Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnaim özelden yazıyorum sana

Saol canim. Ben yontemleri yazmak istiyorum. İnsAllah kizin olacagina inaniyorum ben.. Olmazsa dahi bu yontem denendi erkek oldu deriz dogruyu yanlisi saptariz. Ama sen hamile oldugunu soylediginden beri kizin olacagi net doguyor icime indAllah canim.

İnş. Canım ya hepimiz emek verdik kavuşuruz gönlümüzdekilere bende ettiğimiz dualara sizin gibi güzel insanların hislerine ve en çok da istiarede gördüğüm şeye inanarak kız hissediyorum bide eşim kız bu diyo hiç başka bişey düşünme diyo onun hislerine de güvenirim

evet eslerin icine dogan dogruymus katiliyorum iki oglunda da esim kiz istedi ama erkek dedi hep. hatta 2. de dr basta kiz dedi de ona bile cok inanamamisti. insAllah bu sefer nasip olur ona bir kiz evlat vermek.

evet eslerin icine dogan dogruymus katiliyorum iki oglunda da esim kiz istedi ama erkek dedi hep. hatta 2. de dr basta kiz dedi de ona bile cok inanamamisti. insAllah bu sefer nasip olur ona bir kiz evlat vermek.
Olur olur merak etme sen güzel şeylere vesile oldun bunların mutlaka karşılığını alcaksın denetçim rahat ol yeter

Olur olur merak etme sen güzel şeylere vesile oldun bunların mutlaka karşılığını alcaksın denetçim rahat ol yeter
insAllah canim Allah razi olsun moral oldun sabah sabah bana. Rabbim saliha bir kiz evlat nasip etsin sana da insAllah bizlere de umut olun. Ahh simdi bi kizimiz olsa gitsek bi alisveris ona. en buyuk arzum lcw ye kotona gidince hep gizum kiz giysilerinde. Rabbim nasip etsin o cicilerden almayi.

Günaydın kızlarrr.
Bu hafta çok telaşım var.Yiyenimin nişanı, kardeşimin mevludü, yiyenimin kız isteme merasimi, birde bizim bu heyecanlı durumumuz offf nasıl heyecanlıyım .İşten eve gidince hiç oturamıyorum ama olsun buna da şükür .

Herkes bir kız yap dedikçe sanki benim de hiç kızım olmayacakmış gibi geliyor Demet. Zaten bu hayatta herşeyi zor ve yarım yaşadım. Sanırım bu duyguyu da yaşayamayacağım.

Sağol canım benim.Bundan sonra kendi istedi ailesine mesafe koymami.yok uzatmam ama eski ben de olamicam sanirim
En iyisini edersin cnm . Benim bir eltim var oda trde , yasi kucuk baya 18'xinde geldi kaynima kaynimda 8-9 yas buyuk kendinden . Kayvalidem cok uzerine gidiyordu vs ve cok laf sokuyordu yazik . Kayin validem der bana ....'ya ettigim laflarin binde birini sana edemem cunki hemen yapisirsin diyo ama o laf etmiyor diye , bende dedim ben kaldiramam gereken cevabi veririm dedim bu yuzden benimle konusurken daha dikkatlidir , ve bu benim isime geliyo bana kimse asalayici veya hakaret vari konusamaz buna musade etmem , sagolsun eskmde o konuda hep korumustur beni, kaldiki korumasa bile ben kendi kendimi korurum esimede karsi. Bencede demetin dedigi gibi mesafeli olmak dozunda olmak en guzeli hem kirilmiyorsun kirmiyorsunda . Umarim hersey gonlunce olur canim

InsaAllah oyledir cnm . Hemen hemen uc gun once iliski olmus ve sin iliski sivama olmus, yani yapman gereken herseyi yapmisin , ins emeklerinin karsilihinda saglikli hayirli bi prensese kavusursun

Ins canim benim , demetim Rabbim ins kiz evladi verecek sana bi cogumuza burda bir araya gelmeye dualar etmeye vesile oldun , karsiliksiz kalmiyacak eminim cnm

İşin üzücü tarafı canım yasadiklarimda eşim arkamda yoktu hiç..Aynen bundan sonra olduğumdan daha mesafeli olucam..Tabi bunları eşime tek tek soyledim

ben de markafoni trendyolda indirime giriyo ya bazen cocuk butikleri bugun mesela birinde cok guzel anne kiz kombinleri tokalari indirime girmis onlar dikkatimi cekiyor hatta buraya bile fotografini cekip atacaktim yalniz degilmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…