Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Allah kolaylik versin canim . Sizinkisi daha zor is. Birde hamilelik de var . Yarin okul varmi evde olmus olsan biraz daha kolay olurdu cnm
Var canım yarin da ama cok yogun degil 11 bucukta eve gelcem halim olursa evi toplucam 1 bucuga kadar calisan bayanlarin da.ev hanimlarinin da isi zor calisan bayanin eve hali kalmiyo ev hanimindan da beklenti cok fazla oluyo amaan kisaca kadin olmak zor
hazir borek al. hazir kurabiye al. bide patates hasla salata yapiver yada makarna salatasi yeter cnm.
pudingli pasta yaptim kolay oldu ama soylucem zaten hamileligimi beni bilirler ugrasirdim normalde aklima benim de hazir borek geldi ikisini ikram edicem artik degisik bisey oldu bugun her yerim agriyo bulantim fazla insallah yarin da boyle olmam sinuzit zor ya ben bi kez oldu tekrar etmedi ama o agri cok beter Allah yardımcın olsun

saol cnm bende bekarken oldu iste kaygi yuzunden ilaclarini icmedim kroniklesti. kafam usudugunde isim bitik.

Bugun 11. Gun. Bu gece de yapariz fasli kapatiriz hakkimizda hayirlisi olsun insAllah. Bu arada bu gecede vajinal dus yapmadim. Tahristen dolayi daha kotu olmasini istemedim. Zaten derinede olmuyor esim oturuyor ben ustte okuyorum. Yatarak daha derin gibi geldi oturarak sadece uc kismi okuyor( ay cok acik oldu kizlaar ama bu yolda hersey mubah). Sonrada heyecanli bekleyis...

Oyy ancak yata girdim banyomu yaptim. Basim agriyor yine. Yasinimi bitiremedim yarin okutacagim. Duayi da nasil bolustureyim bi akil verin. 3/4 arkadasa 5 digerlerine 4 dusuyor. Nasil yapalim? Kafama gore yapmak istedim hak geciyor sonucta.

Gunaydinn kizlar .. demet ben son yasinide okudum bana bitane fazla verebilirsin cnm . Gunluk okursam birikmez .. kucugumu uyandirmak resmen iskence gibi geliyo kendim hazirlandim onu uyandiracam simdi . Bugun erken cikiyorum gelip yatacagim dunden islerimin cogunu hallettim bugun fazla olmasin diye .
Demet bu ay heyecanli bekleyis olacak cnm hakkinda hayirlisi olsun ins tutunur bebegin .
Sonra gorusuruz kizlar opt

deemt alalh seni ne yapmasın sesli güldüm valla .MÜBAH YAVRUM MÜBAH YAZ GİTSİN . :)

Kızlar dün akşam 20:00 da ve bu sabah saat 10:20 de yaptığım testler ekte.Şimdi benim yumurtam 12 saatte mi çatlamış oldu yada çatlamışmı şimdi .Bu arada çok erken yumurtladım ben 13.günüm daha normal mi sizce

Eklentiler

• IMG_4322.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_4319.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 57
Züleyha şimdi ben en son ilişkiyi 11 günün akşmı yapım. 13 .günün sabahı da test silikleşmeye başladı yani çatlıyor sanırım .sorum aslında şu cnm 12. günün gecesi yani dün gece ben bu fitili kullandım acaba sıkıntı olur mu sence

Gece muhtemel pic okmus cnm. Hadi bakalim artik beliryileri takip edecegiz. İnsAllah tutar cnm

Gunaydim tatlim kolay gelsin oncelikle. Aklima geldi cnm 4. Bebis okunca calisacak misin? Brde sizin orda hamileyken nasil calisiliyor ne zmn izne ayriliyorsun dogum parasi vs yardimi var mi

Fitil progestan cnm tutunmasini kolaylastirir korkma. İnsAllah tutunur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…