Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Tuhafiyeye bakmam lazim canim bulursam iyi olur. Yazik kiyamiyorum evde giyilir

Hemen ekliyorum canim cok ozur dilerim. Unuttuklarim oldu telden zor okuyor cunku.
Olsun canim cok mesaj var goxden kacabilir. Sen baslamissin calismalara insallah kiz bebisler doldurur kucaklarimizi. Ben suan takipteyim bakalim mayis erkek gosteriyor birde dugun telasimiz var. Haziranda istiyorum baslariz calismalara diyorum bende nasipse ama esler hep boyle sanirim. Esim sacma buluyor konusunca bu yontemleri filan. Rabbim gonlumuzu kalbimizi biliyor. Hepimize once saglikli sonrada kiz evlat nasip etsin insallah.

Gunaydin canim. Evet mesajlar birikiyor bazen hastayken cook ilgilenemedim o ara karisti biraz. Rabbime sigindik hakkimizda hayirlisi. İnsAllah sirayla hepimize gondersin kizlarimizi. Cin takvimini gozden kacirmamak lazim tabi. Benim nisan mayis temmuz eylul kiz. Bakalim ne zaman tutacak.

Sağol canım benim.Bundan sonra kendi istedi ailesine mesafe koymami.yok uzatmam ama eski ben de olamicam sanirim

Sağol canım benim,tamam psembe benide ekle kuzum.yeni kişi de Meryem mı okunacak yaşın mı?

Sağol canım benim.Bundan sonra kendi istedi ailesine mesafe koymami.yok uzatmam ama eski ben de olamicam sanirim
Aileye mesafe her zaman iyidir. Ben mesafelerin korundugu zaman sayginin da korunacagi kanaatindeyim. Esim eskiden kizardi onlar alismis vicik vicik gorusmelere. Soyleye anlata kavga ede bagirisa cagrisa anladi. Simdi kendi ailesine bile mesafeli. Gorumcemler vicik vicik. Biz gidince kont gibi karsilaniyoruz onlar gidince pervahsiz hareketlerle karsilaniyorlar cunku kendileri de oyle. Mesafe iyidir canim esinle bile yerine gore olmali. Eski sen asla olma tolere etme fazla yuz verme. Evde kadinin kiymetini bilecekler. İnsAllah hersey daha guzel olur canim.

Ya yine basladik susuzluga valla cok susadim. Saat on olsa testimi yapsam da su icsem kana kana....

Bu arada bas sayfayi arada kontrol edin yeni kiz denemis ve tutmus arkadaslari ekliyorum gordukce. Yontemlerini okuyun arkadaslar fikir olsun.

Herkese gunaydin arkadaslar. Hayirli bir gun olsun insAllah. İstanbul yagmurlu soguk bugun.
Günaydın canım formülü sormuşsun daha belli değil ama ben yumurtlamaya 2/3 gün kala bıraktım ondan tam emin değilim çünkü benim en son ilişkimde ovulasyon hala tek çizgiydi ertesi gün çift çizgi oldu ertesi gün yine çift gece yaptım test silikleşmeye başladı bu durumda sabaha doğru çatladı üç gün gibi oluyoryumurtlamaya kadar 4 kez ilişki oldu sirkeli su yaptım tavsiye bunu yapın bence hatta bunu kk da okudum bi tane eczacı kadının tavsiyesiymiş bulamıyorum onu en son yaptığımda da senin sıvamayı yaptım bence sizde riske girmek istemediğiniz ilişkide sıvama yapın bide baştaki sayfada bi arkadaş yazmış ya hiç bişey yapmadık sadece biraz daha rahim ağzına doğru boşalın diye bunuda es geçmeyin bence arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…