Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
inan bunaliyorum bazen hemen dua ediyorum ferahliyorum. istebunu daim yapsak olay cozulecek aslinda ama yokmu o kor seytan...
Evet canımm ben oğlumda tamamen ibadete vermiştim hamileyken kendimi bunda tuhaf oldum bişey yapamaz oldum neyse canım Allah hakkımızdakini gönlümüze razı etsin diyelim ben uyucam hayırlı geceler

evet 9. gune girdik. tek gunler iliski olsa dun olmadi 7. gun oldu. simdi vajinal dusa gerek yok sanirim oglen yaptim ya. ben herufun yanina kacar. cumleten hayirli geceler canlar.

Evet canımm ben oğlumda tamamen ibadete vermiştim hamileyken kendimi bunda tuhaf oldum bişey yapamaz oldum neyse canım Allah hakkımızdakini gönlümüze razı etsin diyelim ben uyucam hayırlı geceler
hayirli geceler canim. Rabbim insAllah nasip eder. etmezse de hayirlisi olsun merhametli evlatlarimiz olsun insAllah.

Benim büyük oğlum çok hareketli yoruyo beni hala.küçüğü ise konuşmuyo daha herşeye ağlıyor anlayacağın 3.ye yetişemem en azından biraz daha büyüsünler
anladim cnm. benim buyuk 7 yasinda 1. sinifta dersleri beni yormuyor. digeri 27 aylik hamile kalsam 3 yasinda
olacak. konusmuyor tam amayormuyor da. sadece o ezilir mi korkusu oluyor biraz. denemeye bu ay basladik ama korkularimi atamiyorum o yuzden sordum canim tesekkurler cevabin icin.

Bozma canim niyetini ben bu ruya durumunu arastirdim kiz gorup erkek c0ikan erkek gorup kiz cikan cok varmis hayirlisi olsun
Bnm de var bi ark butun arkadaslar toplandk birine dediki sen hamilesin gibime geldi hic beklemedigimz biri ama sonra kadn test yapti hamileymis cok sasirmistik :)
aynen bu beyin cok farkli gecen ne gorursen neyin olur diye bakiyodum altin gorenin kizi olmus filan dedimki niye hen hic altin gormedim o gece birine altin lafi ediyodum dusundugum gun beynim iste cok fenaaa :))

Aslinda kendimize kotuluk yapiyoruz. Tam teslimiyet yok maalesef. olsa bu kadar takmayiz Rabbim neylerse guzel eyler diyor dil ama gonul demiyor acabalar bitiriyor bizi. Hakkimizda hayirlisi olsun.
buna katılıyorum tamamiyle

aslinda bizim heriflerde de sikinti. benimki et delisi kiymasiz yemekten hoslanmaz o derece. sebze yedigi nadirdir. ee noluyo erkek spermler kuvvetli oluyor. Takdir Rabbimden canim diyecek birsey yok.
benmki de oyle etten vazgeciremem hayatta sebzeyi agzina surmez ben evlenmeden once eti sevmezdim evlendim beni de alistirdi

bi ben alisamadim. hala et agzima surmem arada kofte yerim o kadar.

Esimle konustuk biraz. Kararsizligimi dile getirdim. Bana her konuda yardimci olacagini korkmamin yersiz oldugunu soyledi. Gercekten bende yersiz buluyorum suan. Onunla konusmak rahatlatti. Rabbim hayirli zamanda hayirli bir evlat nasip etsin insAllah. Gonlumden geceni hayra cevirsin insAllah.

Canim bir litrenin hepsini mi icine siktin acaba? Yoksa yari iceri yari disari nas oldu?

Uyku bugun cop oldu. Saka maka 500. Sayfamizda hayirli olsun. Nice guzel heberler paylastigimiz 500 lerimiz olsun.

Can sikintisina baktim bu ay hamile kalirsam ocagin ilk haftalari dogum oluyor malum sezeryan. Oglak burcu oluyor. Hakkimizda hayirlisi ufak oglumda sat 9 mayisti. Bakalim bu sefer hmn olacak mi bekleyecek miyiz

Cnm bilmiyodum Rabbim zihin acikligi versin cok zor degil mi?universite sinavi gibi resmen sitresi
Cnm bilmiyodum Rabbim zihin acikligi versin cok zor degil mi?universite sinavi gibi resmen sitresi
Amin canim inşallah bi atlatsa rahat li caz geleceğini belirlicek ne kadar başarılı bi öğrenci olsada o ortam farklı bildiklerinide unutuyorlar allah bütün e vlatlarimiza yardım etsin

Amin canim inşallah bi atlatsa rahat li caz geleceğini belirlicek ne kadar başarılı bi öğrenci olsada o ortam farklı bildiklerinide unutuyorlar allah bütün e vlatlarimiza yardım etsin
Rabbim zihin acikligi versin cnm. Pirinc yada seker okurdu babannem bir iki yedirir kalani yanima verirdi. Pirinc tanesi minik oldugu icin sinava girerken sikinti yasamazdim. Benim ufak bile bilsem sinavindan 300 almis baraj 320 imis. Cok uzuldu ilk defa sinava girdi keske cabuk yapmasaydim diyor. Asagida ben varim diye hizli hizliyaptim dusunmedim hic diyir seneye kotap al bana calisiyim anne birinci olayim diyor. Simdiden sivav stresi basladi bile. Hayatlarinin her doneminde sinav var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…