hamileyken uccocuk nasil becerecem diyordum ama hersey akisina goreilerliyo alisiyor insan
aynen cnm zaten akışında hayat devam edecek inşallah ama işte ne biliyim bazen deli olduğumu düşünüyorum. oh diyorum demet rahatsın şimdi çocuk nerden çıktı diyorum bazen deli gibi istiyorum böyle karışık ruh hali işte..
Hersey onlar icin degil mi şu hayatimizda kuzularimiz bizim ama emi ol dogdugunda okadar kucuk olmayacak
tabi cnm 3 yaş olacak araları zaten ama ana yüreği işte ya değişik karışık duygular..

ben şöyle bir yöntem de yaptım kızlar. forumlarda bir yöntem uygulayıp kızı olan arkadaşları da ekliyorum. uyeliğinin aktif olup olmaması önemli değil. önemli olan yöntemle kızı tutturmuş olması. böylelikle ne kadar çok yöntem teknik o kadar biz ve bizden sonra gelecek olan annelere fikir olur diyo düşünüytorum. siz de bulursaniz beni etiketleyerek ekley

Bakalım benim ki ne zaman çatlıyacak çok merak ediyorum .Ben ilk defa ovülasyon kullanıyorum.
Amin canım aminnnnn
ben üç tane okudum çarşambaya biter inş

Ilk sayfayi alici gozuyle okudum tekrar benim gibi olup da kiz olanlar var ama bunlarin arasinda sanirim en karamsari benim su 16.hafta gelse de kurtulsaniz benim karamsar mesajlarimdan ya ozellikle ben iliski oncesi okudugum enam suresine cok guveniyodum acayip icten okudum ama gel gorki abdestim onceden kalan oje kalintisindan dolayi olmamis niyet onemli diye dusunup kendimi teselli ediyorum iliski oncesinde cok fazla dua ettim insallah kabul olmustur

arasi fazla olsa da dusunurdun sanki canim anne yuregi dedigin gibi ben hamile kalmadan once cok dusunuyodum ama boyle kardesi olan yavrulari gorunce istiyorum iyiki olmus diyorum ilk zamanlar zor olacak tabi ama sonrasi onlar icin iyi olcak insallah bir de benim bi tanidigm 45 yasinda cocuk dusunuyo diger yavrulari buyuk bayagi unv filan giden var ama kadin tutturmus cocuk istiyorum ne gerek var rahatini bozmaya diyoruz anlamiyor kizi da var oglu da valla bu cocuk istegi degisik bi olay demekki gonle soz geciremiyo

Canim duayi okurken lalan ojeye takilmisdin ama bilmeden yapilan birsey sonucta bilerek yapmamissin. Rabbim gonulden geceni gorur bilir. İnsAllah hepi.iz okuduk kabul edecek Rabbim hayirlisiyla. Lutfen guzel dusun olumlu dusun olur mu?

Ay 45 de cokmus ama anne ozluyor bebek sevgisini. Gonul iste dedigin gibi soz gecmez ki gulum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…