- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.981
Evet canımm ben oğlumda tamamen ibadete vermiştim hamileyken kendimi bunda tuhaf oldum bişey yapamaz oldum neyse canım Allah hakkımızdakini gönlümüze razı etsin diyelim ben uyucam hayırlı gecelerinan bunaliyorum bazen hemen dua ediyorum ferahliyorum. istebunu daim yapsak olay cozulecek aslinda ama yokmu o kor seytan...
Aynen canim masumlar minikler daha cunku :)sessizcekimsesizce cnm sagolasin..bizdede tayincilere vermiyolar 8 leri..8ler zevkli evet,, 5 lerde daha cocuksu ve masumlar tatli oluyolar....sen 5lere giriyodun..
Benim büyük oğlum çok hareketli yoruyo beni hala.küçüğü ise konuşmuyo daha herşeye ağlıyor anlayacağın 3.ye yetişemem en azından biraz daha büyüsünlercanim birsey soracagim sana. hazir olmadigini nasil anladin aciklar misin?
hayirli geceler canim. Rabbim insAllah nasip eder. etmezse de hayirlisi olsun merhametli evlatlarimiz olsun insAllah.Evet canımm ben oğlumda tamamen ibadete vermiştim hamileyken kendimi bunda tuhaf oldum bişey yapamaz oldum neyse canım Allah hakkımızdakini gönlümüze razı etsin diyelim ben uyucam hayırlı geceler
anladim cnm. benim buyuk 7 yasinda 1. sinifta dersleri beni yormuyor. digeri 27 aylik hamile kalsam 3 yasindaBenim büyük oğlum çok hareketli yoruyo beni hala.küçüğü ise konuşmuyo daha herşeye ağlıyor anlayacağın 3.ye yetişemem en azından biraz daha büyüsünler
Bozma canim niyetini ben bu ruya durumunu arastirdim kiz gorup erkek c0ikan erkek gorup kiz cikan cok varmis hayirlisi olsunKizlar benimde ahh bu ruyalarim..istihare degil ama normal ruyam...bebeginin cinsiyeti erkek olcak dedi bi kadin bana ruyamda..ondan onceki gecede besikte hastanede erkek bebek vardi ama oglummus ama oglum buyudu falan diyorum..malum olurmus..banada mi oluyor..ben bide arkadaslardan hamile olacaklari gorurdum hep ruyamda..neyse niyetimi bozmayayim..Rabbim e actim ellerimi nasip et Allah im nasip et hayirlisi ise...
Bnm de var bi ark butun arkadaslar toplandk birine dediki sen hamilesin gibime geldi hic beklemedigimz biri ama sonra kadn test yapti hamileymis cok sasirmistik :)Evet kardes mutlaka olmali tek cocuk hic dusunmedim cnm..2.istiharemi yapicam ins..arkadaslarin cinsiyetlerini degilde hamile kalacaklarini goruyodum. Hatta biri ben diyince hemen test aldi yapti sasirdi beklemiyomus...umutsuz olmayi sevmiyorum oyuzden biumut diyorum..ins..banada nasip olur...
aynen bu beyin cok farkli gecen ne gorursen neyin olur diye bakiyodum altin gorenin kizi olmus filan dedimki niye hen hic altin gormedim o gece birine altin lafi ediyodum dusundugum gun beynim iste cok fenaaa :))hamile degilsen ruyada erkek bebek guzel habere yorulur canim. birde fazla takinca bilincalti bize oyunlar oynuyor maalesef. bazi donemler gunduz korkularimi gece ruyamda farkli senaryolarda gorurum. sen kalbini bozma canim. insAllah kizlarimiz olacak.
buna katılıyorum tamamiyleAslinda kendimize kotuluk yapiyoruz. Tam teslimiyet yok maalesef. olsa bu kadar takmayiz Rabbim neylerse guzel eyler diyor dil ama gonul demiyor acabalar bitiriyor bizi. Hakkimizda hayirlisi olsun.
benmki de oyle etten vazgeciremem hayatta sebzeyi agzina surmez ben evlenmeden once eti sevmezdim evlendim beni de alistirdiaslinda bizim heriflerde de sikinti. benimki et delisi kiymasiz yemekten hoslanmaz o derece. sebze yedigi nadirdir. ee noluyo erkek spermler kuvvetli oluyor. Takdir Rabbimden canim diyecek birsey yok.
bi ben alisamadim. hala et agzima surmem arada kofte yerim o kadar.Bozma canim niyetini ben bu ruya durumunu arastirdim kiz gorup erkek c0ikan erkek gorup kiz cikan cok varmis hayirlisi olsun
Bnm de var bi ark butun arkadaslar toplandk birine dediki sen hamilesin gibime geldi hic beklemedigimz biri ama sonra kadn test yapti hamileymis cok sasirmistik :)
aynen bu beyin cok farkli gecen ne gorursen neyin olur diye bakiyodum altin gorenin kizi olmus filan dedimki niye hen hic altin gormedim o gece birine altin lafi ediyodum dusundugum gun beynim iste cok fenaaa :))
buna katılıyorum tamamiyle
benmki de oyle etten vazgeciremem hayatta sebzeyi agzina surmez ben evlenmeden once eti sevmezdim evlendim beni de alistirdi
Canim bir litrenin hepsini mi icine siktin acaba? Yoksa yari iceri yari disari nas oldu?Canım bişey olmaz saf sirkeyi direk koyan var ayrıca koyduğun miktar çok az ztn sen benim yaptığımı görsen nerdeyse bir karışlık şırınganın tamamını içime sokup sıktım bak buna rağmen ilk sirkeli yaptığım ayda hamile kaldım yani burda kız isteyen kadınların eşlerinin spermi kuvvetli bence o kuvveti azaltmak lazım ayrıca her ilişki sonrası ağrı sızı olur
Tmm cnm sorun degil sen iyi ol yeter..ayni yerdeyiz alirim elbet...sen gidersen h.icimi yoksa hsonumu gidersin..
Evet canım dün nette baktım 2-3 gün içinde yumurtlama oluyor deniyorBenim o akinti olunca 2.yada 3.gunu catliyor cnm
Cnm bilmiyodum Rabbim zihin acikligi versin cok zor degil mi?universite sinavi gibi resmen sitresi
Amin canim inşallah bi atlatsa rahat li caz geleceğini belirlicek ne kadar başarılı bi öğrenci olsada o ortam farklı bildiklerinide unutuyorlar allah bütün e vlatlarimiza yardım etsinCnm bilmiyodum Rabbim zihin acikligi versin cok zor degil mi?universite sinavi gibi resmen sitresi
Günaydın :)
Günaydın kızlar akşam ne güzel sohbet et misiniz oku oku bitiremedi m ben erkencikten uyumuşum bilseydim uyumazdim sohbeti kaçırdım
Rabbim zihin acikligi versin cnm. Pirinc yada seker okurdu babannem bir iki yedirir kalani yanima verirdi. Pirinc tanesi minik oldugu icin sinava girerken sikinti yasamazdim. Benim ufak bile bilsem sinavindan 300 almis baraj 320 imis. Cok uzuldu ilk defa sinava girdi keske cabuk yapmasaydim diyor. Asagida ben varim diye hizli hizliyaptim dusunmedim hic diyir seneye kotap al bana calisiyim anne birinci olayim diyor. Simdiden sivav stresi basladi bile. Hayatlarinin her doneminde sinav var zaten.Amin canim inşallah bi atlatsa rahat li caz geleceğini belirlicek ne kadar başarılı bi öğrenci olsada o ortam farklı bildiklerinide unutuyorlar allah bütün e vlatlarimiza yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?