- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.801
12. Haftada bile kiz oldugunu ogrenen var canim insAllah erkenden ogrenirsin kizceyi sende.Ilk sayfayi alici gozuyle okudum tekrar benim gibi olup da kiz olanlar var ama bunlarin arasinda sanirim en karamsari benim su 16.hafta gelse de kurtulsaniz benim karamsar mesajlarimdanya ozellikle ben iliski oncesi okudugum enam suresine cok guveniyodum acayip icten okudum ama gel gorki abdestim onceden kalan oje kalintisindan dolayi olmamis niyet onemli diye dusunup kendimi teselli ediyorum iliski oncesinde cok fazla dua ettim insallah kabul olmustur
8 mayıs Demetçim
Merhabalar canım, bulantılarım çok fazla,bir de geçmeyen öksürükle mücadele ediyorum,yarın doktora gidecem inş.hersey yolundadır.kiz için inan hiç bi formül uygulamadır bizimkisi plansız o anlık oldu.adetin 9.gunu idi ilişki.nirmalde 12.13.gunler yumurtlarim ben,bi de ilişki sonrası sol tarafıma yattım .bakalim hayırlısı.insallah sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder rabbim.dua edin benim için nolur.utkumuz Canım merhaba. uzun zamandır yoksun nasıl geçiyor hamilelik? birşey rica edeceğim kız için bir formül denedin mi canım? yumurta takibi yumurtlama öncesi ilişki kesme vs gibi bilgi verebilirsen oona göre bizden sonra geleceklere liste bırakmak adına baş sayfamıza yazacağım cnm teşekkürler.
Gecmis olsun cnm hamilelikte oksuruk cok zor geciyor. İhlamur ic balli limonlu ilik su ic tarcinli sut ic sifa olur insAllah. Calisiyorsun dinlenemiyorsun birde. Dikkat et canim. Sadece 9. Gun mu iliski oldu canim? O zaman kiz olma olasiligi yuksek insAllah Rabbim gonlundekini nasip etsin. Guzel haberlwrini bekliyoruz canim.Merhabalar canım, bulantılarım çok fazla,bir de geçmeyen öksürükle mücadele ediyorum,yarın doktora gidecem inş.hersey yolundadır.kiz için inan hiç bi formül uygulamadır bizimkisi plansız o anlık oldu.adetin 9.gunu idi ilişki.nirmalde 12.13.gunler yumurtlarim ben.bakalim hayırlısı.insallah sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder rabbim.dua edin benim için nolur.
Saol cnm ekliyorum hmn8 mayıs Demetçim
Canim sen niyetini etmisin ve oje kalintisini takma zaten farketmis olsaydin silerdin .. insaAllah Rabbim kizini gonderdi sanaIlk sayfayi alici gozuyle okudum tekrar benim gibi olup da kiz olanlar var ama bunlarin arasinda sanirim en karamsari benim su 16.hafta gelse de kurtulsaniz benim karamsar mesajlarimdanya ozellikle ben iliski oncesi okudugum enam suresine cok guveniyodum acayip icten okudum ama gel gorki abdestim onceden kalan oje kalintisindan dolayi olmamis niyet onemli diye dusunup kendimi teselli ediyorum iliski oncesinde cok fazla dua ettim insallah kabul olmustur
Amin canım inşallah,Evet sadece o gün ilişki oldu,sonrasında eşim şehir dışına gitmisti.hakkimizda hayırlısı olur kız olur inşallahGecmis olsun cnm hamilelikte oksuruk cok zor geciyor. İhlamur ic balli limonlu ilik su ic tarcinli sut ic sifa olur insAllah. Calisiyorsun dinlenemiyorsun birde. Dikkat et canim. Sadece 9. Gun mu iliski oldu canim? O zaman kiz olma olasiligi yuksek insAllah Rabbim gonlundekini nasip etsin. Guzel haberlwrini bekliyoruz canim.
Gecmis olsun cnm bende 3 haftadir oksuruyordum yeni gecti . Sen eger 12-13'cu gunler yunurtluyorsan zamanlama tam olmusMerhabalar canım, bulantılarım çok fazla,bir de geçmeyen öksürükle mücadele ediyorum,yarın doktora gidecem inş.hersey yolundadır.kiz için inan hiç bi formül uygulamadır bizimkisi plansız o anlık oldu.adetin 9.gunu idi ilişki.nirmalde 12.13.gunler yumurtlarim ben,bi de ilişki sonrası sol tarafıma yattım .bakalim hayırlısı.insallah sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder rabbim.dua edin benim için nolur.
Tamir bitti mi canim? Ya zuleyhacim ben pek anlamam tamir isinden sana birsey danisiyim akil akildan ustundur. Buyuk oglanin esofnan altlarinin dizleri yirtiliyor hep ustler pacalar yepyeni. Ne yapayim da en azibdan evde giyilir duruma gelsin. Diktim kotu oldu makinede diktim olmadi.Canim sen niyetini etmisin ve oje kalintisini takma zaten farketmis olsaydin silerdin .. insaAllah Rabbim kizini gonderdi sana
İnsAllah canim hakkinda hayirlisi olsun cnm.Cinsiyeti öğrenir öğrenmez size haber vericem inşallahWhiteandblue
Bende bu ay basladim hayirlisiyla bizede dua et cnm. Rabbim bizede hayirli bir kiz evlat nasip etsin.Cinsiyeti öğrenir öğrenmez size haber vericem inşallahWhiteandblue
Doktorun o konuda konusacani sanmiyorum ama ins biseyler soyler ..Kizlar birdemetumut yarin dr a gidiyoya bikac soru soracak dr..a yumurtlama gununden oncesi kizbebek...vajinal dusu olumsuz etkisi olurmu vs...ins dr cvplar...bursalim da gidecek aslinda olmazsa yarin konusurusuz ..
Canim benim iki numaraninda ayni dizler hep gidiyo , burda top seklinde yada farkli desenlerde parcalar satiliyo yama gibi , ya utuleyerek yapistiriliyo yada dikiliyo kenarlarindan , ben hic denemedim , ama iki tane daha yep yeni pantolunu var bi deneyim diyorum .. orda yokmu oyle yama gibi parcalar satilanTamir bitti mi canim? Ya zuleyhacim ben pek anlamam tamir isinden sana birsey danisiyim akil akildan ustundur. Buyuk oglanin esofnan altlarinin dizleri yirtiliyor hep ustler pacalar yepyeni. Ne yapayim da en azibdan evde giyilir duruma gelsin. Diktim kotu oldu makinede diktim olmadi.
Bencede iyi fikir bizim oglanlarda hep cift rakamli gunlerde iliski olmusBen bi de tek gunlerde yapiyim diyorum bugun 7/9/11 gibi
Ama acaba cift rakamlari gunlerde iliski olduda hep gece oldu yani bi sonraki gune cok yakin , nasil etsem ben acaba????????Bencede iyi fikir bizim oglanlarda hep cift rakamli gunlerde iliski olmus
Insallah gonlundeki olur arkadasim..haberini bekliyoruzMerhabalar canım, bulantılarım çok fazla,bir de geçmeyen öksürükle mücadele ediyorum,yarın doktora gidecem inş.hersey yolundadır.kiz için inan hiç bi formül uygulamadır bizimkisi plansız o anlık oldu.adetin 9.gunu idi ilişki.nirmalde 12.13.gunler yumurtlarim ben,bi de ilişki sonrası sol tarafıma yattım .bakalim hayırlısı.insallah sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder rabbim.dua edin benim için nolur.
Amin cnm aminnIlk sayfayi alici gozuyle okudum tekrar benim gibi olup da kiz olanlar var ama bunlarin arasinda sanirim en karamsari benim su 16.hafta gelse de kurtulsaniz benim karamsar mesajlarimdanya ozellikle ben iliski oncesi okudugum enam suresine cok guveniyodum acayip icten okudum ama gel gorki abdestim onceden kalan oje kalintisindan dolayi olmamis niyet onemli diye dusunup kendimi teselli ediyorum iliski oncesinde cok fazla dua ettim insallah kabul olmustur
Bi yazida ayin tek gunleri diyordu cnmBen bi de tek gunlerde yapiyim diyorum bugun 7/9/11 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?