- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.001
Demet seninki kaçıncı sınıfa gidiyor canım .Benim oğlum da geçen sene bilsemi 1 soruyla kaçırdı .Bu yıl 3. sınıf olarak tekrar soktu öğretmen 540 puan almış kazandı çok şükür. Ama böyle çocuklar çok stres yapıyorlar .İnşallah sizde seneye kazanırsınız canım.Rabbim zihin acikligi versin cnm. Pirinc yada seker okurdu babannem bir iki yedirir kalani yanima verirdi. Pirinc tanesi minik oldugu icin sinava girerken sikinti yasamazdim. Benim ufak bile bilsem sinavindan 300 almis baraj 320 imis. Cok uzuldu ilk defa sinava girdi keske cabuk yapmasaydim diyor. Asagida ben varim diye hizli hizliyaptim dusunmedim hic diyir seneye kotap al bana calisiyim anne birinci olayim diyor. Simdiden sivav stresi basladi bile. Hayatlarinin her doneminde sinav var zaten.
Ben böyleyken ilişkiyi bıraktım ertesi gün iki çizgide koyuydu ama tutmadı erken bıraktım diye düşünüyorumEki Görüntüle 1984329 Kızlar regleden sonra üç kez ilişki oldu dün akşam olmadı daha devam ediyim dimi ilişkiye ovulasyon testine bakabilirmisiniz rica etsem
Evet canim yapıyorum ama deneme yapmıyorum diye hiç heyecan yok bu ay bi gecsede başlasam artık bende senin gibi bazen diyorum olmasa mi rahata erdim diyorum sonrada olsa bana arkadaş olur diyorum bütün gün evde yalnızım git geller yakisoyurum bide ya kiz olmazsa eşime sorarsan kiz ol mucak zaten boşa uğraşıyorum tabiki rabbim bilir karar vermek çok zorGunaydin arkadaslar.
Gece uyuyamadim dusunmekten. Bu hafta boyle gececek sanirim.
Bursalim 123 bu ay takip yapiyor musun?
EVET YA DAHA ÜÇ KEZ İLİŞKİ OLDU ÖYLE HEMEN TUTMAZ GİBİME GELYOR KEŞKE DÜN AKŞAM DA YAPSAYDIM DİYORUM AMA O KADAR YORGUNDUM KİBen böyleyken ilişkiyi bıraktım ertesi gün iki çizgide koyuydu ama tutmadı erken bıraktım diye düşünüyorum
Evet canım devamEki Görüntüle 1984329 Kızlar regleden sonra üç kez ilişki oldu dün akşam olmadı daha devam ediyim dimi ilişkiye ovulasyon testine bakabilirmisiniz rica etsem
O da ilginçokuyan 8 kullanici yazan 0
Yok canım şırınganın aldığı kadar tamamını sıktım ztn ayakta yaptığım için anında geri akıyorCanim bir litrenin hepsini mi icine siktin acaba? Yoksa yari iceri yari disari nas oldu?
Evet canım devam
Yani bir siringa mi siktin canim onu demek istedim.O da ilginç
Yok canım şırınganın aldığı kadar tamamını sıktım ztn ayakta yaptığım için anında geri akıyor
Diger gunlerden farkli degilse ki degil gibi devam et canim bugun de olsun. Onceden saptasaydin yumurtlama gununu iyi olurdu aslinda fikrin olurdu. Peki normalde kacinci gun uzayan akintin oluyor?Eki Görüntüle 1984329 Kızlar regleden sonra üç kez ilişki oldu dün akşam olmadı daha devam ediyim dimi ilişkiye ovulasyon testine bakabilirmisiniz rica etsem
Daha 1. Sinifiz canim biz. Aslinda o anda stres madi da sonra kazanamadigini duyunca hirs yapti. Rahatsiz olnadim hirsindan cok zararli degildi bence. Uzulmeyi de bilmeli ve daha temkinli olmali birdahakine. Masallah senin oglan guzel puan almis canim Rabbim zihin acikligi versin cumlesineDemet seninki kaçıncı sınıfa gidiyor canım .Benim oğlum da geçen sene bilsemi 1 soruyla kaçırdı .Bu yıl 3. sınıf olarak tekrar soktu öğretmen 540 puan almış kazandı çok şükür. Ama böyle çocuklar çok stres yapıyorlar .İnşallah sizde seneye kazanırsınız canım.
Ben bir grup actim derdim varda baya iyi geldi tavsiye ederim. 3/5 fikir uzerine daha fazla fikir alisverisi her zmn iyidir. Esinin boyle demesi uzucu aslinda. Senin cok istefigini biliyorsa seni.motive etmesi gerekli. Benimkicok kafama takmama kizar ama nescafe icmiyor adam cook delisi oldugu halde. 2 gundur et de yemiyor. Yese de konusarak motive etmesi de onemli. Hakkimizda hayirlisi erkek olsa da uzulmeyecegim suan kizz diye sartlamiyorum kendimi. Olursa cook sevinirim olmazsa da uzulmem. Cunku farkettim.ki evimizin minik bebege ihtiyaci var. Bak buyuk okula gitti ufak da kendi halinde. Masallah baya konusmayw basladi. Yasim ilerlemeden saglikliyken insAllah bi tane daha olsun.Evet canim yapıyorum ama deneme yapmıyorum diye hiç heyecan yok bu ay bi gecsede başlasam artık bende senin gibi bazen diyorum olmasa mi rahata erdim diyorum sonrada olsa bana arkadaş olur diyorum bütün gün evde yalnızım git geller yakisoyurum bide ya kiz olmazsa eşime sorarsan kiz ol mucak zaten boşa uğraşıyorum tabiki rabbim bilir karar vermek çok zor
ya ben o akıntının günlerini hiç takip etmedim ama iki gündür var mesela . Bende acaba ilişki oluyorya o mu akıyor sonradan diye düşünüyorum hepDiger gunlerden farkli degilse ki degil gibi devam et canim bugun de olsun. Onceden saptasaydin yumurtlama gununu iyi olurdu aslinda fikrin olurdu. Peki normalde kacinci gun uzayan akintin oluyor?
Testi sabah 11 ile akşam 8 e kadar sıvı alımı olmadan yapmaya devam et, c ve t çizgisi aynı koyulukta olunca ilişki olmasın sonra zaten 24-72 saat içinde yumurtan catlicak demek o koyulukdan sonraKaç gün daha devam ederim acaba ilişkiye ?
11. gün bugün inş iki üç ilişkilik sürem kalır da bari tutar
tamam canım :*Testi sabah 11 ile akşam 8 e kadar sıvı alımı olmadan yapmaya devam et, c ve t çizgisi aynı koyulukta olunca ilişki olmasın sonra zaten 24-72 saat içinde yumurtan catlicak demek o koyulukdan sonra
Yok ilişki sonrası akmaz :)) sendeki akintidir oya ben o akıntının günlerini hiç takip etmedim ama iki gündür var mesela . Bende acaba ilişki oluyorya o mu akıyor sonradan diye düşünüyorum hep
Amin canım hepsine inşalalh. çok hırs iyi değil ama biraz dozunda olmalı aynen .Daha 1. Sinifiz canim biz. Aslinda o anda stres madi da sonra kazanamadigini duyunca hirs yapti. Rahatsiz olnadim hirsindan cok zararli degildi bence. Uzulmeyi de bilmeli ve daha temkinli olmali birdahakine. Masallah senin oglan guzel puan almis canim Rabbim zihin acikligi versin cumlesine
ya öylemi ay ben çok tecrübesizim oğlumda ilk ilişkiyle hamile kaldım gününü bile bilmem yapalım dedik hemen ilk ay oldu . Bunda da yapmadığımız kalmadı maşallah :)Yok ilişki sonrası akmaz :)) sendeki akintidir o
ya ben o akıntının günlerini hiç takip etmedim ama iki gündür var mesela . Bende acaba ilişki oluyorya o mu akıyor sonradan diye düşünüyorum hep
İkinciler nazli anacim benimde oyle oldu parende ayacaktim kurler murler havada girlaydi. Bakalim bu sefer nasil olacakya öylemi ay ben çok tecrübesizim oğlumda ilk ilişkiyle hamile kaldım gününü bile bilmem yapalım dedik hemen ilk ay oldu . Bunda da yapmadığımız kalmadı maşallah :)
bugün de yapıp akşam bir test yapayım ben yarın sanahta test yapıpduruma göre bakayım .hatta sabah eşimi ikna edebilirsem bir ilişki daha olursa süper olur .Meni akiyordur cnm. Bu gunde olsun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?