Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Demet seninki kaçıncı sınıfa gidiyor canım .Benim oğlum da geçen sene bilsemi 1 soruyla kaçırdı .Bu yıl 3. sınıf olarak tekrar soktu öğretmen 540 puan almış kazandı çok şükür. Ama böyle çocuklar çok stres yapıyorlar .İnşallah sizde seneye kazanırsınız canım.

Gunaydin arkadaslar.

Gece uyuyamadim dusunmekten. Bu hafta boyle gececek sanirim.
Bursalim 123 bu ay takip yapiyor musun?
Evet canim yapıyorum ama deneme yapmıyorum diye hiç heyecan yok bu ay bi gecsede başlasam artık bende senin gibi bazen diyorum olmasa mi rahata erdim diyorum sonrada olsa bana arkadaş olur diyorum bütün gün evde yalnızım git geller yakisoyurum bide ya kiz olmazsa eşime sorarsan kiz ol mucak zaten boşa uğraşıyorum tabiki rabbim bilir karar vermek çok zor

Eki Görüntüle 1984329 Kızlar regleden sonra üç kez ilişki oldu dün akşam olmadı daha devam ediyim dimi ilişkiye ovulasyon testine bakabilirmisiniz rica etsem
Diger gunlerden farkli degilse ki degil gibi devam et canim bugun de olsun. Onceden saptasaydin yumurtlama gununu iyi olurdu aslinda fikrin olurdu. Peki normalde kacinci gun uzayan akintin oluyor?

Daha 1. Sinifiz canim biz. Aslinda o anda stres madi da sonra kazanamadigini duyunca hirs yapti. Rahatsiz olnadim hirsindan cok zararli degildi bence. Uzulmeyi de bilmeli ve daha temkinli olmali birdahakine. Masallah senin oglan guzel puan almis canim Rabbim zihin acikligi versin cumlesine

Ben bir grup actim derdim varda baya iyi geldi tavsiye ederim. 3/5 fikir uzerine daha fazla fikir alisverisi her zmn iyidir. Esinin boyle demesi uzucu aslinda. Senin cok istefigini biliyorsa seni.motive etmesi gerekli. Benimkicok kafama takmama kizar ama nescafe icmiyor adam cook delisi oldugu halde. 2 gundur et de yemiyor. Yese de konusarak motive etmesi de onemli. Hakkimizda hayirlisi erkek olsa da uzulmeyecegim suan kizz diye sartlamiyorum kendimi. Olursa cook sevinirim olmazsa da uzulmem. Cunku farkettim.ki evimizin minik bebege ihtiyaci var. Bak buyuk okula gitti ufak da kendi halinde. Masallah baya konusmayw basladi. Yasim ilerlemeden saglikliyken insAllah bi tane daha olsun.

Diger gunlerden farkli degilse ki degil gibi devam et canim bugun de olsun. Onceden saptasaydin yumurtlama gununu iyi olurdu aslinda fikrin olurdu. Peki normalde kacinci gun uzayan akintin oluyor?
ya ben o akıntının günlerini hiç takip etmedim ama iki gündür var mesela . Bende acaba ilişki oluyorya o mu akıyor sonradan diye düşünüyorum hep

Kaç gün daha devam ederim acaba ilişkiye ?
11. gün bugün inş iki üç ilişkilik sürem kalır da bari tutar
Testi sabah 11 ile akşam 8 e kadar sıvı alımı olmadan yapmaya devam et, c ve t çizgisi aynı koyulukta olunca ilişki olmasın sonra zaten 24-72 saat içinde yumurtan catlicak demek o koyulukdan sonra

Amin canım hepsine inşalalh. çok hırs iyi değil ama biraz dozunda olmalı aynen .

ya öylemi ay ben çok tecrübesizim oğlumda ilk ilişkiyle hamile kaldım gününü bile bilmem yapalım dedik hemen ilk ay oldu . Bunda da yapmadığımız kalmadı maşallah :)
İkinciler nazli anacim benimde oyle oldu parende ayacaktim kurler murler havada girlaydi. Bakalim bu sefer nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…