- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.901
Ya sorma bacim ya valla canim sikildi yaaa.. Vallaha beni cok stres aldi ruhum daralir oldu relax olamiyorum bir. Bu aksam dua edecegim birkac gundur okuyamadim ondan da oldu galiba.Demeeett Allah senin iyiligibi versin emi , cok guldum yaa okadar hazirligi yap adam uyusun , uyandin sonrada git goruncede yemek ye .. cok guldum
Kiz niye stres yapiyorsun hem cocuklar uyudumuda sen is basina gectin ?
Ben bekarken hep yalin ayak gezerdim hic banamisin demezdi simdi ayaklarim biraz fazla ciplak kalsa kasiklarim sisiyo resmen dikkat etmek gerekir hele birde sicaga alistirdiysan cok fena
Cnm bobrege gitmez emin ol..senin yumurtlamaya yakin dogal sancindir..ama benim korkum hep bebek adina olmusturValla yaparim diyordum ama biraz urkunc geldi ya oyle iceri su sikmak. Hala nasil yaptim diye oturdum kendimi dinliyorum. Dusundugum acaba ordan sikinca bobreklere vs gidermi safece rahmi temizleyip cikar mi?
Bende demir eksikligi olur zatem birde troit var ilac aliyorum. Ama bebim vitamin vs degil baharda psikolojim otomatik bozuluyor aslinda eylul dogumluyum ama yaza yakin ya. Netligi seviyorum yaz olur sicak okur. Kis olur kar yagar digerleri bebi bozuyor.Inanirmisin burda kar bile yagdi azcik sonradan gunes acti cok guzel .
Bu arada bir arkadas calciyum vitamini iyi olur diye anlatti asidiklik acisindan . Ben kullanmayi dusunuyorum mayistan itibaren et balik yemeyi kesip yesillik sebze ve calsiyum agirlikli beslenmeyi dusunuyorum
Bu arada iki gun evdeydim ama cok yorgunum yaa viramin eksikligim var galiba bi doktora gorunsem iyi olacak
Hahahahaha :))) kocayı bulabilirsen sıkıstir kuytu da :)))
:)) bazen oluyor cnm napcan artik..soylemissin sonucta :))ohhh senin ki ne güzel dinliyor seni ben birşey diyince gülüyor deli bana .Rahat ol bana bırak hayırlısını iste diyor . Bugün mesaj attım eşime birşey söylüycem ama gülme de kızma da dedim önce .Beraber olurken içime çok girme yüzeysel ypaalım dedim bakalım ne cevap verecek .:) :) Ben yüzüne söylüyemiyorum böyle şeyleri utanıyorum hala . NEYİN UTANMASIYSA ARTIK 12 YILDIR EVLİYİZ AMA NE YAPAYIM VALLA ÇEKİNİYORUM :) :)
Olsun kahveden gelince artik cnm.bencede sirkeli su yapmisin boşa gitmesin..Ya valla kasiklarim agridi bi ara Allah dedim birsey oldu. Sonra aklima geldi aksam uyurken coraplari cikarttim sabahta giymedim bi sure. Ben corap+patik olmadan fenayim bekarligmdan beri boyle hemen kasiklarim agrir. Neyse yanarim yanarim o kadar yaptim panik oldum da iliski olmadi ya ona yanarim. Esim uyandi gorumceme gittik yemege eve geldik kahveye gitti simdi de. Ay valla stresliymis bu is yaa
Ne mutlu senin gibi öğrencilerini düşünen eğitimci,anne..Güzel liseye geçerler inşallah demen bile güzel yüreğini gösterir.Allahim emeklerinin karşılığı önce sağlık sonra kız evlat nasip etsin canım sana..Dilerimki oglusunda iyi okullarda burslu birincilikle okurCnm iyi valla ayni bugun bi kosturmaca vardi topige girdim okudum bikac sayfa gunduz simdi yeni oturdum.20lik dişim sorunluydu ona gittim..cene kemigine dayali tomografi falan cektirdim..hamilelikten once halledeyim dedim...odevimizde coktu yapim kesim odevi vardi anca vakit buldum..8 lerim de sinava girecek onumuzdeki hafta okulda yogun..kuzucullarimida dua ediyorum guzel bi liseye gecerler ins..siz naptiniz cnm nasilsiniz?
Ayy tüylerim diken diken oldu ne guzel duan ettin bana Allah razi olsun cnm benim hepimizin evlatlarini guzel bir gelecek bekler insallah...hep sesim kısık cıkarim 8 lerimden kendimi kaybederim aman şurdan da soru cikar aman bunuda yapalim derken bi bakmisim ses gitmis..onlarda evladim gibi insallah emeklerinin karsiligini alirlar...denemede full yapsinlar diye kantin sözlerim meşhurdurNe mutlu senin gibi öğrencilerini düşünen eğitimci,anne..Güzel liseye geçerler inşallah demen bile güzel yüreğini gösterir.Allahim emeklerinin karşılığı önce sağlık sonra kız evlat nasip etsin canım sana..Dilerimki oglusunda iyi okullarda burslu birincilikle okur
Emeklerinin karisligini yaradanim boşa cikarmasin.bu devirde böyle eğitimci bulmak zor çocuklarımız için..Benim oğlana kadar tayin çıkmazsa yada emekliliğinin gelmezse sana yollarım :))))Ayy tüylerim diken diken oldu ne guzel duan ettin bana Allah razi olsun cnm benim hepimizin evlatlarini guzel bir gelecek bekler insallah...hep sesim kısık cıkarim 8 lerimden kendimi kaybederim aman şurdan da soru cikar aman bunuda yapalim derken bi bakmisim ses gitmis..onlarda evladim gibi insallah emeklerinin karsiligini alirlar...denemede full yapsinlar diye kantin sözlerim meşhurdur
Havadandir cnm..hemen videoyu izle belkide izlemissindir ben okuyana kadar..Bugun istanbul cok kapali bir hava vardi yagmurda vardi bu hava beni cok etkiliyor sanirim ondan mi oldum yaa
aminn cnmm..Basimin ustunde yeri var kuzunun...emeklilik nerdee cnm daha cok var 10.yilimdayim...bana yetisir yani kuzun...:))Emeklerinin karisligini yaradanim boşa cikarmasin.bu devirde böyle eğitimci bulmak zor çocuklarımız için..Benim oğlana kadar tayin çıkmazsa yada emekliliğinin gelmezse sana yollarım :))))
Relax ol canim benim stres yapmaya gerek yokYa sorma bacim ya valla canim sikildi yaaa.. Vallaha beni cok stres aldi ruhum daralir oldu relax olamiyorum bir. Bu aksam dua edecegim birkac gundur okuyamadim ondan da oldu galiba.
Ah canimbenim oglumda girecek teok sınavlarına çok stresli günler geçiriyor allah bütün evlatlarımız a zihin açıklığı versin sizin gibi eğitimcileri başımızdan eksik etmesinCnm iyi valla ayni bugun bi kosturmaca vardi topige girdim okudum bikac sayfa gunduz simdi yeni oturdum.20lik dişim sorunluydu ona gittim..cene kemigine dayali tomografi falan cektirdim..hamilelikten once halledeyim dedim...odevimizde coktu yapim kesim odevi vardi anca vakit buldum..8 lerim de sinava girecek onumuzdeki hafta okulda yogun..kuzucullarimida dua ediyorum guzel bi liseye gecerler ins..siz naptiniz cnm nasilsiniz?
ben de normal dogum yaptgm halde alttan muayeneden cok korkuyorum korkulu ruyam hatta son gttgmde dr alttan bakmak istedi yok dedim niye dedi korkuyorum dedim e artik gecmeli o korkular dedi ama yine de baktirmadim kacabildigm kadar kacicam :)Kızlar çok şükür korkulu fobim olan muayene oldum vajinadan..Seamer de aldırdım.hic acı bile hissetmedim 1 Gr..Doktora söyledim fobim var diye o beni yönlendirdi..Ördek ağzı gibi plastikten bı aparat taktı açmak için..Video izlemiştim orda demirden di o aparat..Doktor bı çıkardı tek kullanımlık plastik bişey..Çok rahattim derin nefes al dedi sürekli aldım vermedim hiç :)))) 20-30 sn arası bişey..
Yumurtaliklarimi olcturdum.sati sordu 30 mart dedim yumurtlamissin dedi.rahim arkasında sıvı gözüküyor dedi yani yumurtlama anlamında..rahmim filan normal kist miyom enfeksiyon mantar yok temiz dedi..Yanma içinde psikolojik olabilir dedi..Fitil varmış vitamin,onu yazdı..Kendimi vajinusmus sanıyordum öyle bişey yok gayet rahattin muayenede dedi..Utanmasa sen uydurmussun diyecek :))) kayganlastirici jel önerdi ilişkide..
Bu arada bizim konuyu sordum.vajinal sirkeli su ile duşu-yumurtlamadan iki üç gün önce ilişkiyi sonlandırma,sık ilişki,yüzeysel ilişkiyi sordum inanmıyorum sadece bir olasılık dedi :)))
Bu arada bir kızı varmis 2.5 yaşında :))) ne uyguladiniz diyemedim
Çok sıcak bir kadındı doktor,ohh ne rajatladim
iciniz rahat olsun canim cok fazla varEmeklerinin karisligini yaradanim boşa cikarmasin.bu devirde böyle eğitimci bulmak zor çocuklarımız için..Benim oğlana kadar tayin çıkmazsa yada emekliliğinin gelmezse sana yollarım :))))
insallah canim ctesiden sonra ins konusuruz cok bulanti olur dayanamazsam soylerim de niyetim ctesiyi beklemeksessizcekimsesizce cnm dr a gidince soylicekmissin okuldakilere en iyisini dusunmussun cnm..saga sola olayini bebeginin fotosuni alinca konusuruz.
benim her zaman olan akintim hamile kaldigim ay olmamisti hatta ovu testi yapmasam derdim ben bu ay yumurtlamadim diye bir de akinti yumurta buyurken oluyo sanirim o akintinin afedersin kivami catladigini gosteriyo ama nasildi kivam tam catladiginda hatirlamiyorumKızlar afedersiniz sümüksü akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyordur.
Sat 30 martti sümüksü akintim 12.gundu.
Bugün doktor yumurtan çatlamış dedi
Catladiysa iliski korunmali ollsun canim sen bu ay dusunuyo muydunKızlar afedersiniz sümüksü akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyordur.
Sat 30 martti sümüksü akintim 12.gundu.
Bugün doktor yumurtan çatlamış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?