Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
InsaAllah oyledir cnm . Hemen hemen uc gun once iliski olmus ve sin iliski sivama olmus, yani yapman gereken herseyi yapmisin , ins emeklerinin karsilihinda saglikli hayirli bi prensese kavusursun[/QUOTE canım Allah'ın
InsaAllah oyledir cnm . Hemen hemen uc gun once iliski olmus ve sin iliski sivama olmus, yani yapman gereken herseyi yapmisin , ins emeklerinin karsilihinda saglikli hayirli bi prensese kavusursun
canım Allah'ın izniyle sizin gibi güzel insanların dualarıyla olur bu iş Allah var gam yok

Pamuk13 canim bulantilar nasil oldu annendemisin hala? Oglana soyledin mi kardes gelecegini haberi var mi canim?
Canım Yok evdeyim bulantı ilacı kullanıyorum daha iyim ama söyle bi durum var sanırım bulantı hapında da folik asit varmış normalde de 400lük kullanıyorum o beni ishal etmiş netten araştırdım ikisi kullanılmazmış bide folik asiti eğer hamilelikten üç ay önce içmediyseniz gebeyken kullanmayın diyo nette doktor öle bende bıraktım arada kaldım

bende ikincide kullanmadim. bol yogurt sut tuket daha iyi ilactan cnm.

Canım bişey olmaz saf sirkeyi direk koyan var ayrıca koyduğun miktar çok az ztn sen benim yaptığımı görsen nerdeyse bir karışlık şırınganın tamamını içime sokup sıktım bak buna rağmen ilk sirkeli yaptığım ayda hamile kaldım yani burda kız isteyen kadınların eşlerinin spermi kuvvetli bence o kuvveti azaltmak lazım ayrıca her ilişki sonrası ağrı sızı olur

hayatsn Cnm Meryem Ana otunu veremedim sana ( kurs sertifikami almaya gidicem bir gun,o zaman haber edeyim ikimizede uyan bı gün olsun istiyorum.cok vermek isterim o otu sana
Tmm cnm sorun degil sen iyi ol yeter..ayni yerdeyiz alirim elbet...sen gidersen h.icimi yoksa hsonumu gidersin..

Cnm bobrege gitmez emin ol..senin yumurtlamaya yakin dogal sancindir..ama benim korkum hep bebek adina olmustur
ayy deli olcaz kiz yapana kadar biraz salavat cektim ya safi cektim daha iyiyim. bugun havadan uyuzlugum benim. birde agriyacak gibi batiyor bi keyfim yok. tetikliyo iste

Himm iyi oldu pamukcummm soyledigin iyiki baslamisim ozaman ben...sen ishalin diyodun hic aklima bundan olacagi gelmedi acikcasi

yuregi guzelim canim insAllah Rabbin dualarini kabul etsin. yureginin guzelligi gibi bir kiz evlat nasip etsin sana canim.

Cnm @Birdemetumut a dr a sormasini buyuzden istemistim bende korkuyorum..sagolsun birdemetumut sormus ama dr bisey dememis...ama yapan yokmu var..yanma oldunu yikarken
iki siringa o da ice sokamadim pek. sonra yuzeysel yikadimm. yanma olnadi pimpirigim ya sag kasigimda bir agri oldu gecti sonra belki benim pimpirikligim. zaten 1 lt suya bi tatli kasigi sirke yakacak birsey yok.

haklisin canim ay ne bilim panik oldum birden ben. haklisin aslinda. hic yanma vs olmadi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…