Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Valla yaparim diyordum ama biraz urkunc geldi ya oyle iceri su sikmak. Hala nasil yaptim diye oturdum kendimi dinliyorum. Dusundugum acaba ordan sikinca bobreklere vs gidermi safece rahmi temizleyip cikar mi?
Cok fazla derine sıkma canim bence zaten e yuzeysel olursa iliski kiz oluyomus ya esin de dikkat eder bu duruma

Cok fazla derine sıkma canim bence zaten e yuzeysel olursa iliski kiz oluyomus ya esin de dikkat eder bu duruma
Aynen disardan yikiyim ben en iyisi strese gerek yok cnm. Valla herifim hor hor uyuyor su anda. uyandirsam mi bilemedim sicak banyo yapacakti. Ayy ne zormus ya ben oglanlarda hic boyle stres olmadim. Yumurtlama zamanimi bekledim 14. Gun iliski oluyordu 14-15-16 oyle iliski olurdu. Kiz yapmak ne zormus yahu.

Valla yaparim diyordum ama biraz urkunc geldi ya oyle iceri su sikmak. Hala nasil yaptim diye oturdum kendimi dinliyorum. Dusundugum acaba ordan sikinca bobreklere vs gidermi safece rahmi temizleyip cikar mi?
Canım bişey olmaz çok sikmamissin.ben bu yanma için yoğurdun iyi geldiğini duydum 2-3 kez yoğurdun sulu yerinden siringaya aldım vajinama siktim ohhhh ora da kalsiyumla besledim :)))) ama yanmam geçmedi o ayrı..İyi geliyor diye okudum yanmaya kk de

Canim yanma anlik oldu gecti de cok da degildi. Ya korkuyorum ben cok ilac icemem korkarim bu da ne biliyim korktum belki alisirim.

Huhuuu kimse yokmuuu
Canım ben ilk sirkeli suyu kullandığım gün yıkadım sadece birde saf gibi sadece sirkeyle yıkadım baktım yanmaya başladım sonra norma lduyla yıkadım :) dün gecede enjektöre normal suyla karıştırıp iki kez içeriye sıktım ama zaten hep dışarı akılyor sonra . Sonrasında elimle yıkadım . çok zor içeri sıkmak zaten işte öylesine yaptım gitti .

ohhh senin ki ne güzel dinliyor seni ben birşey diyince gülüyor deli bana .Rahat ol bana bırak hayırlısını iste diyor . Bugün mesaj attım eşime birşey söylüycem ama gülme de kızma da dedim önce .Beraber olurken içime çok girme yüzeysel ypaalım dedim bakalım ne cevap verecek .:) :) Ben yüzüne söylüyemiyorum böyle şeyleri utanıyorum hala . NEYİN UTANMASIYSA ARTIK 12 YILDIR EVLİYİZ AMA NE YAPAYIM VALLA ÇEKİNİYORUM :) :)

Canim iliskide bosalirken sen ustte okursan yuzeysel gibi oluyor zaten. Esin kabul etmez mirin kirin ederse bosalacagini hissrttiginde pozisyon degistir sorun olmaz.

Ya valla kasiklarim agridi bi ara Allah dedim birsey oldu. Sonra aklima geldi aksam uyurken coraplari cikarttim sabahta giymedim bi sure. Ben corap+patik olmadan fenayim bekarligmdan beri boyle hemen kasiklarim agrir. Neyse yanarim yanarim o kadar yaptim panik oldum da iliski olmadi ya ona yanarim. Esim uyandi gorumceme gittik yemege eve geldik kahveye gitti simdi de. Ay valla stresliymis bu is yaa

Bir yanim birak bu isi ya ne cocugu diyor bir yanim istiyor. Ben biraz bebek videosu izleyeyim ya istegim artsin. Stres beni hep isteklerimden uzaklastirir. Bugun hep istemiyorum istemiyorum diyor icim yaa niye boyle oldu kizlar.

Demeeett Allah senin iyiligibi versin emi , cok guldum yaa okadar hazirligi yap adam uyusun , uyandin sonrada git goruncede yemek ye .. cok guldum
Kiz niye stres yapiyorsun hem cocuklar uyudumuda sen is basina gectin ?
Ben bekarken hep yalin ayak gezerdim hic banamisin demezdi simdi ayaklarim biraz fazla ciplak kalsa kasiklarim sisiyo resmen dikkat etmek gerekir hele birde sicaga alistirdiysan cok fena

Inanirmisin burda kar bile yagdi azcik sonradan gunes acti cok guzel .
Bu arada bir arkadas calciyum vitamini iyi olur diye anlatti asidiklik acisindan . Ben kullanmayi dusunuyorum mayistan itibaren et balik yemeyi kesip yesillik sebze ve calsiyum agirlikli beslenmeyi dusunuyorum

Bu arada iki gun evdeydim ama cok yorgunum yaa viramin eksikligim var galiba bi doktora gorunsem iyi olacak

Hahahahaha :))) kocayı bulabilirsen sıkıstir kuytu da :)))

Kızlar çok şükür korkulu fobim olan muayene oldum vajinadan..Seamer de aldırdım.hic acı bile hissetmedim 1 Gr..Doktora söyledim fobim var diye o beni yönlendirdi..Ördek ağzı gibi plastikten bı aparat taktı açmak için..Video izlemiştim orda demirden di o aparat..Doktor bı çıkardı tek kullanımlık plastik bişey..Çok rahattim derin nefes al dedi sürekli aldım vermedim hiç :)))) 20-30 sn arası bişey..
Yumurtaliklarimi olcturdum.sati sordu 30 mart dedim yumurtlamissin dedi.rahim arkasında sıvı gözüküyor dedi yani yumurtlama anlamında..rahmim filan normal kist miyom enfeksiyon mantar yok temiz dedi..Yanma içinde psikolojik olabilir dedi..Fitil varmış vitamin,onu yazdı..Kendimi vajinusmus sanıyordum öyle bişey yok gayet rahattin muayenede dedi..Utanmasa sen uydurmussun diyecek :))) kayganlastirici jel önerdi ilişkide..
Bu arada bizim konuyu sordum.vajinal sirkeli su ile duşu-yumurtlamadan iki üç gün önce ilişkiyi sonlandırma,sık ilişki,yüzeysel ilişkiyi sordum inanmıyorum sadece bir olasılık dedi :)))
Bu arada bir kızı varmis 2.5 yaşında :))) ne uyguladiniz diyemedim
Çok sıcak bir kadındı doktor,ohh ne rajatladim

hayatsn zuleyha83 calisan anneler nasilsiniz? Nasil gidiyor is ev?
Cnm iyi valla ayni bugun bi kosturmaca vardi topige girdim okudum bikac sayfa gunduz simdi yeni oturdum.20lik dişim sorunluydu ona gittim..cene kemigine dayali tomografi falan cektirdim..hamilelikten once halledeyim dedim...odevimizde coktu yapim kesim odevi vardi anca vakit buldum..8 lerim de sinava girecek onumuzdeki hafta okulda yogun..kuzucullarimida dua ediyorum guzel bi liseye gecerler ins..siz naptiniz cnm nasilsiniz?

Cnm @Birdemetumut a dr a sormasini buyuzden istemistim bende korkuyorum..sagolsun birdemetumut sormus ama dr bisey dememis...ama yapan yokmu var..yanma oldunu yikarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…