- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.021
İkinciler nazli anacim benimde oyle oldu parende ayacaktim kurler murler havada girlaydi. Bakalim bu sefer nasil olacak
Canim bu ara testi sik sik yap gunde iki tane hatta koyulasma gordugunde 3 tane be olur. Benim mesela 13. Gun sabahi koyulma basladi 14. Gun ogleden sonra catladi cunku aksamki test pic olmustu. Bende 11. Gun son iliskiyi yapicam bugun belki 12. Gun sabahi da sivama yaparim sirkeli su sonrasi. Hakkimizda hayirlisi canim. Bu ay temkinli olmakta fayda var bence cunku ne zmn yumurtladigin bellu degil.bugün de yapıp akşam bir test yapayım ben yarın sanahta test yapıpduruma göre bakayım .hatta sabah eşimi ikna edebilirsem bir ilişki daha olursa süper olur .
Sen bugün dibinden ayrılmaBenim adam bugun de evde yapisabildigim kadar yapisiyim gerci 9. Gun bugun ama belli de olmaz. Maksat onunda spermleri kalitesizlessin. Zaten eti birakmiyor burdan gem vuralim.
AynennSen bugün dibinden ayrılma
Vajinal duş yapmadım canım,gece 12 de çift çizgiyi gördüm ilişki oldu sabah 11 de tekrar test yaptığımda silikleşmeye başlamıştı yani yumurtam çabuk çatlamış, geçtiğimiz ayda bu kadar çabuk çatlamadığı için ilişki olmasında sakınca görmemiştim ve sık ilişki olmuştu, içerde x ler kalır dedim ama olmadı y ler kuvvetliymiş sanırım, birde bulut arkadaşımızın çift çizgiylçken olmadı ilişkisi, o çift çizgiyi görmeden bir gün önce bırakmıştı ilişkiyi canım, en garantisi öyle bence yumurtlama zamanını iyi takip etmek gerekiyorki yanılmayasınız, ben yanıldım hemde y lerde kuvvetli olunca erkek oldu, zaten eşimin tarafındada hep her erkek geni baskınPeki bişey sorabilirmiyim çift çizgiden kaç gün sonra yumurtan çatladı sol olayına bende inanmıyorum oğlumda da öyle yapmıştım bide vajinal duş yaptınmı
yapış yağış ta adamlarda da hal kalmadı yazık valla :) :)Benim adam bugun de evde yapisabildigim kadar yapisiyim gerci 9. Gun bugun ama belli de olmaz. Maksat onunda spermleri kalitesizlessin. Zaten eti birakmiyor burdan gem vuralim.
öyle yaparım canım .doğru diyorsunCanim bu ara testi sik sik yap gunde iki tane hatta koyulasma gordugunde 3 tane be olur. Benim mesela 13. Gun sabahi koyulma basladi 14. Gun ogleden sonra catladi cunku aksamki test pic olmustu. Bende 11. Gun son iliskiyi yapicam bugun belki 12. Gun sabahi da sivama yaparim sirkeli su sonrasi. Hakkimizda hayirlisi canim. Bu ay temkinli olmakta fayda var bence cunku ne zmn yumurtladigin bellu degil.
yapış yağış ta adamlarda da hal kalmadı yazık valla :) :)
Demet çok mu dinliyoruz kız kendimizi acaba !!Simdilik durumdan sikayetci deg izinde cunku. Zaten cuma son ikiski olacak o zmna kadar sefa surer sonra istesede mirin kirin yaparim beklerken stresten.
sırtın ağrır kasıkların ağrır ayakların ağrır. hatta ben yumrtlamaya yakın bacaklarım öyle ağrır uyusur gibi karıncalanır gibi. yumurtlama belirtisi bunlar cnm normal. benimde demek ki solda oluştu yumurtam gecen ay takip yapmıştım butun belirtilerimi gün gün deftere yazdım @Birdemetumut saolsun tavsiye etti. şimdi kasığımda bir hareket olunca deftere baktım geçen ayla aynı. hatta dün bacaklarım ağrımaya başladı o da aynı. yani emin adımlarla ilerliyorum şu anda. inşallah geç yumurtlamam yada erken.Demet çok mu dinliyoruz kız kendimizi acaba !!
Benim de sıırtım bugün ağırmaya başladı daha bismillah 3 kez braber olduk. İnş erken yumurtlama olmaz da bir kaç kez daha birliktelik olur . offfffff bugün 11. gün daha .
sen testleri ihmal etme cnm aman ha. birde benim gözüm korktu u vajinal duşu iyi yapıcam netten bir araştırayım ben bilgi veririm buraya.Demet çok mu dinliyoruz kız kendimizi acaba !!
Benim de sıırtım bugün ağırmaya başladı daha bismillah 3 kez braber olduk. İnş erken yumurtlama olmaz da bir kaç kez daha birliktelik olur . offfffff bugün 11. gün daha .
Aaaa güzel fikir bende ypaayım canım öyle .sırtın ağrır kasıkların ağrır ayakların ağrır. hatta ben yumrtlamaya yakın bacaklarım öyle ağrır uyusur gibi karıncalanır gibi. yumurtlama belirtisi bunlar cnm normal. benimde demek ki solda oluştu yumurtam gecen ay takip yapmıştım butun belirtilerimi gün gün deftere yazdım @Birdemetumut saolsun tavsiye etti. şimdi kasığımda bir hareket olunca deftere baktım geçen ayla aynı. hatta dün bacaklarım ağrımaya başladı o da aynı. yani emin adımlarla ilerliyorum şu anda. inşallah geç yumurtlamam yada erken.
Cnm 4 gun oncede dollenme olmayabilirevet aslinda en garantisi cizgi hic koyulmadan birakmak. gecen ay 14. gun gecesi pic oldu catladi. bu ay 11. gun soniliski olacak. yani 3 gun once son olacak. acaba 4 gun once mi biraksam bilemedim.
8. gun başladık ama onu pek saymıyorum gibi hem daha çook var yumurtlamaya hemde hemen banyo yaptım hiç yatmadım gündüzdü birde hiç yatmadım yani. dün gece oldun. şöyle yani 8/9/10/11. gunler kaç kere olursa artık. 11. gun 2 kere yaptırırsam süper olur. cuma da işe gidecek ama çocuklar uyuyunca olur birde gece yatmadan yaptırırım ikna ederim artık bi şekilde. totalde 4-5 kere olacak yani. bugun 11. gunse bence sende ikna edebilsen 2 kere yapsan daha iyi. x ler olurse ıcerde daha cok y kalır cnmWhiteandblue senin yumurtlamya kadar kaç defa birliktelik olur sence toplam olarak ama
yap cnm çok faydası oluyor valla bu ayda aynı defterden devam ediyorumAaaa güzel fikir bende ypaayım canım öyle .
Benimde aklimda bi ara bakicam cnm sirkeli suolayina bulursam atarmsen testleri ihmal etme cnm aman ha. birde benim gözüm korktu u vajinal duşu iyi yapıcam netten bir araştırayım ben bilgi veririm buraya.
ama 14. gun akşam 8 gibi pic oldu. 11. gecesi yapsam 12 sabahı gibi oluyor yani. bence ideal.Cnm 4 gun oncede dollenme olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?