Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
12. Haftada bile kiz oldugunu ogrenen var canim insAllah erkenden ogrenirsin kizceyi sende.

Merhabalar canım, bulantılarım çok fazla,bir de geçmeyen öksürükle mücadele ediyorum,yarın doktora gidecem inş.hersey yolundadır.kiz için inan hiç bi formül uygulamadır bizimkisi plansız o anlık oldu.adetin 9.gunu idi ilişki.nirmalde 12.13.gunler yumurtlarim ben,bi de ilişki sonrası sol tarafıma yattım .bakalim hayırlısı.insallah sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder rabbim.dua edin benim için nolur.

Son düzenleme:
Gecmis olsun cnm hamilelikte oksuruk cok zor geciyor. İhlamur ic balli limonlu ilik su ic tarcinli sut ic sifa olur insAllah. Calisiyorsun dinlenemiyorsun birde. Dikkat et canim. Sadece 9. Gun mu iliski oldu canim? O zaman kiz olma olasiligi yuksek insAllah Rabbim gonlundekini nasip etsin. Guzel haberlwrini bekliyoruz canim.

Canim sen niyetini etmisin ve oje kalintisini takma zaten farketmis olsaydin silerdin .. insaAllah Rabbim kizini gonderdi sana

Amin canım inşallah,Evet sadece o gün ilişki oldu,sonrasında eşim şehir dışına gitmisti.hakkimizda hayırlısı olur kız olur inşallah

Gecmis olsun cnm bende 3 haftadir oksuruyordum yeni gecti . Sen eger 12-13'cu gunler yunurtluyorsan zamanlama tam olmus

Canim sen niyetini etmisin ve oje kalintisini takma zaten farketmis olsaydin silerdin .. insaAllah Rabbim kizini gonderdi sana
Tamir bitti mi canim? Ya zuleyhacim ben pek anlamam tamir isinden sana birsey danisiyim akil akildan ustundur. Buyuk oglanin esofnan altlarinin dizleri yirtiliyor hep ustler pacalar yepyeni. Ne yapayim da en azibdan evde giyilir duruma gelsin. Diktim kotu oldu makinede diktim olmadi.

Canim benim iki numaraninda ayni dizler hep gidiyo , burda top seklinde yada farkli desenlerde parcalar satiliyo yama gibi , ya utuleyerek yapistiriliyo yada dikiliyo kenarlarindan , ben hic denemedim , ama iki tane daha yep yeni pantolunu var bi deneyim diyorum .. orda yokmu oyle yama gibi parcalar satilan

Insallah gonlundeki olur arkadasim..haberini bekliyoruz

Amin cnm aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…