- 13 Mart 2017
- 201
- 251
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.741
Sağol canım amin
Ben kendiminkini okumustum yardim olsun dedim kuzum benim...hastalaninca artik yardim etcez birbirimize cnmAa ben sessizcenin 5 eksigini okudun diye biliyorum benim 2 vardi okudum onlari.
Sende sagol cnm benimcanlar benimki bitti sagolsun hayatsn yardim ettiWhiteandblue bir de ben sıla arkadasimizin yasinini de tamamladim canim Allah kabul etsin insallah iyiki uzatmisiz yoksa hayatta okuyamazmisim icim rahat etti
Ben iki tane okuya bildim inşallah perşembe akşamına kadar bitiririm bu günlerde biraz yoğun geç iyo canim ama bitirecem senin adına da çok sevindim denemelere baslamis in hayırlı olsun inşallah kızın çok bekletmez bu ay gecsede bizde başlarsak günler gecmiyo sanki bu ay benim takvimleri n hepsi kiz diyo senin gönderdi gin takvimde kiz inşallah hakkımızda hayırlısı bekledikce sitres oluyozarkadaşlar bilgisayarı açtım güncelleme yapacağım.
hayatsn ve sessizcekimsesizce yasini bitirdim dediler.
Bursalim 123 zuleyha83 ve muzikk04 kaç tne okudunuz kızlar?
SAOL CNM 2 TANE YAZIYORUM SANA 3 KALIYOR ZATEN. İNŞALLAH CANIM BAKALIM. VALLA HEYECAN BİR DORUKTA Kİ, TÖVBE ADAMI BULUP HABİRE 5 GÜNDE İŞE GİRİŞESİM GELİYOR İSTEDİĞİMDEN DEĞİL DE KIZI İSTEDİĞİMDEN. BU GÜNLERİ İYİ ARAR ADAMLAR :)Ben iki tane okuya bildim inşallah perşembe akşamına kadar bitiririm bu günlerde biraz yoğun geç iyo canim ama bitirecem senin adına da çok sevindim denemelere baslamis in hayırlı olsun inşallah kızın çok bekletmez bu ay gecsede bizde başlarsak günler gecmiyo sanki bu ay benim takvimleri n hepsi kiz diyo senin gönderdi gin takvimde kiz inşallah hakkımızda hayırlısı bekledikce sitres oluyoz
canım kaybolmaman adına seni baş sayfaya hamişimiz olarak yapıştırıyorum. böylelikle kaybolmazsın :) ayrıca topiğe sadecee kızı olanlar kız doğuranlar kız isteyenler değil hherkes gelebilir. bizlerde erkek anneleriyiz neticde anneyiz hepimiz. sevgiler canımKızlar whhuuuuu hiç haber vermediniz yaa aşk olsun, şimdi gördüm topiği, çoğunuzu biliyorum sizde beni biliyorsunuz:)) her nekadar oğlum olacak olsada haala yılmadım bunu doğurayım hemen başlıcam kız bebek çalışmalara :) yardımlarınıza deneyimlerinize ihtiyacım varayrıca ilk sayfadaki bilgilere bayıldım elinize emeğinize sağlık
canım beklenen adet tarihini yazar mısın?listemize ekleyeceğim? birde biz her hafta bir arkadaşımızza 41 meryem surasi okuyoruz canım kız evlat sağlıklı hayırlı evlat için. kulun kula duası en makbul olanıymış. her hafta 4-5 meryem suresi okuyorsun.. sende okuyabilirim dersen seni de ekleyelim canım listeyeEwt cnm kiz bebek istiyorum dun silikti cizgi bugun daaha net
Allah yardımcımız olsun canim benim bu ay ben rahatım stres yok ama biran evel önce mayıs gelsin de başlasam adamların da işine geliyo eşime sorarsan böyle çocuk yapilmazmis korunmican ne zaman olursa dicen ama tabi ben onu dinlemiyorumSAOL CNM 2 TANE YAZIYORUM SANA 3 KALIYOR ZATEN. İNŞALLAH CANIM BAKALIM. VALLA HEYECAN BİR DORUKTA Kİ, TÖVBE ADAMI BULUP HABİRE 5 GÜNDE İŞE GİRİŞESİM GELİYOR İSTEDİĞİMDEN DEĞİL DE KIZI İSTEDİĞİMDEN. BU GÜNLERİ İYİ ARAR ADAMLAR :)
Allah yardımcımız olsun canim benim bu ay ben rahatım stres yok ama biran evel önce mayıs gelsin de başlasam adamların da işine geliyo eşime sorarsan böyle çocuk yapilmazmis korunmican ne zaman olursa dicen ama tabi ben onu dinlemiyorum
Ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptım sık ilişki sağlıklı beslenme benim yaptıklarım bunlar canımPamuk13 ve sessizcekimsesizce ve muzikk04 canlarım kız bebek ve bebek formülünüzü yazar mısınız? baş sayfaya yapıştıralım uğur getirir inşAllah.
saol cnm sağlıklı hayırlı bir evladın olsun inşallah.Ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptım sık ilişki sağlıklı beslenme benim yaptıklarım bunlar canım
Ne guzel hepsi kiz gosteriyomus hadi hayirlisi cnmBen iki tane okuya bildim inşallah perşembe akşamına kadar bitiririm bu günlerde biraz yoğun geç iyo canim ama bitirecem senin adına da çok sevindim denemelere baslamis in hayırlı olsun inşallah kızın çok bekletmez bu ay gecsede bizde başlarsak günler gecmiyo sanki bu ay benim takvimleri n hepsi kiz diyo senin gönderdi gin takvimde kiz inşallah hakkımızda hayırlısı bekledikce sitres oluyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?