- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
canim ya zor oluyor mu 3. cocukla ben hala bazen korkuyorum bacim ya bu ufagin yas sendromu bitirdi beni vallahaaYok canim ya bir suru isim vardi eve gec girdim birde kucugum varya ugrayamadim
Evet öyle demiş.detayli yazmamisYumurtlamadan 3-4 gun once iliski kesilecek demis . Askito tam uc gun kala kesmisti iliskiyi yanliz adet dongusunu falan yazmamis
Birlikte kalalım seneye hamileya bana bu da riskli grliyor aslinda bende bir sene takip ederim bu gidisle buyuk konusmayayim da. gecen ay 35 gunde bu ay 30 gunde adet oldum. onumuzdeki ay kim ne zmn olcam ne zmn catliyor muallak...
oyyy
Evet adet dongüsü yoktu cnmYumurtlamadan 3-4 gun once iliski kesilecek demis . Askito tam uc gun kala kesmisti iliskiyi yanliz adet dongusunu falan yazmamis
Yani simdi diger iki si buyuk olduklari icin ucuncu olunca farkli oluyo. Ilgin iki tane icinkennuce bolunuyo ister istemez . Ama tarli yorgunluk ve telaslar .. iki numara yazdan sonra okullu oluyo kucugumde ise baslarsam ister istemez yuvaya baslatacagim ama belki bi sure annem bakar , burda tek maas ile gecim zor malesef ..canim ya zor oluyor mu 3. cocukla ben hala bazen korkuyorum bacim ya bu ufagin yas sendromu bitirdi beni vallahaa
Rabbim nazardan korusun canim ..canlariiiimmmm bir nazar duasi okuyuverin bana cok basim agriyooo.. gozlerim kapaniyor resmen agridan.
Devlet okulunda cnm..oglumda kendi yapiyor oyle alissinlar zaten nekadar once alisirlarsa okadar iyi..okuma bayraminda tiyatro gosterileri var onu ezberlemesi gerekiyor..o rolunu soylerken bende diger kisi oluyorum..1.donem cok yogundular ya oyuzden okuma deyince bi geri duruyolar malesefsaol bitanem enerjiler karsilikli aslinda. bende guzel enerjinizi aldim ki bu topigi actim o gazla iyiki de actim.
benim oglumda 1 e gidiyor odevlerini kendisi yapiyor cok zorlanmadigi mudeetce ogretmeni karismamizi istemiyor. okumada sadece. derslerde sikinti yok da okumaktan hoslanmiyor. yavas yavas alisacaklar onada. devlete mi gidiyor ozele mi cnm
canlariiiimmmm bir nazar duasi okuyuverin bana cok basim agriyooo.. gozlerim kapaniyor resmen agridan.
Devlet okulunda cnm..oglumda kendi yapiyor oyle alissinlar zaten nekadar once alisirlarsa okadar iyi..okuma bayraminda tiyatro gosterileri var onu ezberlemesi gerekiyor..o rolunu soylerken bende diger kisi oluyorum..1.donem cok yogundular ya oyuzden okuma deyince bi geri duruyolar malesefsaol bitanem enerjiler karsilikli aslinda. bende guzel enerjinizi aldim ki bu topigi actim o gazla iyiki de actim.
benim oglumda 1 e gidiyor odevlerini kendisi yapiyor cok zorlanmadigi mudeetce ogretmeni karismamizi istemiyor. okumada sadece. derslerde sikinti yok da okumaktan hoslanmiyor. yavas yavas alisacaklar onada. devlete mi gidiyor ozele mi cnm
Canim adet dongunun 30 gun oldugu gunler 16 'ci gunlere falan geliyo yumurtlama 35'gun gun oldugu zamanda ona gore catliyoBirlikte kalalım seneye hamile
Şifa oLsun insallah..Okudum canım senin adını zikrederek,şifa olsun ins
Şifa oLsun insallah..Okudum canım senin adını zikrederek,şifa olsun ins
Evet oyle yaziyordu cnm.ovu testi kullanirsak yanlis hesaplama ortadan kalkar..( Arkadaşlar bakın bu aşkştonun yaptığı yumurtlamadan bi gün önce ilişkisi olmuş ama kızı olmuş yanlış hesaplamış çünkü )benim yöntem tutarsa , aynisini uygularsin..
yumurtlama gününden 3-4 gün önce birakacaksin iliskiyi..
ama ben onda da bi hata yapip yanlis hesapladim sanirsam. doktorum 5 agustosta catlamis dedi.. 4 agustosun gecesi iliski olmustu..cünkü ben 8 agustos catliyor diye hesaplatmistim nette
yani en iyisi bana uyma bosver
Evet canım ama yumurtlamadan bi gün öncede ilişkisi olmuş ama kızı olmuş ben buna şaşırdımEvet oyle yaziyordu cnm.ovu testi kullanirsak yanlis hesaplama ortadan kalkar..
Benim ovu testini yotumlamam dogruysa benim gibi olmus askotonunki tahminime gore bugun catladi dun calosma oldu ama bana tutmucak gibi geliyor kotuyu cagirmak istemiyorum ama kotkuyorum ya( Arkadaşlar bakın bu aşkştonun yaptığı yumurtlamadan bi gün önce ilişkisi olmuş ama kızı olmuş yanlış hesaplamış çünkü )benim yöntem tutarsa , aynisini uygularsin..
ama ben onda da bi hata yapip yanlis hesapladim sanirsam. doktorum 5 agustosta catlamis dedi.. 4 agustosun gecesi iliski olmustu..cünkü ben 8 agustos catliyor diye hesaplatmistim nette
Benim 30 gun ama 14. Gun catladi gorunuyo ovudeCanim adet dongunun 30 gun oldugu gunler 16 'ci gunlere falan geliyo yumurtlama 35'gun gun oldugu zamanda ona gore catliyo
Bunu askitomu yazdi anliyamadim( Arkadaşlar bakın bu aşkştonun yaptığı yumurtlamadan bi gün önce ilişkisi olmuş ama kızı olmuş yanlış hesaplamış çünkü )benim yöntem tutarsa , aynisini uygularsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?