- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.841
Cnaim özelden yazıyorum sanaAileye mesafe her zaman iyidir. Ben mesafelerin korundugu zaman sayginin da korunacagi kanaatindeyim. Esim eskiden kizardi onlar alismis vicik vicik gorusmelere. Soyleye anlata kavga ede bagirisa cagrisa anladi. Simdi kendi ailesine bile mesafeli. Gorumcemler vicik vicik. Biz gidince kont gibi karsilaniyoruz onlar gidince pervahsiz hareketlerle karsilaniyorlar cunku kendileri de oyle. Mesafe iyidir canim esinle bile yerine gore olmali. Eski sen asla olma tolere etme fazla yuz verme. Evde kadinin kiymetini bilecekler. İnsAllah hersey daha guzel olur canim.
Saol canim. Ben yontemleri yazmak istiyorum. İnsAllah kizin olacagina inaniyorum ben.. Olmazsa dahi bu yontem denendi erkek oldu deriz dogruyu yanlisi saptariz. Ama sen hamile oldugunu soylediginden beri kizin olacagi net doguyor icime indAllah canim.Günaydın canım formülü sormuşsun daha belli değil ama ben yumurtlamaya 2/3 gün kala bıraktım ondan tam emin değilim çünkü benim en son ilişkimde ovulasyon hala tek çizgiydi ertesi gün çift çizgi oldu ertesi gün yine çift gece yaptım test silikleşmeye başladı bu durumda sabaha doğru çatladı üç gün gibi oluyoryumurtlamaya kadar 4 kez ilişki oldu sirkeli su yaptım tavsiye bunu yapın bence hatta bunu kk da okudum bi tane eczacı kadının tavsiyesiymiş bulamıyorum onu en son yaptığımda da senin sıvamayı yaptım bence sizde riske girmek istemediğiniz ilişkide sıvama yapın bide baştaki sayfada bi arkadaş yazmış ya hiç bişey yapmadık sadece biraz daha rahim ağzına doğru boşalın diye bunuda es geçmeyin bence arkadaşlar
Cnaim özelden yazıyorum sana
Tmm cnmCnaim özelden yazıyorum sana
İnş. Canım ya hepimiz emek verdik kavuşuruz gönlümüzdekilere bende ettiğimiz dualara sizin gibi güzel insanların hislerine ve en çok da istiarede gördüğüm şeye inanarak kız hissediyorum bide eşim kız bu diyo hiç başka bişey düşünme diyo onun hislerine de güvenirimSaol canim. Ben yontemleri yazmak istiyorum. İnsAllah kizin olacagina inaniyorum ben.. Olmazsa dahi bu yontem denendi erkek oldu deriz dogruyu yanlisi saptariz. Ama sen hamile oldugunu soylediginden beri kizin olacagi net doguyor icime indAllah canim.
evet eslerin icine dogan dogruymus katiliyorum iki oglunda da esim kiz istedi ama erkek dedi hep. hatta 2. de dr basta kiz dedi de ona bile cok inanamamisti. insAllah bu sefer nasip olur ona bir kiz evlat vermek.İnş. Canım ya hepimiz emek verdik kavuşuruz gönlümüzdekilere bende ettiğimiz dualara sizin gibi güzel insanların hislerine ve en çok da istiarede gördüğüm şeye inanarak kız hissediyorum bide eşim kız bu diyo hiç başka bişey düşünme diyo onun hislerine de güvenirim
Olur olur merak etme sen güzel şeylere vesile oldun bunların mutlaka karşılığını alcaksın denetçim rahat ol yeterevet eslerin icine dogan dogruymus katiliyorum iki oglunda da esim kiz istedi ama erkek dedi hep. hatta 2. de dr basta kiz dedi de ona bile cok inanamamisti. insAllah bu sefer nasip olur ona bir kiz evlat vermek.
insAllah canim Allah razi olsun moral oldun sabah sabah bana. Rabbim saliha bir kiz evlat nasip etsin sana da insAllah bizlere de umut olun. Ahh simdi bi kizimiz olsa gitsek bi alisveris ona. en buyuk arzum lcw ye kotona gidince hep gizum kiz giysilerinde. Rabbim nasip etsin o cicilerden almayi.Olur olur merak etme sen güzel şeylere vesile oldun bunların mutlaka karşılığını alcaksın denetçim rahat ol yeter
insAllah canim Allah razi olsun moral oldun sabah sabah bana. Rabbim saliha bir kiz evlat nasip etsin sana da insAllah bizlere de umut olun. Ahh simdi bi kizimiz olsa gitsek bi alisveris ona. en buyuk arzum lcw ye kotona gidince hep gizum kiz giysilerinde. Rabbim nasip etsin o cicilerden almayi.
İstanbul'da nerdesin?Herkese gunaydin arkadaslar. Hayirli bir gun olsun insAllah. İstanbul yagmurlu soguk bugun.
Amin canimSağol canım benim insallah bir daha yasamayiz.kimseyede yasatmasin
En iyisini edersin cnm . Benim bir eltim var oda trde , yasi kucuk baya 18'xinde geldi kaynima kaynimda 8-9 yas buyuk kendinden . Kayvalidem cok uzerine gidiyordu vs ve cok laf sokuyordu yazik . Kayin validem der bana ....'ya ettigim laflarin binde birini sana edemem cunki hemen yapisirsin diyo ama o laf etmiyor diye , bende dedim ben kaldiramam gereken cevabi veririm dedim bu yuzden benimle konusurken daha dikkatlidir , ve bu benim isime geliyo bana kimse asalayici veya hakaret vari konusamaz buna musade etmem , sagolsun eskmde o konuda hep korumustur beni, kaldiki korumasa bile ben kendi kendimi korurum esimede karsi. Bencede demetin dedigi gibi mesafeli olmak dozunda olmak en guzeli hem kirilmiyorsun kirmiyorsunda . Umarim hersey gonlunce olur canimSağol canım benim.Bundan sonra kendi istedi ailesine mesafe koymami.yok uzatmam ama eski ben de olamicam sanirim
InsaAllah oyledir cnm . Hemen hemen uc gun once iliski olmus ve sin iliski sivama olmus, yani yapman gereken herseyi yapmisin , ins emeklerinin karsilihinda saglikli hayirli bi prensese kavusursunİnş. Canım ya hepimiz emek verdik kavuşuruz gönlümüzdekilere bende ettiğimiz dualara sizin gibi güzel insanların hislerine ve en çok da istiarede gördüğüm şeye inanarak kız hissediyorum bide eşim kız bu diyo hiç başka bişey düşünme diyo onun hislerine de güvenirim
Ins canim benim , demetim Rabbim ins kiz evladi verecek sana bi cogumuza burda bir araya gelmeye dualar etmeye vesile oldun , karsiliksiz kalmiyacak eminim cnminsAllah canim Allah razi olsun moral oldun sabah sabah bana. Rabbim saliha bir kiz evlat nasip etsin sana da insAllah bizlere de umut olun. Ahh simdi bi kizimiz olsa gitsek bi alisveris ona. en buyuk arzum lcw ye kotona gidince hep gizum kiz giysilerinde. Rabbim nasip etsin o cicilerden almayi.
Oyle dusunme Rabbim o eksikliklerini bi kiz evladiyla tamamlasin ins canim .. umudunu yitirmeHerkes bir kız yap dedikçe sanki benim de hiç kızım olmayacakmış gibi geliyor Demet. Zaten bu hayatta herşeyi zor ve yarım yaşadım. Sanırım bu duyguyu da yaşayamayacağım.
İşin üzücü tarafı canım yasadiklarimda eşim arkamda yoktu hiç..Aynen bundan sonra olduğumdan daha mesafeli olucam..Tabi bunları eşime tek tek soyledimEn iyisini edersin cnm . Benim bir eltim var oda trde , yasi kucuk baya 18'xinde geldi kaynima kaynimda 8-9 yas buyuk kendinden . Kayvalidem cok uzerine gidiyordu vs ve cok laf sokuyordu yazik . Kayin validem der bana ....'ya ettigim laflarin binde birini sana edemem cunki hemen yapisirsin diyo ama o laf etmiyor diye , bende dedim ben kaldiramam gereken cevabi veririm dedim bu yuzden benimle konusurken daha dikkatlidir , ve bu benim isime geliyo bana kimse asalayici veya hakaret vari konusamaz buna musade etmem , sagolsun eskmde o konuda hep korumustur beni, kaldiki korumasa bile ben kendi kendimi korurum esimede karsi. Bencede demetin dedigi gibi mesafeli olmak dozunda olmak en guzeli hem kirilmiyorsun kirmiyorsunda . Umarim hersey gonlunce olur canim
ben de markafoni trendyolda indirime giriyo ya bazen cocuk butikleri bugun mesela birinde cok guzel anne kiz kombinleri tokalari indirime girmis onlar dikkatimi cekiyor hatta buraya bile fotografini cekip atacaktim yalniz degilmisiminsAllah canim Allah razi olsun moral oldun sabah sabah bana. Rabbim saliha bir kiz evlat nasip etsin sana da insAllah bizlere de umut olun. Ahh simdi bi kizimiz olsa gitsek bi alisveris ona. en buyuk arzum lcw ye kotona gidince hep gizum kiz giysilerinde. Rabbim nasip etsin o cicilerden almayi.
Aminnnn canim sanada insBu topik bana öyle iyi geliyor ki yazmasam okusam bile kaç km mesafedeki tanımadığım insanlar içimi rahatlatıyor..İyi ki varsınız.allahim hepinize kız bebek nasip etsin inşallah cani gönülden diliyorum (aminnnnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?