Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Herkes bir kız yap dedikçe sanki benim de hiç kızım olmayacakmış gibi geliyor Demet. Zaten bu hayatta herşeyi zor ve yarım yaşadım. Sanırım bu duyguyu da yaşayamayacağım.
Yanlis dusunuyorsun canim. Bak gonlunu Rabbime ac inan dua et. O icin nasil ferahlayacak. Rabbim iste diyor kulum vereyim. Yeterki istemeyi bilelim. Olumsuz dusunme asla. İnsAllah Rabbim bana nasip edecek ben Rabbime inaniyorum. Gonlumden geceni bana nasip edecek. O duyguyu da tadacagim sende ve isteyen herkes de yasayacak insAllah. Sadece istemeyi bilelim dua edelim. Karamsar olma asla.

İstanbul'da nerdesin?
Bende İstanbuldayım. Ümraniye'de.
Ben kucukcekmecedeyim canim. Esim uskudar belediyesinde calisiyor. Bak ne dicem 22 nisanda validebag korusunda 23 nisan senlikleri var gidecegiz biz ben gorumcem ve bir arkadasim daha olacak cocuklarla. Gelebilirsen hem cocuklwr eglenir hem de tanismis oluruz cumartesi gunu.

Ins canim benim , demetim Rabbim ins kiz evladi verecek sana bi cogumuza burda bir araya gelmeye dualar etmeye vesile oldun , karsiliksiz kalmiyacak eminim cnm
Duam hepimize butun bu grupta toplanip kiz evlat niyetinde olan butun annelere nasip etsin canim. İnsAllah kavusalim saglikla.

Aynen canim bana da. Bazen bi mutsuz oluyorum acip okuyorum oh icim ferahliyor. Yada dua ediyorum hepimize huzur dokuyor icim. Sanki Rabbim gonlume doguruyor hepinizin kizi olacak diyor bir ses dua edin isteyin diyor. İnsAllah huzurlu yuvalarimiz saglikli evlatlarimiz olsun. Rabbim merhametinden ayirmasin hicbirimizi.

Ayy çok güzel olur du canım ama ctesi nişanımız var yazmıştım ya

inşalalh canım rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah .Sağlıkla, huzurla, hayırlısıyla olsun inşallah.

ben de markafoni trendyolda indirime giriyo ya bazen cocuk butikleri bugun mesela birinde cok guzel anne kiz kombinleri tokalari indirime girmis onlar dikkatimi cekiyor hatta buraya bile fotografini cekip atacaktim yalniz degilmisim
aynen bende gördüm bugün hergün bakınca hepsinden alasım geliyor .Hatta geçen gün uğur getirsin diye bir tane alıcaktım az kalsın sonra hüsrana uğrarsam üzülürüm diye vazgeçtim..

sessizcekimsesizce canim denin nasil gidiyor bulantilar? Okulda zor olmuyor dimi? Soyledin mi okulda cocuklara?
Canim soylemedim bu haftasonu dr a gitcem eger kalp atisini gorursem soylucem okuldakilere insallah haftaya yani artik bu hafta da idare edicem okulda cok zor oluyo evde sabah cok yogun olmuyo bulanti olsa da biseyler atistiriyorum okulda surekli konustugum icin baya yogun oluyo bu haftayi da atlatirsak soyleyim diyorum artik cocuklara degil de ogretmenlere
aynen bende gördüm bugün hergün bakınca hepsinden alasım geliyor .Hatta geçen gün uğur getirsin diye bir tane alıcaktım az kalsın sonra hüsrana uğrarsam üzülürüm diye vazgeçtim..
yok canim yeni bisey alma insallah olur ve almak nasip olur bazen ben de alsam mi diyorum sonra Whiteandblue almis ikincide uzuldugunu yazmisti o aklima geliyo almiyorum insallah giydirmek nasip olur ona da hepimize de

Ya kizlar simdi ben bugun ilk defa sirkeli su yaptim. Organik sirke bulamadim 1 lt suya 1 tatli kasigindan biraz az sirke koydum. Fakat iceri tam atamadim iki kere az az attim korktum yaa. Bu sirke olayi bira telaslandirdi beni zaten kaygi bozuklugum var vajinal dus yapip banyo yapayim cikarim dedim ama valla yarisi da dokuldu zaten iki siringaiceri kalani da vajinayi yikadim. Siz nasil yaptiniz ya korkmadiniz mi benim sag kasigim az sizliyor ondan mi bilmem ay panikledim valla adamda beklerken uyumus.

Ben ikincide aldim 13 haftalikken kiz dedi dr. 17. Haftaya kdr kiz diye dolandik. Ee aldik tabi bir iki birsey. Esim hep nedense bak netlessin renklide oyle alalim derdi. Adam dogru duzgun sevinememisti bile. 17. Haftada erkek dedi ee hani kizdi dedik ahan da pipisi dedi. Cok uzuluyorsun o an nler dusundum inan cok zor oluyor. O yuzden nu sefer cok sartlamiyorum kendimi.

Canim sag tarafin yumurtlama yakin oldugundan yumurta buyudugunden filan sizliyodur panik yapma dusun nasil yapilacagi hakkinda bi bilgim yok sirkeyi abartmadan koymusun bence panik yapacak bi durum yok gibi gorunuyo rahat ol tabi yapanlar daha bilincli yorumlar yapacaktir

İnsAllah pitpitlari da duyarsiniz canim. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Valla yaparim diyordum ama biraz urkunc geldi ya oyle iceri su sikmak. Hala nasil yaptim diye oturdum kendimi dinliyorum. Dusundugum acaba ordan sikinca bobreklere vs gidermi safece rahmi temizleyip cikar mi?

Bana da 12de kiza benziyo demisti ama hic icimde kiza dair bi his yoktu bir de zaten cok erkendi yorum yapmasi icin yanlis olacagini dusundum bise almamistim simdi de 16. Veya 18. Haftaya kadar inanmicam cinsiyet soylerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…