Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
arkadaşlar bilgisayarı açtım güncelleme yapacağım.
hayatsn ve sessizcekimsesizce yasini bitirdim dediler.
Bursalim 123 zuleyha83 ve muzikk04 kaç tne okudunuz kızlar?
Ben iki tane okuya bildim inşallah perşembe akşamına kadar bitiririm bu günlerde biraz yoğun geç iyo canim ama bitirecem senin adına da çok sevindim denemelere baslamis in hayırlı olsun inşallah kızın çok bekletmez bu ay gecsede bizde başlarsak günler gecmiyo sanki bu ay benim takvimleri n hepsi kiz diyo senin gönderdi gin takvimde kiz inşallah hakkımızda hayırlısı bekledikce sitres oluyoz

SAOL CNM 2 TANE YAZIYORUM SANA 3 KALIYOR ZATEN. İNŞALLAH CANIM BAKALIM. VALLA HEYECAN BİR DORUKTA Kİ, TÖVBE ADAMI BULUP HABİRE 5 GÜNDE İŞE GİRİŞESİM GELİYOR İSTEDİĞİMDEN DEĞİL DE KIZI İSTEDİĞİMDEN. BU GÜNLERİ İYİ ARAR ADAMLAR :)

utkumuz Canım merhaba. uzun zamandır yoksun nasıl geçiyor hamilelik? birşey rica edeceğim kız için bir formül denedin mi canım? yumurta takibi yumurtlama öncesi ilişki kesme vs gibi bilgi verebilirsen oona göre bizden sonra geleceklere liste bırakmak adına baş sayfamıza yazacağım cnm teşekkürler.

canım kaybolmaman adına seni baş sayfaya hamişimiz olarak yapıştırıyorum. böylelikle kaybolmazsın :) ayrıca topiğe sadecee kızı olanlar kız doğuranlar kız isteyenler değil hherkes gelebilir. bizlerde erkek anneleriyiz neticde anneyiz hepimiz. sevgiler canım

Ewt cnm kiz bebek istiyorum dun silikti cizgi bugun daaha net
canım beklenen adet tarihini yazar mısın?listemize ekleyeceğim? birde biz her hafta bir arkadaşımızza 41 meryem surasi okuyoruz canım kız evlat sağlıklı hayırlı evlat için. kulun kula duası en makbul olanıymış. her hafta 4-5 meryem suresi okuyorsun.. sende okuyabilirim dersen seni de ekleyelim canım listeye

Allah yardımcımız olsun canim benim bu ay ben rahatım stres yok ama biran evel önce mayıs gelsin de başlasam adamların da işine geliyo eşime sorarsan böyle çocuk yapilmazmis korunmican ne zaman olursa dicen ama tabi ben onu dinlemiyorum

A Angellgirl17 hayırlı olsun kızına hamilesin ne güzel. Rabbim bizede tattırsın hayırlısı ile. nasıl bir yol uyguladın tam yazarmısın cnm? baştaki listemize ekleyeceğim geçmişte buldum çok parça parça olmuş. toparlamakta zorlandım o yuzden istiyorum cnm.

aynen cnm onlara göre hava hoş tabi. takip yapıyor musun cnm bu ay?

arkadaşlar listemizi revize etiim. listeye eklenmek isteyen başka var mıydı? kızı olupta listeye eklemediğm var mı acaba? gözden kaçırdığım? aklınıza gelirse beni etiketleyin olur mu? eksiğimiz olması

Kızlar iyi akşamlar,nasılsınız? Ben bugün eve geldim.esim annemden de özür diledi daha doğrusu kusura bakma anne dedi (biraz dil ucu söylendi gibi gelse de) kadın yuvayı toparlayıci diye dusunerekden uzatmadim artık..Umarım bundan sonra güzel günler görürüz ailece.Allah'ım kimsenin evinden sağlık ve huzuru eksik etmesinceken bilir.yarin kadın dogumda kontrolum var kızlar 18.45 de..Dua edin bana da çok korkuyorum (
Whiteandblue canım sen biliyorsun ya korkumu sanırım o etkili (
hayatsn canım soruları bekliyorum
Bu arada Meryem suresi kime okunuyor canlar,yarından sonra Allah izin verirse bende katiliyim diyorum
Selam ve dua ile hepinize,seviliyorsunuz

Ne guzel hepsi kiz gosteriyomus hadi hayirlisi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…