- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.921
Yok Cnm düşünmüyorum.10 nda akintim oldu demekki 10-13 arası yumurtladimC
Catladiysa iliski korunmali ollsun canim sen bu ay dusunuyo muydun
InsaAllah oyledir cnm . Hemen hemen uc gun once iliski olmus ve sin iliski sivama olmus, yani yapman gereken herseyi yapmisin , ins emeklerinin karsilihinda saglikli hayirli bi prensese kavusursun[/QUOTE canım Allah'ın
canım Allah'ın izniyle sizin gibi güzel insanların dualarıyla olur bu iş Allah var gam yokInsaAllah oyledir cnm . Hemen hemen uc gun once iliski olmus ve sin iliski sivama olmus, yani yapman gereken herseyi yapmisin , ins emeklerinin karsilihinda saglikli hayirli bi prensese kavusursun
Canım Yok evdeyim bulantı ilacı kullanıyorum daha iyim ama söyle bi durum var sanırım bulantı hapında da folik asit varmış normalde de 400lük kullanıyorum o beni ishal etmiş netten araştırdım ikisi kullanılmazmış bide folik asiti eğer hamilelikten üç ay önce içmediyseniz gebeyken kullanmayın diyo nette doktor öle bende bıraktım arada kaldımPamuk13 canim bulantilar nasil oldu annendemisin hala? Oglana soyledin mi kardes gelecegini haberi var mi canim?
Ankara da olan canlar,size bugünkü doktorumu öneririm Pınar telli celtemen (Medicalpark Batıkent)
bende ikincide kullanmadim. bol yogurt sut tuket daha iyi ilactan cnm.Canım Yok evdeyim bulantı ilacı kullanıyorum daha iyim ama söyle bi durum var sanırım bulantı hapında da folik asit varmış normalde de 400lük kullanıyorum o beni ishal etmiş netten araştırdım ikisi kullanılmazmış bide folik asiti eğer hamilelikten üç ay önce içmediyseniz gebeyken kullanmayın diyo nette doktor öle bende bıraktım arada kaldım
Benim o akinti olunca 2.yada 3.gunu catliyor cnmKızlar afedersiniz sümüksü akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyordur.
Sat 30 martti sümüksü akintim 12.gundu.
Bugün doktor yumurtan çatlamış dedi
elimde olsaa..ah elimde olsa..Relax ol canim benim stres yapmaya gerek yok
Cnm bilmiyodum Rabbim zihin acikligi versin cok zor degil mi?universite sinavi gibi resmen sitresiAh canimbenim oglumda girecek teok sınavlarına çok stresli günler geçiriyor allah bütün evlatlarımız a zihin açıklığı versin sizin gibi eğitimcileri başımızdan eksik etmesin
Canım bişey olmaz saf sirkeyi direk koyan var ayrıca koyduğun miktar çok az ztn sen benim yaptığımı görsen nerdeyse bir karışlık şırınganın tamamını içime sokup sıktım bak buna rağmen ilk sirkeli yaptığım ayda hamile kaldım yani burda kız isteyen kadınların eşlerinin spermi kuvvetli bence o kuvveti azaltmak lazım ayrıca her ilişki sonrası ağrı sızı olurYa kizlar simdi ben bugun ilk defa sirkeli su yaptim. Organik sirke bulamadim 1 lt suya 1 tatli kasigindan biraz az sirke koydum. Fakat iceri tam atamadim iki kere az az attim korktum yaa. Bu sirke olayi bira telaslandirdi beni zaten kaygi bozuklugum var vajinal dus yapip banyo yapayim cikarim dedim ama valla yarisi da dokuldu zaten iki siringaiceri kalani da vajinayi yikadim. Siz nasil yaptiniz ya korkmadiniz mi benim sag kasigim az sizliyor ondan mi bilmem ay panikledim valla adamda beklerken uyumus.
Tmm cnm sorun degil sen iyi ol yeter..ayni yerdeyiz alirim elbet...sen gidersen h.icimi yoksa hsonumu gidersin..hayatsn Cnm Meryem Ana otunu veremedim sana ( kurs sertifikami almaya gidicem bir gun,o zaman haber edeyim ikimizede uyan bı gün olsun istiyorum.cok vermek isterim o otu sana
ayy deli olcaz kiz yapana kadar biraz salavat cektim ya safi cektim daha iyiyim. bugun havadan uyuzlugum benim. birde agriyacak gibi batiyor bi keyfim yok. tetikliyo isteCnm bobrege gitmez emin ol..senin yumurtlamaya yakin dogal sancindir..ama benim korkum hep bebek adina olmustur
Himm iyi oldu pamukcummm soyledigin iyiki baslamisim ozaman ben...sen ishalin diyodun hic aklima bundan olacagi gelmedi acikcasiCanım Yok evdeyim bulantı ilacı kullanıyorum daha iyim ama söyle bi durum var sanırım bulantı hapında da folik asit varmış normalde de 400lük kullanıyorum o beni ishal etmiş netten araştırdım ikisi kullanılmazmış bide folik asiti eğer hamilelikten üç ay önce içmediyseniz gebeyken kullanmayın diyo nette doktor öle bende bıraktım arada kaldım
yuregi guzelim canim insAllah Rabbin dualarini kabul etsin. yureginin guzelligi gibi bir kiz evlat nasip etsin sana canim.Cnm iyi valla ayni bugun bi kosturmaca vardi topige girdim okudum bikac sayfa gunduz simdi yeni oturdum.20lik dişim sorunluydu ona gittim..cene kemigine dayali tomografi falan cektirdim..hamilelikten once halledeyim dedim...odevimizde coktu yapim kesim odevi vardi anca vakit buldum..8 lerim de sinava girecek onumuzdeki hafta okulda yogun..kuzucullarimida dua ediyorum guzel bi liseye gecerler ins..siz naptiniz cnm nasilsiniz?
iki siringa o da ice sokamadim pek. sonra yuzeysel yikadimm. yanma olnadi pimpirigim ya sag kasigimda bir agri oldu gecti sonra belki benim pimpirikligim. zaten 1 lt suya bi tatli kasigi sirke yakacak birsey yok.Cnm @Birdemetumut a dr a sormasini buyuzden istemistim bende korkuyorum..sagolsun birdemetumut sormus ama dr bisey dememis...ama yapan yokmu var..yanma oldunu yikarken
haklisin canim ay ne bilim panik oldum birden ben. haklisin aslinda. hic yanma vs olmadi dimiCanım bişey olmaz saf sirkeyi direk koyan var ayrıca koyduğun miktar çok az ztn sen benim yaptığımı görsen nerdeyse bir karışlık şırınganın tamamını içime sokup sıktım bak buna rağmen ilk sirkeli yaptığım ayda hamile kaldım yani burda kız isteyen kadınların eşlerinin spermi kuvvetli bence o kuvveti azaltmak lazım ayrıca her ilişki sonrası ağrı sızı olur
Patiklerini cikarma buaralar evlerde gercekten soguk aksamlariayy deli olcaz kiz yapana kadar biraz salavat cektim ya safi cektim daha iyiyim. bugun havadan uyuzlugum benim. birde agriyacak gibi batiyor bi keyfim yok. tetikliyo iste
Aminn kuzumm aminn Allah razi olsun..hepimizin ins..yuregi guzelim canim insAllah Rabbin dualarini kabul etsin. yureginin guzelligi gibi bir kiz evlat nasip etsin sana canim.
amin cnm.Aminn kuzumm aminn Allah razi olsun..hepimizin ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?