Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kuzummm cook sevindimm evinde mutlu huzurlu gunlerin olsun insallahhh

canımmmm çok çok sevindim inan ki. Rabbim inşAllah hep güzel günler göstersin. iyi yapmışsın canım adamların üstüne gittikçe maalesef sapıtıyorlar. çok yüz vermemekte fayda görüyorum ben yerine göre tabi ki. lazımlarsa şımartmak iyidir.

doktordan korkma canım bir iki üç diyene kadar geçip gidiyor. inşallah rahat geçirirsin kontrolünü de.

meryem değil yasin okuyoruz canım müzikk04 için. şimdi dağıttık biz listeyi canım. perşembe yenilenecek yeni listeye eklerim cnm.

Whiteandblue kizin cok tatli yakismis cnm...bendede hala 2009 da oglumdaki duruyor..bende degistireyim biara..
saol cnm evet hoşuma gitti bende bilgisayar açtıkça değitiriyorum cepten olmuyor. yada ben beceremiyorum.

özlem senin hafızan iyidir cnm baştaki listeye bir bakar mısın? sanki birileri daha vardı kızı olupta listeye eklemediğim benmi yanlış hatırlıyorum cnm ya sana zahmet bir inceler misin tatlım

Birdemetumut canim cok sevindim iyiki gitmisin evine , dil ucuylada olsa ozrunu dilemis , daha fazla uzatmayin ayni konular uzerinde tartismayin cunki konu uzadikca uzar ve huzurunuz bozulur , Rabbim ins yuvanizda muhabbeti sevgiyi daim etsin cnm . Cok mutlu oldum . Muayeneyide cok dusunme bi an evvel gecer gider ins .

suan benimki oyle ariyo ogunleri

@Pamuk13 ve sessizcekimsesizce ve @muzikk04 canlarım kız bebek ve bebek formülünüzü yazar mısınız? baş sayfaya yapıştıralım uğur getirir inşAllah.
ben yazmayim cunku formulum yok canim yazarsam millet erkek dogurur bana da kufreder p

Demetcim ben hic okumadim henuz .. camasir onaracam simdi ardindan okumaya baslarim persembeye kadar bitiririm ins ..

suan benimki oyle ariyo ogunleri

ben yazmayim cunku formulum yok canim yazarsam millet erkek dogurur bana da kufreder p
ya neden öyle diyorsun bak senin gibi yapıp kızı olanlarda var canım. uğuır getiri inşallah dualarımızı da ettik inşallah kızın olacak buna inan lütfen. hadi yaz sen..

Tmm cnm bakayim

Bas sayfamiz okadar ozentili okadar guzelki cok hosuma gidiyo .. ah ah ne vardi eskiden boyle bi yontemden haberimiz olsaydi , kismet buguneymis .. ogullarimi cok seviyorum o ap ayri bi konu hele simdi kucugum evimizin nesesi Yaradana kurban .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…