- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.761
Kuzummm cook sevindimm evinde mutlu huzurlu gunlerin olsun insallahhhKızlar iyi akşamlar,nasılsınız? Ben bugün eve geldim.esim annemden de özür diledi daha doğrusu kusura bakma anne dedi (biraz dil ucu söylendi gibi gelse de) kadın yuvayı toparlayıci diye dusunerekden uzatmadim artık..Umarım bundan sonra güzel günler görürüz ailece.Allah'ım kimsenin evinden sağlık ve huzuru eksik etmesin ceken bilir.yarin kadın dogumda kontrolum var kızlar 18.45 de..Dua edin bana da çok korkuyorum (
Whiteandblue canım sen biliyorsun ya korkumu sanırım o etkili (
hayatsn canım soruları bekliyorum
Bu arada Meryem suresi kime okunuyor canlar,yarından sonra Allah izin verirse bende katiliyim diyorum
Selam ve dua ile hepinize,seviliyorsunuz
Yapıyorum canim haftaya perşembe kadın doğuma gidicem hem kontrol amaçlı hemde bebek istediğimi soylucem çok beklemek istemiyorum canimaynen cnm onlara göre hava hoş tabi. takip yapıyor musun cnm bu ay?
Sağol canım sen ne zaman başlıyorsun karar verdinmiNe guzel hepsi kiz gosteriyomus hadi hayirlisi cnm
Sağol canım sen ne zaman başlıyorsun karar verdinmiNe guzel hepsi kiz gosteriyomus hadi hayirlisi cnm
canımmmm çok çok sevindim inan ki. Rabbim inşAllah hep güzel günler göstersin. iyi yapmışsın canım adamların üstüne gittikçe maalesef sapıtıyorlar. çok yüz vermemekte fayda görüyorum ben yerine göre tabi ki. lazımlarsa şımartmak iyidir.Kızlar iyi akşamlar,nasılsınız? Ben bugün eve geldim.esim annemden de özür diledi daha doğrusu kusura bakma anne dedi (biraz dil ucu söylendi gibi gelse de) kadın yuvayı toparlayıci diye dusunerekden uzatmadim artık..Umarım bundan sonra güzel günler görürüz ailece.Allah'ım kimsenin evinden sağlık ve huzuru eksik etmesin ceken bilir.yarin kadın dogumda kontrolum var kızlar 18.45 de..Dua edin bana da çok korkuyorum (
Whiteandblue canım sen biliyorsun ya korkumu sanırım o etkili (
hayatsn canım soruları bekliyorum
Bu arada Meryem suresi kime okunuyor canlar,yarından sonra Allah izin verirse bende katiliyim diyorum
Selam ve dua ile hepinize,seviliyorsunuz
saol cnm evet hoşuma gitti bende bilgisayar açtıkça değitiriyorum cepten olmuyor. yada ben beceremiyorum.Whiteandblue kizin cok tatli yakismis cnm...bendede hala 2009 da oglumdaki duruyor..bende degistireyim biara..
suan benimki oyle ariyo ogunleriSAOL CNM 2 TANE YAZIYORUM SANA 3 KALIYOR ZATEN. İNŞALLAH CANIM BAKALIM. VALLA HEYECAN BİR DORUKTA Kİ, TÖVBE ADAMI BULUP HABİRE 5 GÜNDE İŞE GİRİŞESİM GELİYOR İSTEDİĞİMDEN DEĞİL DE KIZI İSTEDİĞİMDEN. BU GÜNLERİ İYİ ARAR ADAMLAR :)
ben yazmayim cunku formulum yok canim yazarsam millet erkek dogurur bana da kufreder p@Pamuk13 vesessizcekimsesizce ve @muzikk04 canlarım kız bebek ve bebek formülünüzü yazar mısınız? baş sayfaya yapıştıralım uğur getirir inşAllah.
Demetcim ben hic okumadim henuz .. camasir onaracam simdi ardindan okumaya baslarim persembeye kadar bitiririm ins ..saol cnm evet hoşuma gitti bende bilgisayar açtıkça değitiriyorum cepten olmuyor. yada ben beceremiyorum.
özlem senin hafızan iyidir cnm baştaki listeye bir bakar mısın? sanki birileri daha vardı kızı olupta listeye eklemediğim benmi yanlış hatırlıyorum cnm ya sana zahmet bir inceler misin tatlım
ya neden öyle diyorsun bak senin gibi yapıp kızı olanlarda var canım. uğuır getiri inşallah dualarımızı da ettik inşallah kızın olacak buna inan lütfen. hadi yaz sen..suan benimki oyle ariyo ogunleri
ben yazmayim cunku formulum yok canim yazarsam millet erkek dogurur bana da kufreder p
Alemsin kizsuan benimki oyle ariyo ogunleri
ben yazmayim cunku formulum yok canim yazarsam millet erkek dogurur bana da kufreder p
tamam canım inşallah. allah kabul etsin.Demetcim ben hic okumadim henuz .. camasir onaracam simdi ardindan okumaya baslarim persembeye kadar bitiririm ins ..
Artik olursa yazarim canim suan yazip milleti yanlis yonlendirmek istememAlemsin kiz.. cinsiyet belli olunca yaz tabi ins kizdir ve yazarsin surda su formulu kullandim diye
Cnm ben haziranda basliyorum yani o ay dusunuyorum insallh..sende mayista...pespese haberler aliriz ins.Sağol canım sen ne zaman başlıyorsun karar verdinmi
Tmm cnm bakayimsaol cnm evet hoşuma gitti bende bilgisayar açtıkça değitiriyorum cepten olmuyor. yada ben beceremiyorum.
özlem senin hafızan iyidir cnm baştaki listeye bir bakar mısın? sanki birileri daha vardı kızı olupta listeye eklemediğim benmi yanlış hatırlıyorum cnm ya sana zahmet bir inceler misin tatlım
saol cnmTmm cnm bakayim
Okuyamazsan paylasiriz cnmDemetcim ben hic okumadim henuz .. camasir onaracam simdi ardindan okumaya baslarim persembeye kadar bitiririm ins ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?