Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yok canım bunda umutsuz olcak bişey Yok ki yatıp kalkıp bu kız olayı aklımızda Zihni'miz bize oyun oynuyor bende normal rüyamda oğlum olduğunu gördüm beni öyle gören oldu bakalım ne çıkcak

hamile degilsen ruyada erkek bebek guzel habere yorulur canim. birde fazla takinca bilincalti bize oyunlar oynuyor maalesef. bazi donemler gunduz korkularimi gece ruyamda farkli senaryolarda gorurum. sen kalbini bozma canim. insAllah kizlarimiz olacak.

Çok iyi yaptın canım sağolasın, bu topik hiç bi yere kaybolmasınki 2 seneye rabbim izin verirse bol bol bilgilerden faydalanalım
Ins..cnm belki 2 seneyede kalmaz daha once dusunursun..gorumcem 6 aylik bebegi varken hamile kaldi suan 3 cocugu var ama iş başa dudunce insan kucukte olsa ustesinden geliyor

Kızlar oğlumda sola yatmıştım onun icin kızımda düz yattım çokta güvenmeyin sola yatma işine bence
Kızlar bende şimdiki hamileliğimde çift çizgiyi gördüğümde oldu ilişki, hemen tuvalete gittim temizlendim yatağa gelip sola yattım ve oğlum olacak, en garantisi 2. Çizgi koyulaşmadan ilişkiyi bırakmak gerek

Oyle diyelim oyle olsun Demet im..belki inanmicaksiniz ama ruyamda bana bi kadin oglun olcak dedi ardindan oglum odasindan seslendi anne diye..iyiki uyanmissin annem dedim..ruyam bitmis oldu..dedigin gibi niyetimi bozmuyor elimden geleni yapiyorum,yapicamda..

Yok canım bunda umutsuz olcak bişey Yok ki yatıp kalkıp bu kız olayı aklımızda Zihni'miz bize oyun oynuyor bende normal rüyamda oğlum olduğunu gördüm beni öyle gören oldu bakalım ne çıkcak
Istiharende kiz gormustun ama cnm degil mi?ins..oyledir ins...cidden cok dusunuyorum..

yok canim mevzu aslinda mevzu kiz erkek olmasi degil de ufak oglum kucuk diye 3 cocukla basedemem diye ya ne biliyim ikinciyi de hic yapmak istemedim o zmn da yasadim bu durumu hatta 1 seneye yakin olmayincacok uzulmustum olmayacak diye. belki bunlari yasamaktan korkuyorum.

Canım ben yumurtlamaya kadar 4 ilişki oldu en sonunda sıvama yaptım
valla canim senin kizin olmazsa o zamana kadar da bebek oknazsa ben 3. defterini kapatirim o kadar net yani. butun tezlerin kiz uzerineyken erkek olmasi hiic cabalamadan olayi birakmak demek. iki ogluma saglik versin Rabbim der kanuyu kapatirim inan.

Peki bişey sorabilirmiyim çift çizgiden kaç gün sonra yumurtan çatladı sol olayına bende inanmıyorum oğlumda da öyle yapmıştım bide vajinal duş yaptınmı

Aslinda kendimize kotuluk yapiyoruz. Tam teslimiyet yok maalesef. olsa bu kadar takmayiz Rabbim neylerse guzel eyler diyor dil ama gonul demiyor acabalar bitiriyor bizi. Hakkimizda hayirlisi olsun.

valla canim senin kizin olmazsa o zamana kadar da bebek oknazsa ben 3. defterini kapatirim o kadar net yani. butun tezlerin kiz uzerineyken erkek olmasi hiic cabalamadan olayi birakmak demek. iki ogluma saglik versin Rabbim der kanuyu kapatirim inan.
Canım sana bişey diyim mi bende senin yerinde olsam aynısı yapardım yukarıdaki yorumuna tamamen katılıyorum istersen benim cinsiyet öğrenmemi bekle ama işte nasip işi bi taraftan da yukarıdaki Sahra arkadaşımız çift çizgiyi görüp yapınca oğlu olmuş süper annelerde bulut da öle yapmış kızı olmuş anlamadım

evet aslinda en garantisi cizgi hic koyulmadan birakmak. gecen ay 14. gun gecesi pic oldu catladi. bu ay 11. gun soniliski olacak. yani 3 gun once son olacak. acaba 4 gun once mi biraksam bilemedim.

aslinda bizim heriflerde de sikinti. benimki et delisi kiymasiz yemekten hoslanmaz o derece. sebze yedigi nadirdir. ee noluyo erkek spermler kuvvetli oluyor. Takdir Rabbimden canim diyecek birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…