- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.941
Canım ben yan etkilerine baktım ishal vardı ona yordum bugün içmedim düzeldim bide çok bulantı yapıyor folik asit gaz şişkinlik bende bide bu ilaçla ilgili tamam yararı varmışda zararıda varmış emin olamadımHimm iyi oldu pamukcummm soyledigin iyiki baslamisim ozaman ben...sen ishalin diyodun hic aklima bundan olacagi gelmedi acikcasi
:))))ay ben anladiiim. benim heyecandan stresim. cunku dusununce karnim agriyoo
Yok canım olmadı İnan psikolojiktir o ben bazı vajinal rahatsızlıklarda doktorların tavsiye ettiğinide duydum sirkeyi rahat ol ama bu seni strese sokuyorsa yapma bencehaklisin canim ay ne bilim panik oldum birden ben. haklisin aslinda. hic yanma vs olmadi dimi
ben ikincide panik bozukluk yasayinca kac dr sordum icmesem diye dr larda hep icmezsen yogurt sut peynir bol tuket dedi. hergun bir kase yulafli yogurt yerdim. masallah kemik gelisimi de iyiydi oglum 37+0 da 4 kiloya yakin dogduCanım ben yan etkilerine baktım ishal vardı ona yordum bugün içmedim düzeldim bide çok bulantı yapıyor folik asit gaz şişkinlik bende bide bu ilaçla ilgili tamam yararı varmışda zararıda varmış emin olamadım
ya canim inan bu ay yapalim dedigimden beri cok dusunceler aklimda. kafamda deli sorular sanki zamani drgil gibi hissediyorum nedensiz. sanki oglum kucuk daha gerek yok ne biliyim ya cok taktim kafaya yada ben kuruntu yapiyorum.Yok canım olmadı İnan psikolojiktir o ben bazı vajinal rahatsızlıklarda doktorların tavsiye ettiğinide duydum sirkeyi rahat ol ama bu seni strese sokuyorsa yapma bence
Hmm onada mı sebep oluyormuş bende bulgur pilavını duydum onda da varmış bide fox haberde şakın içmeyin diye bi ara çıkmış kk da okudum ilerde göğüs kanserine sebep oluyormuş eğer hamilelikten önce içmezde kaldıktan sonra içersen çocuk astımlı ve alerjik oluyormuş bende bıraktım dayanıyım yoğurda maşallah tosununaben ikincide panik bozukluk yasayinca kac dr sordum icmesem diye dr larda hep icmezsen yogurt sut peynir bol tuket dedi. hergun bir kase yulafli yogurt yerdim. masallah kemik gelisimi de iyiydi oglum 37+0 da 4 kiloya yakin dogdu
Canım yaş olarak düşünüyorsa bence küçük değil benim bu ikinci doğduğunda oğlum 4 yaşında olcak keşke diyorum 3 yaşına girdiğinde ikinciyi doğursaydım bana göre en güzel yaş aralığı ama emin değilsen bence yapma çünkü kız olmazsa sen çok etkilenirsin gibime geliyorya canim inan bu ay yapalim dedigimden beri cok dusunceler aklimda. kafamda deli sorular sanki zamani drgil gibi hissediyorum nedensiz. sanki oglum kucuk daha gerek yok ne biliyim ya cok taktim kafaya yada ben kuruntu yapiyorum.
Canım ben içeri hiç itmedim etrafına sıvadımWhiteandblue ve Pamuk13 siz sivama yaptiniz ya gerci Demet daha once anlatti ama ya ayiptir sormasi ne kadar iceri sivaniyo tahmini
Canım sen bi kez daha istiare yap seninde 2. Olcak mecbur evlatlarımıza kardeş yapcaz tek olmaz en azından allahtan geleni bilir ona göre daha teslim yol alırız peki arkadaşlarının cinsiyetlerini gördüğünde doğru çıkarmıydıKizlar benimde ahh bu ruyalarim..istihare degil ama normal ruyam...bebeginin cinsiyeti erkek olcak dedi bi kadin bana ruyamda..ondan onceki gecede besikte hastanede erkek bebek vardi ama oglummus ama oglum buyudu falan diyorum..malum olurmus..banada mi oluyor..ben bide arkadaslardan hamile olacaklari gorurdum hep ruyamda..neyse niyetimi bozmayayim..Rabbim e actim ellerimi nasip et Allah im nasip et hayirlisi ise...
Cnm kusura bakma bisey daha sorcam kackez sivama yaptin son iliskide..Canım ben içeri hiç itmedim etrafına sıvadım
Çok iyi yaptın canım sağolasın, bu topik hiç bi yere kaybolmasınki 2 seneye rabbim izin verirse bol bol bilgilerden faydalanalımcanım kaybolmaman adına seni baş sayfaya hamişimiz olarak yapıştırıyorum. böylelikle kaybolmazsın :) ayrıca topiğe sadecee kızı olanlar kız doğuranlar kız isteyenler değil hherkes gelebilir. bizlerde erkek anneleriyiz neticde anneyiz hepimiz. sevgiler canım
Canım ben tek bi kere yaptım oda testim hala tek çizgiydi nezaman çatlıyacağını bilmediğim için en son ilişkimde yaptımCnm kusura bakma bisey daha sorcam kackez sivama yaptin son iliskide..
Çok sağol canım cevabın için, vajinal duşu dene bakalım tutacakmı, bende ilk başta uygulamayı düşünüyorumHenuz baslamadim , aslinda basliyacaktim bir kere deneme yaptim adetin ilk gununden 9 'cu gunu iliskiyi birakmistik tutmadi . Fakat is durumlarindan dolayi erteledik . Nasib kismet olursa haziranda deneyecegiz.
Vajinal dusu iliskiye girecegim gunler yapmayi dusunuyorum . Iki aydir yumurtlama takibi yaptim ve devam edecegim. Bu arada bebek calismalarina basladigim hafta gunluk bol bol kalcium agirlikli beslenecegim yani hergun bol dondurma yemegimi dusunuyorum
Evet kardes mutlaka olmali tek cocuk hic dusunmedim cnm..2.istiharemi yapicam ins..arkadaslarin cinsiyetlerini degilde hamile kalacaklarini goruyodum. Hatta biri ben diyince hemen test aldi yapti sasirdi beklemiyomus...umutsuz olmayi sevmiyorum oyuzden biumut diyorum..ins..banada nasip olur...Canım sen bi kez daha istiare yap seninde 2. Olcak mecbur evlatlarımıza kardeş yapcaz tek olmaz en azından allahtan geleni bilir ona göre daha teslim yol alırız peki arkadaşlarının cinsiyetlerini gördüğünde doğru çıkarmıydı
Dogru cnm senin tek iliskide olmustu.tmm sagolasin :))Canım ben tek bi kere yaptım oda testim hala tek çizgiydi nezaman çatlıyacağını bilmediğim için en son ilişkimde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?