- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.961
Yok canım bunda umutsuz olcak bişey Yok ki yatıp kalkıp bu kız olayı aklımızda Zihni'miz bize oyun oynuyor bende normal rüyamda oğlum olduğunu gördüm beni öyle gören oldu bakalım ne çıkcakEvet kardes mutlaka olmali tek cocuk hic dusunmedim cnm..2.istiharemi yapicam ins..arkadaslarin cinsiyetlerini degilde hamile kalacaklarini goruyodum. Hatta biri ben diyince hemen test aldi yapti sasirdi beklemiyomus...umutsuz olmayi sevmiyorum oyuzden biumut diyorum..ins..banada nasip olur...
Canım ben yumurtlamaya kadar 4 ilişki oldu en sonunda sıvama yaptımDogru cnm senin tek iliskide olmustu.tmm sagolasin :))
hamile degilsen ruyada erkek bebek guzel habere yorulur canim. birde fazla takinca bilincalti bize oyunlar oynuyor maalesef. bazi donemler gunduz korkularimi gece ruyamda farkli senaryolarda gorurum. sen kalbini bozma canim. insAllah kizlarimiz olacak.Kizlar benimde ahh bu ruyalarim..istihare degil ama normal ruyam...bebeginin cinsiyeti erkek olcak dedi bi kadin bana ruyamda..ondan onceki gecede besikte hastanede erkek bebek vardi ama oglummus ama oglum buyudu falan diyorum..malum olurmus..banada mi oluyor..ben bide arkadaslardan hamile olacaklari gorurdum hep ruyamda..neyse niyetimi bozmayayim..Rabbim e actim ellerimi nasip et Allah im nasip et hayirlisi ise...
allah kabul etsin cnmWhiteandblue canim iki yasin okudum kaldi 3..
Ins..cnm belki 2 seneyede kalmaz daha once dusunursun..gorumcem 6 aylik bebegi varken hamile kaldi suan 3 cocugu var ama iş başa dudunce insan kucukte olsa ustesinden geliyorÇok iyi yaptın canım sağolasın, bu topik hiç bi yere kaybolmasınki 2 seneye rabbim izin verirse bol bol bilgilerden faydalanalım
Kızlar bende şimdiki hamileliğimde çift çizgiyi gördüğümde oldu ilişki, hemen tuvalete gittim temizlendim yatağa gelip sola yattım ve oğlum olacak, en garantisi 2. Çizgi koyulaşmadan ilişkiyi bırakmak gerekKızlar oğlumda sola yatmıştım onun icin kızımda düz yattım çokta güvenmeyin sola yatma işine bence
Oyle diyelim oyle olsun Demet im..belki inanmicaksiniz ama ruyamda bana bi kadin oglun olcak dedi ardindan oglum odasindan seslendi anne diye..iyiki uyanmissin annem dedim..ruyam bitmis oldu..dedigin gibi niyetimi bozmuyor elimden geleni yapiyorum,yapicamda..hamile degilsen ruyada erkek bebek guzel habere yorulur canim. birde fazla takinca bilincalti bize oyunlar oynuyor maalesef. bazi donemler gunduz korkularimi gece ruyamda farkli senaryolarda gorurum. sen kalbini bozma canim. insAllah kizlarimiz olacak.
Istiharende kiz gormustun ama cnm degil mi?ins..oyledir ins...cidden cok dusunuyorum..Yok canım bunda umutsuz olcak bişey Yok ki yatıp kalkıp bu kız olayı aklımızda Zihni'miz bize oyun oynuyor bende normal rüyamda oğlum olduğunu gördüm beni öyle gören oldu bakalım ne çıkcak
yok canim mevzu aslinda mevzu kiz erkek olmasi degil de ufak oglum kucuk diye 3 cocukla basedemem diye ya ne biliyim ikinciyi de hic yapmak istemedim o zmn da yasadim bu durumu hatta 1 seneye yakin olmayincacok uzulmustum olmayacak diye. belki bunlari yasamaktan korkuyorum.Canım yaş olarak düşünüyorsa bence küçük değil benim bu ikinci doğduğunda oğlum 4 yaşında olcak keşke diyorum 3 yaşına girdiğinde ikinciyi doğursaydım bana göre en güzel yaş aralığı ama emin değilsen bence yapma çünkü kız olmazsa sen çok etkilenirsin gibime geliyor
Allah kabul etsin cnm. Okuyamazsan dedigin gibi haber ver okurum ben.allah kabul etsin cnm
valla canim senin kizin olmazsa o zamana kadar da bebek oknazsa ben 3. defterini kapatirim o kadar net yani. butun tezlerin kiz uzerineyken erkek olmasi hiic cabalamadan olayi birakmak demek. iki ogluma saglik versin Rabbim der kanuyu kapatirim inan.Canım ben yumurtlamaya kadar 4 ilişki oldu en sonunda sıvama yaptım
Peki bişey sorabilirmiyim çift çizgiden kaç gün sonra yumurtan çatladı sol olayına bende inanmıyorum oğlumda da öyle yapmıştım bide vajinal duş yaptınmıKızlar bende şimdiki hamileliğimde çift çizgiyi gördüğümde oldu ilişki, hemen tuvalete gittim temizlendim yatağa gelip sola yattım ve oğlum olacak, en garantisi 2. Çizgi koyulaşmadan ilişkiyi bırakmak gerek
Aslinda kendimize kotuluk yapiyoruz. Tam teslimiyet yok maalesef. olsa bu kadar takmayiz Rabbim neylerse guzel eyler diyor dil ama gonul demiyor acabalar bitiriyor bizi. Hakkimizda hayirlisi olsun.Oyle diyelim oyle olsun Demet im..belki inanmicaksiniz ama ruyamda bana bi kadin oglun olcak dedi ardindan oglum odasindan seslendi anne diye..iyiki uyanmissin annem dedim..ruyam bitmis oldu..dedigin gibi niyetimi bozmuyor elimden geleni yapiyorum,yapicamda..
Canım sana bişey diyim mi bende senin yerinde olsam aynısı yapardım yukarıdaki yorumuna tamamen katılıyorum istersen benim cinsiyet öğrenmemi bekle ama işte nasip işi bi taraftan da yukarıdaki Sahra arkadaşımız çift çizgiyi görüp yapınca oğlu olmuş süper annelerde bulut da öle yapmış kızı olmuş anlamadımvalla canim senin kizin olmazsa o zamana kadar da bebek oknazsa ben 3. defterini kapatirim o kadar net yani. butun tezlerin kiz uzerineyken erkek olmasi hiic cabalamadan olayi birakmak demek. iki ogluma saglik versin Rabbim der kanuyu kapatirim inan.
evet aslinda en garantisi cizgi hic koyulmadan birakmak. gecen ay 14. gun gecesi pic oldu catladi. bu ay 11. gun soniliski olacak. yani 3 gun once son olacak. acaba 4 gun once mi biraksam bilemedim.Kızlar bende şimdiki hamileliğimde çift çizgiyi gördüğümde oldu ilişki, hemen tuvalete gittim temizlendim yatağa gelip sola yattım ve oğlum olacak, en garantisi 2. Çizgi koyulaşmadan ilişkiyi bırakmak gerek
Çok doğru gerçekten ztn tammteslim olsak olcak daAslinda kendimize kotuluk yapiyoruz. Tam teslimiyet yok maalesef. olsa bu kadar takmayiz Rabbim neylerse guzel eyler diyor dil ama gonul demiyor acabalar bitiriyor bizi. Hakkimizda hayirlisi olsun.
aslinda bizim heriflerde de sikinti. benimki et delisi kiymasiz yemekten hoslanmaz o derece. sebze yedigi nadirdir. ee noluyo erkek spermler kuvvetli oluyor. Takdir Rabbimden canim diyecek birsey yok.Canım sana bişey diyim mi bende senin yerinde olsam aynısı yapardım yukarıdaki yorumuna tamamen katılıyorum istersen benim cinsiyet öğrenmemi bekle ama işte nasip işi bi taraftan da yukarıdaki Sahra arkadaşımız çift çizgiyi görüp yapınca oğlu olmuş süper annelerde bulut da öle yapmış kızı olmuş anlamadım
inan bunaliyorum bazen hemen dua ediyorum ferahliyorum. istebunu daim yapsak olay cozulecek aslinda ama yokmu o kor seytan...Çok doğru gerçekten ztn tammteslim olsak olcak da
canim birsey soracagim sana. hazir olmadigini nasil anladin aciklar misin?Günaydın canım inşallah olur pembe hayali kuruyorum ama daha üç dört ay denemeyeceğim hazır değilim sanki
Günaydın canım inşallah olur pembe hayali kuruyorum ama daha üç dört ay denemeyeceğim hazır değilim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?