Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ya sorma bacim ya valla canim sikildi yaaa.. Vallaha beni cok stres aldi ruhum daralir oldu relax olamiyorum bir. Bu aksam dua edecegim birkac gundur okuyamadim ondan da oldu galiba.

Valla yaparim diyordum ama biraz urkunc geldi ya oyle iceri su sikmak. Hala nasil yaptim diye oturdum kendimi dinliyorum. Dusundugum acaba ordan sikinca bobreklere vs gidermi safece rahmi temizleyip cikar mi?
Cnm bobrege gitmez emin ol..senin yumurtlamaya yakin dogal sancindir..ama benim korkum hep bebek adina olmustur

Bende demir eksikligi olur zatem birde troit var ilac aliyorum. Ama bebim vitamin vs degil baharda psikolojim otomatik bozuluyor aslinda eylul dogumluyum ama yaza yakin ya. Netligi seviyorum yaz olur sicak okur. Kis olur kar yagar digerleri bebi bozuyor.

:)) bazen oluyor cnm napcan artik..soylemissin sonucta :))

Olsun kahveden gelince artik cnm.bencede sirkeli su yapmisin boşa gitmesin..

Ne mutlu senin gibi öğrencilerini düşünen eğitimci,anne..Güzel liseye geçerler inşallah demen bile güzel yüreğini gösterir.Allahim emeklerinin karşılığı önce sağlık sonra kız evlat nasip etsin canım sana..Dilerimki oglusunda iyi okullarda burslu birincilikle okur

Ayy tüylerim diken diken oldu ne guzel duan ettin bana Allah razi olsun cnm benim hepimizin evlatlarini guzel bir gelecek bekler insallah...hep sesim kısık cıkarim 8 lerimden kendimi kaybederim aman şurdan da soru cikar aman bunuda yapalim derken bi bakmisim ses gitmis..onlarda evladim gibi insallah emeklerinin karsiligini alirlar...denemede full yapsinlar diye kantin sözlerim meşhurdur

Emeklerinin karisligini yaradanim boşa cikarmasin.bu devirde böyle eğitimci bulmak zor çocuklarımız için..Benim oğlana kadar tayin çıkmazsa yada emekliliğinin gelmezse sana yollarım :))))

Emeklerinin karisligini yaradanim boşa cikarmasin.bu devirde böyle eğitimci bulmak zor çocuklarımız için..Benim oğlana kadar tayin çıkmazsa yada emekliliğinin gelmezse sana yollarım :))))
aminn cnmm..Basimin ustunde yeri var kuzunun...emeklilik nerdee cnm daha cok var 10.yilimdayim...bana yetisir yani kuzun...:))

Kızlar afedersiniz sümüksü akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyordur.
Sat 30 martti sümüksü akintim 12.gundu.
Bugün doktor yumurtan çatlamış dedi

Ah canimbenim oglumda girecek teok sınavlarına çok stresli günler geçiriyor allah bütün evlatlarımız a zihin açıklığı versin sizin gibi eğitimcileri başımızdan eksik etmesin

ben de normal dogum yaptgm halde alttan muayeneden cok korkuyorum korkulu ruyam hatta son gttgmde dr alttan bakmak istedi yok dedim niye dedi korkuyorum dedim e artik gecmeli o korkular dedi ama yine de baktirmadim kacabildigm kadar kacicam :)

iciniz rahat olsun canim cok fazla var hayatsn gibi ogretmenler cok az rastladim ben ogrenciyi dusunmeyip cabalamayanina hayatsn senin de teog grubuymus zordur 8.sinif biz surekli tayinciyiz 8lere 3 yildir girmiyorum girdirmiyolar :) ama 8lere konu anlatmayi ozledim

sessizcekimsesizce cnm dr a gidince soylicekmissin okuldakilere en iyisini dusunmussun cnm..saga sola olayini bebeginin fotosuni alinca konusuruz.
insallah canim ctesiden sonra ins konusuruz cok bulanti olur dayanamazsam soylerim de niyetim ctesiyi beklemek

Kızlar afedersiniz sümüksü akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyordur.
Sat 30 martti sümüksü akintim 12.gundu.
Bugün doktor yumurtan çatlamış dedi
benim her zaman olan akintim hamile kaldigim ay olmamisti hatta ovu testi yapmasam derdim ben bu ay yumurtlamadim diye bir de akinti yumurta buyurken oluyo sanirim o akintinin afedersin kivami catladigini gosteriyo ama nasildi kivam tam catladiginda hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…