- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.821
Evet cnm tek sayili gunler diyordu..mantigini anlamadim hiicc ama...tabi yumurtlamadan 3 gun oncesi ciftede gelebilir oyuzden ozamanki duruma bi bakmak lazimAma acaba cift rakamlari gunlerde iliski olduda hep gece oldu yani bi sonraki gune cok yakin , nasil etsem ben acaba????????
Hemen ekliyorum canim cok ozur dilerim. Unuttuklarim oldu telden zor okuyor cunku.Whiteandblue cnm benim yumurta takibi listesine ekleyecektin.
Tuhafiyeye bakmam lazim canim bulursam iyi olur. Yazik kiyamiyorum evde giyilirCanim benim iki numaraninda ayni dizler hep gidiyo , burda top seklinde yada farkli desenlerde parcalar satiliyo yama gibi , ya utuleyerek yapistiriliyo yada dikiliyo kenarlarindan , ben hic denemedim , ama iki tane daha yep yeni pantolunu var bi deneyim diyorum .. orda yokmu oyle yama gibi parcalar satilan
İyi geceler cnmIyi geceler kizlar opyrm..
Olsun canim cok mesaj var goxden kacabilir. Sen baslamissin calismalara insallah kiz bebisler doldurur kucaklarimizi. Ben suan takipteyim bakalim mayis erkek gosteriyor birde dugun telasimiz var. Haziranda istiyorum baslariz calismalara diyorum bende nasipse ama esler hep boyle sanirim. Esim sacma buluyor konusunca bu yontemleri filan. Rabbim gonlumuzu kalbimizi biliyor. Hepimize once saglikli sonrada kiz evlat nasip etsin insallah.Hemen ekliyorum canim cok ozur dilerim. Unuttuklarim oldu telden zor okuyor cunku.
Gunaydin canim. Evet mesajlar birikiyor bazen hastayken cook ilgilenemedim o ara karisti biraz. Rabbime sigindik hakkimizda hayirlisi. İnsAllah sirayla hepimize gondersin kizlarimizi. Cin takvimini gozden kacirmamak lazim tabi. Benim nisan mayis temmuz eylul kiz. Bakalim ne zaman tutacak.Olsun canim cok mesaj var goxden kacabilir. Sen baslamissin calismalara insallah kiz bebisler doldurur kucaklarimizi. Ben suan takipteyim bakalim mayis erkek gosteriyor birde dugun telasimiz var. Haziranda istiyorum baslariz calismalara diyorum bende nasipse ama esler hep boyle sanirim. Esim sacma buluyor konusunca bu yontemleri filan. Rabbim gonlumuzu kalbimizi biliyor. Hepimize once saglikli sonrada kiz evlat nasip etsin insallah.
GunaydinHerkese gunaydin arkadaslar. Hayirli bir gun olsun insAllah. İstanbul yagmurlu soguk bugun.
Sağol canım benim insallah bir daha yasamayiz.kimseyede yasatmasin@Birdemetumut canim cok sevindim Allah mutlu etsin
Sağol canım benim.Bundan sonra kendi istedi ailesine mesafe koymami.yok uzatmam ama eski ben de olamicam sanirim@Birdemetumut canim cok sevindim iyiki gitmisin evine , dil ucuylada olsa ozrunu dilemis , daha fazla uzatmayin ayni konular uzerinde tartismayin cunki konu uzadikca uzar ve huzurunuz bozulur , Rabbim ins yuvanizda muhabbeti sevgiyi daim etsin cnm . Cok mutlu oldum . Muayeneyide cok dusunme bi an evvel gecer gider ins .
Sağol canım benim,tamam psembe benide ekle kuzum.yeni kişi de Meryem mı okunacak yaşın mı?canımmmm çok çok sevindim inan ki. Rabbim inşAllah hep güzel günler göstersin. iyi yapmışsın canım adamların üstüne gittikçe maalesef sapıtıyorlar. çok yüz vermemekte fayda görüyorum ben yerine göre tabi ki. lazımlarsa şımartmak iyidir.
doktordan korkma canım bir iki üç diyene kadar geçip gidiyor. inşallah rahat geçirirsin kontrolünü de.
meryem değil yasin okuyoruz canım müzikk04 için. şimdi dağıttık biz listeyi canım. perşembe yenilenecek yeni listeye eklerim cnm.
Sağol canım inşallah,insanın tek temennisi bu zaten,ev huzuru,çocuğu icinKuzummm cook sevindimm evinde mutlu huzurlu gunlerin olsun insallahhh
Bakalim canim kesin bilgi veririm. Persembe kime okuyacagimiz belli olsun kararlastiririz.Sağol canım benim,tamam psembe benide ekle kuzum.yeni kişi de Meryem mı okunacak yaşın mı?
Aileye mesafe her zaman iyidir. Ben mesafelerin korundugu zaman sayginin da korunacagi kanaatindeyim. Esim eskiden kizardi onlar alismis vicik vicik gorusmelere. Soyleye anlata kavga ede bagirisa cagrisa anladi. Simdi kendi ailesine bile mesafeli. Gorumcemler vicik vicik. Biz gidince kont gibi karsilaniyoruz onlar gidince pervahsiz hareketlerle karsilaniyorlar cunku kendileri de oyle. Mesafe iyidir canim esinle bile yerine gore olmali. Eski sen asla olma tolere etme fazla yuz verme. Evde kadinin kiymetini bilecekler. İnsAllah hersey daha guzel olur canim.Sağol canım benim.Bundan sonra kendi istedi ailesine mesafe koymami.yok uzatmam ama eski ben de olamicam sanirim
Günaydın canım formülü sormuşsun daha belli değil ama ben yumurtlamaya 2/3 gün kala bıraktım ondan tam emin değilim çünkü benim en son ilişkimde ovulasyon hala tek çizgiydi ertesi gün çift çizgi oldu ertesi gün yine çift gece yaptım test silikleşmeye başladı bu durumda sabaha doğru çatladı üç gün gibi oluyoryumurtlamaya kadar 4 kez ilişki oldu sirkeli su yaptım tavsiye bunu yapın bence hatta bunu kk da okudum bi tane eczacı kadının tavsiyesiymiş bulamıyorum onu en son yaptığımda da senin sıvamayı yaptım bence sizde riske girmek istemediğiniz ilişkide sıvama yapın bide baştaki sayfada bi arkadaş yazmış ya hiç bişey yapmadık sadece biraz daha rahim ağzına doğru boşalın diye bunuda es geçmeyin bence arkadaşlarHerkese gunaydin arkadaslar. Hayirli bir gun olsun insAllah. İstanbul yagmurlu soguk bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?