Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
ben boyle hasta olunca cocuklarim sefil oluyor ya o zaman hic 3. cocugu yapasim gelmiyor. valla uzuluyorumm. kaygi bozuklugu yuzunden de hasta olunca daha cok hastalik ariyorum kendimde bu da burcumun piss ozelligi hastalik hastasi olup cikiyorum. bu durumda 3 cocukla ne yapicam ben. valla deliyim ben ya

Cnm gecmis olsun ilac aldin mi?hava durumunda bile sicaklik aniden dusecek hastaliklara dikkat ozelliklede gribal enfeksiyon dedi.bugun deneme olcakmiydi?
ayy olmasi lazim ama nasil olcak bilmem. az daha acildi kafam birazdan bi ilac daha icerim duzelmezsem esim yapar derine olmasin derim.

Demetcimmmm suanki durumun gecici hastalik hep olcak hep surecek degil kuzum ..guzel gunleri dusun...ornegin gunesli bir mayis sabahi söyle 15 ine dogru sen busefer hamilelik testi yapiyosun falan civil civil kus sesleri tam disari cikmalik hava,,(tarih yanlis olabilir idare et:))tahmini....bunlari duşün...

Demet öyle düşünme canım.Hiçbirimizin her anı aynı olmıyor.Bazen öyle şeyler taşıyoruz ki dünyanın en mutlu şahsı oluyoruz ama;bazende senin gibi modumuz düşüyor.Fakat geçiyor hepsi.

Ben de cok yorgunum gelince eve uyudum ama toparlanamadim da ya yarin da misafirim gelecek hazirlik da yapamadim yarin okul da var napcam kara kara dusunuyorum hic halim yok
Allah kolaylik versin canim . Sizinkisi daha zor is. Birde hamilelik de var . Yarin okul varmi evde olmus olsan biraz daha kolay olurdu cnm

zuleyhaaa enerjinden bende istiyorummmm
Canim valla bugun nasil olduysa , toparladim kendimi gunlerdir acaip yorgundum D-vitamini etkisini gostermeye basladi sanirin bugun birde gittim calcium vitaminide aldim inan yoksa bendede hic enerji yok , bazen bende diyorum 4'cu cocuk senin neyine kendine hayrin yok .. vitamin takviyesi iyi geliyor bana devam ediyim bari biraz iyi olunca birakiyorum deli gibi

ne kullaniyorsun cnm? kan surubu iciyordum biraktim bu aralar fazla geliyor. aslinda b12 ve demir takviyesi alszm iyi mi gelir bilemedim. tahlil yaptirmadan da icmek mantiksiz geliyor

Demet öyle düşünme canım.Hiçbirimizin her anı aynı olmıyor.Bazen öyle şeyler taşıyoruz ki dünyanın en mutlu şahsı oluyoruz ama;bazende senin gibi modumuz düşüyor.Fakat geçiyor hepsi.
tabiki canim Rabbim dert vermesin. cok sukur iki evladim var acilarini gostermesin Rabbim. bugun namazimi da kilamadim kosturmaktan o da modumu dusurdu galiba. sanki namazimi kilinca tam teslimiyet oluyor cok huzurlu oluyorum. su basim agrisi gecse kilsam namazimi kendime gelirim ama basim uyusuk gibi.

ozlemim bu hastalik varya oyle pis hastalik ki Rabbim kimseye vermesin dusmanima bile. inan guzellikleri dusunurken icine olmadik seyler giriyor. isin kotusu dr ilac veriyor belki kullansam kurtulucam ama ilaci bile pimpiriklikten icemiyorum. dr um cok agir vaka degilsin diyor ama. belki bu aralar sikiliyorum hayatim monoton duzeyde. bir heyecan hareket lazim. ayy bi kizim olsaa.. okulda arkadas var 2 oglu okulda okuyor 1 yasinda kizi var. korunurken olmus bir tatli bana sardi habire bakisiyoryz bi sevdirdi kendini bana maymun. dedim acaba kizim olacakta ondan mi bana sardi. kimseye gitmedi bana gulerek geldi.. herseyde de belirti arar olduk :)

insAllah canim gecmis olsun bu arada. dis gebelikte nasil oldu kurtaj mi ameliyat mi? kayinvalidemde olmus ameliyatla almislar.

2016 Eylül ayından beri dış gebelik, kimyasal gebelik hepsini yaşadım o yüzden biraz da bu artık olsun da bitsin tavırlarım sabırsızlığım yani

Kızlar şimdi doktordan eve geldim bebeğim 6+1 günlük ve canlanmış tahlil yaptılar duada eksik kalan var mı varsa kalanları ben okurum artık
gozunaydin cnm Rabbim saglikla kavustursun esini aldilar mi iceri merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…